Jednání Kolegia pana radního K 21 v rámci KKS dne 21.6.2013.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Advertisements

1 Dotace MPSV jako zdroj financování zaměstnanců v sociálních službách Praha, květen 2014 Mgr. Antonín Shejbal Odbor sociálních služeb.
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
PODPORA CYKLISTICKÉ DOPRAVY V LIBERECKÉM KRAJI A JEJÍ VAZBA NA CYKLOSTRATEGII 04/2013.
Setkání s poskytovateli sociálních služeb –
ZD - změny, registrace Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Ing. Jana Moravcová
Připravované grantové programy Fondu Vysočiny pro rok 2008 Garant odbor životního prostředí Krajský úřad kraje Vysočina Jihlava
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Stav příprav na SROP v krajích Příprava financování projektů internetizace knihoven ze strukturálních fondů Ústí nad Orlicí, 20. – Zdeněk Semorád.
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
Informace o plánování sítě sociálních služeb v Jihočeském kraji.
Projekt: „Podpora a rozvoj služeb v sociálně vyloučených lokalitách MSK “ Moravskoslezský kraj.
Seminář školních metodiků prevence okresu Liberec Kateřina Gruntová, DiS.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Interreg IIIA Česká republika - Svobodný stát Bavorsko v Plzeňském kraji Plzeň,
Prevence rizikového chování a informace k dotačnímu titulu v MSK Ing. Jan Broda, Odbor školství, mládeže a sportu, KÚ MSK.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Globální granty Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR.
ROZVOJ ICT V PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍCH KRAJE VYSOČINA Poskytování finančních prostředků.
AKTUALITY O REALIZACI ROP SČ 13/08/2009 Příbram JUDr. Ing. Tomáš Novotný, Ph.D.
1 prezentuje : Mgr. Helena Adamcová vedoucí odboru zprostředkování a poradenství Úřad práce v Liberci Postup resortu práce a sociálních věcí v oblasti.
Dotační řízení MPSV Mgr. Petr Studenovský. Dotační řízení MPSV Setkání s poskytovateli sociálních služeb Jihočeského kraje k dotačnímu řízení Ministerstva.
Dotační program Podpora veřejně účelných aktivit seniorských a proseniorských organizací s celostátní působností Workshop Realizace politiky přípravy na.
Zkušenosti s uplatňováním principů veřejné podpory ve Zlínském kraji Konference „Plánování a financování sociálních služeb v Jihomoravském kraji“
Zkušenosti s uplatňováním principů veřejné podpory v Královéhradeckém kraji Systém řízení a financování sítě sociálních služeb v Královéhradeckém kraji.
Monitorovací systém sociálních služeb města Plzně k podpoře dotační politiky Mgr. Karolína Vodičková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – 26.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM (IROP) - možnost získání FINANČNÍ PODPORY pro pořízení územně plánovacích dokumentů - alokace 46 mil. EUR 1.
Paliativní a hospicová péče v Libereckém kraji. Koncepce paliativní péče v Libereckém kraji  Koncept spolu s časovým harmonogramem vzniku jednotlivých.
Informace o speciálním vzdělávání Liberec, 24. srpna 2015.
Téma: GRANTOVÝ FOND LIBERECKÉHO KRAJE KURZ FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR 3. června 2014 Senát Parlamentu ČR SPOLEK PRO OBNOVU VENKOVA ČR.
Financování Národního programu GZ pro výživu a zemědělství 2016 Rada genetických zdrojů rostlin, VÚRV, Ing. Vlastimil Zedek, Ministerstvo zemědělství.
S třednědobé plánování sociálních služeb v Ústeckém kraji v praxi Setkání s poskytovateli sociálních služeb, Ústí nad Labem, září 2016.
Změna systému financování sociálních služeb v Jihomoravském kraji v roce 2016 v návaznosti na aplikaci pravidel veřejné podpory Ing. Jan Tuček
Síť sociálních služeb Ústeckého kraje Setkání s poskytovateli sociálních služeb v Ústeckém kraji.
Rozpočet přímých NIV na rok 2010 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 26. srpna 2010 KÚ Liberec.
DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE Program č PRAVIDELNÁ ČINNOST SPORTOVNÍCH A TĚLOVÝCHOVNÝCH ORGANIZACÍ.
I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n í Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociální fondem a státním rozpočtem ČR. Operační.
FN JESSICA v IOP Nástroj finančního inženýrství JESSICA Zvolená implementační struktura Řídící orgán IOP Holdingový fond – SFRB - instituce.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Praha Praha VÝROČNÍ KONFERENCE K PODPOŘE SNIŽOVÁNÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BYTOVÝCH DOMŮ V ČR PLÁNOVANÉ POUŽITÍ FINANČNÍHO NÁSTROJE.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
Národní program podpory cestovního ruchu 2017
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“
Workshop Realizace politiky přípravy na stárnutí, Brno, 15. října 2015
Setkání regionálních výrobců
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2014
Dotace Olomouckého kraje v roce 2017
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost globální granty - aktuální stav Rada pro rozvoj lidských zdrojů Jihomoravský kraj
Rozpočet přímých NIV na rok 2013
Dotace obcím na zpracování územních plánů pro rok 2017
Kulatý stůl Asistent pedagoga, úskalí integrace žáků s různými znevýhodněními Liberec, 7. září 2015.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů)
Katalog sociálních služeb Ústeckého kraje
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost globální granty Krajský úřad Jihomoravského kraje odbor regionálního rozvoje/odd. evropských dotací.
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
IROP - Podpora pořizování a uplatňování dokumentů územního rozvoje
Dotace obcím na zpracování územních plánů 2018 Roman Seitl, OÚPSŘ JMK
Pracovní setkání středních škol
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2012
Odbor sociálních věcí KUPK leden 2019
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
3. výzva „kotlíkových dotací“
Dokončení DŘ 2012 a Podmínky DŘ 2013
Vyúčtování dotací za rok 2013 Rozdělení dotací v roce 2014
Transkript prezentace:

Jednání Kolegia pana radního K 21 v rámci KKS dne

Dotační fond LK resortu sociálních věcí pro rok 2013 Program č. 5 na podporu sociálních věcí a služeb má dva podprogramy č. 5.1 – Podprogram na podporu sociálních služeb finanční alokace ,-Kč Program vyhlášen v 4/2013 Rozdělení finančních prostředků schváleno ZK dne a následně zveřejněno na webu kraje Podpořeno 42 sociálních služeb Finanční prostředky budou poskytnuty v 7-8/2013 po podpisech smluv s poskytovateli

Souhrn dat k DF - podprogramu 5.1 Celkový počet žádostí52 V rámci projektu žádáno na sociální služby (celkem počet) 61 Celkové náklady předložených projektů ,- Kč Celková výše požadavků od kraje ,- Kč Kontrola administrativního souladu – nevyhovující (počet žádostí)10 Kontrola administrativního souladu – vyhovující (počet žádostí)42 Celková výše požadavků vyhovujících projektů ,- Kč Celkem alokovaných finančních prostředků podprogramu ,- Kč Celkem navrženo k rozdělení ,- Kč

Dotační fond LK resortu sociálních věcí pro rok 2013  č. 5.2 – Podprogram na podporu nízkoprahových zařízení pro děti a mládež  Finanční alokace ,-Kč Vyhlášen bude po schválení ZK začátkem 7/2013 Vše bude zveřejněno na webu kraje

Dotační fond LK resortu sociálních věcí pro rok č.5 - II. výzva  II. výzva pro DF č. 5.1 – Podprogram na podporu sociálních služeb  Finanční alokace ,-Kč Program bude vyhlášen - podzim/2013 Finanční prostředky budou poskytnuty na začátku roku 2014

Děkuji za pozornost Krajský úřad Libereckého kraje Odbor sociálních věcí Oddělení plánování a financování sociálních služeb Mgr. Michaela Vodičková tel.: