Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, 6.10.2006 information technology.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
IBM … creating the future of learning Konference ISSS 2005, Hradec Králové Omyly při přípravě i realizaci distančního vzdělávání dospělých RNDr. Jana Pradlová,
Advertisements

Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Výrobní program orientovaný na výrobu knih pro české i zahraniční nakladatele  Nabízí kompletní výrobu knihy od grafického.
Systémová integrace Ing. Roman Danel, Ph.D.
managementu znalostí podle
Aleš Chudý ředitel divize IW Microsoft Slovakia.
13. Koordinace projektů Realizace změn Koordinace projektů
IISPP ■ pojem definován v letech v rámci přípravy výzkumných záměrů NPÚ na roky ■ dlouhodobý projekt na vybudování nového komplexního.
Nabídka personálních služeb
GORDIC ® + CA = vaše cesta ke zvýšení kvality a efektivity služeb DRMS FORUM Ing. Jakub Fiala vedoucí týmu CA Technologies programátor,
Informační systémy podnikové systémy CRM
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
Audit IT procesů ve FNOL
Postavení a úkoly manažera v oblasti řízení lidských zdrojů podniku
Výhody užití architektury ITS ve veřejné osobní dopravě
Ing. Jiří Šilhán.  představuje komplex aplikačního a základního software, technických prostředků, podnikových procesů a personálních zdrojů určených.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
Jaromír Skorkovský ESF MU KAMI
Informace o životním prostředí ve veřejné správě Legislativní rámec problematiky, služby pro veřejnou správu česká informační agentura životního prostředí.
Příručka jakosti Ing. Zdeněk Aleš, Ph.D.
Outsourcing ICT systémová a aplikační integrace v pojetí O2 Projekt Integrace sítě Ministerstva zemědělství.
Projekt realizace referenčního rozhraní Ing. Jan Pokorný Ministerstvo informatiky ČR ISSS, 5. dubna 2005.
ESET - služby informační bezpečnosti Filip Navrátil, Sales Engineer, ESET software spol. s
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Využití procesního řízení při správě nemocničního informačního systému ve VFN Všeobecná fakultní nemocnice Jiří Haase 20. května 2003.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A5 Nástroje informatiky pro získávání informací a jejich zpracování.
ICT VE ŠKOLE LIDSKÉ ZDROJE listopad 2006 (c) Radek Maca.
ÚTVAR TRANSFERU TECHNOLOGIÍ Praxe centra pro transfer technologií Pomoc komerčnímu uplatnění poznatků vznikajících na VUT v Brně Seminář k třetí roli VŠ.
Inspirační databanka pro podporu strategického řízení rozvoje lidských zdrojů v krajích Národní vzdělávací fond, o.p.s. M. Mandíková, Z. Palán, I. Sládková,
RNDr. Jana Sýkorová SOŠ a SOU technické, Třemošnice, Sportovní 322
EBSCO Ramis Václavík Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Řešení informační bezpečnosti v malých a středních firmách Pavel Šnajdr – Informační management 2 Diplomová práce.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Přístup k řešení bezpečnosti IT Nemochovský František ISSS Hradec Králové, dubna 2005.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
ISOP/2 registr entit přírodního prostředí Roman Bukáček CENIA, laboratoř GIS Žďár nad Sázavou.
... umění optické komunikace PROFiber Networking s.r.o. se jako bývalá divize Vláknové optiky MIKROKOM s.r.o. opírá o tradici 15tiletého působení v oboru.
Sales & Consulting IGS, Czech Republic © 2005 IBM Corporation Optimalizace a sdílení informací ve státní správě Pavel Hrdlička.
1 14.Postakviziční integrace-jaké kroky se mají učinit po podpisu kupní smlouvy Kateřina Čepeláková, E-72 Šk.rok:2009/2010.
Softwarové inženýrství semestrální projekt
E-learningové aktivity na MU Luděk Matyska
Elektronický identifikátor jako průkaz pojištěnce zdravotního pojištění Ing. Radek Papp vedoucí projektu EI Informace o projektu.
Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Accenture, its logo, and High Performance Delivered are trademarks of Accenture. Představení společnosti.
YOUR SYSTEM, spol. s r. o. Ing
Základní problémy realizace eLearningového systému Roman Malo Ústav informatiky PEF MZLU v Brně.
Helios Orange - Implementace systému
Peníze do vašeho rozpočtu. ALC, spol. s r.o. ALC se zaměřuje na optimalizaci metodik a vývoj softwarových nástrojů na podporu řízení IT a ostatních interních.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Řízená praxe Asistence oddělení vývoje , Informatické praxe 2011, Jitka Němečková.
1 Architektura IS podporující manažerské řízení 9. MEZINÁRODNÍ KONFERENCE O INFORMATICKÉ PODPOŘE PERSONÁLNÍCH PROCESŮ V OZBROJENÝCH SILÁCH A STÁTNÍ SPRÁVĚ.
ICT – TEORIE A PRAXE – ŠKOLY A FIRMY Miloš Maryška, Katedra informačních technologií, VŠE Praha
Stalo se … příběh jednoho „průšvihu“ Ing.Tomáš Boubelík PhDr.Iva Moravcová Mgr.Oldřich Smola.
Mezinárodní konference ICT Fórum PERSONALIS 2006 Procesní řízení informační bezpečnosti ve státní správě Ing. Jindřich KODL, CSc. Praha
Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera.
KPV/PIS KPV/PIS  Jaroslav Plzák  Lukáš Choulík  Tomáš Kraus Websol s.r.o.
Pracovní skupina Standardy Ing. Martin ZEMAN předseda pracovní skupiny NSeZ – neveřejná prezentace Emauzy,
SIMPLY CLEVER Roční řízená praxe ve Škoda Auto v oblasti IT Ing. Jan Drtil, ŠKODA AUTO a. s.
Cacio Otázky z personalistiky pro IT Manažery: Jak vybrat vhodné pracovníky.
V Českých Budějovicích, únor 2017
9 zemí 3 kontinenty 50+ zákazníků uživatelů SAP 90 zaměstnanců
Ostravská univerzita (1991 → )
PODPORUJEME LIDI VE VYTVÁŘENÍ A ROZVOJI FIREM, KTERÉ MĚNÍ SVĚT
Zvýšení kapacity, dostupnosti a efektivnosti systému SIS II spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Facility management jako součást efektivní správy společnosti
KPV/PIS Websol s.r.o. Jaroslav Plzák Lukáš Choulík Tomáš Kraus.
Nabízené služby společnosti
Informační systémy podnikové systémy CRM
Nabízené služby společnosti
Transkript prezentace:

Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology

Kdo jsme? česká společnost (Ostrava) stabilní a profesionální tým, v současnosti 25 IT specialistů záměrem společnosti je dlouhodobě poskytovat našim zákazníkům IT služby a softwarové produkty tak, aby se na nás mohli s klidným svědomím spolehnout a aby naše spolupráce přispívala k jejich úspěchu information technology

Zaměření společnosti konzultační služby a ITIL vývoj a prodej vlastních sw. produktů: –ServiceBase –C&CMS poskytování aplikačních služeb Outsourcing IT služeb personální agentura information technology

Produkty … ServiceBase Je informační systém pro procesy řízení IT služeb, servisu nebo technické podpory. Koncentruje znalosti, které ve společnostech vznikají, do jednoho zdroje a umožňuje tak jejich sdílení a efektivní využití. C&CMS Je software typu SMS (Subscriber Management System), který je určen pro distribuci, vedení a správu předplatitelů a účastnických karet televizního kódovaného vysílání. information technology

Spolupráce s námi Východiska: –Odbornost –Lidskost –Zájem o osobní rozvoj –Možnost začít spolupracovat ještě před ukončením studia, poté přechod do pracovního poměru Možnosti spolupráce: –Vývoj software –Consulting (IT, řízení IT služeb, ITIL) –Diplomové práce – viz. dále information technology

Kontakty Crux information technology, s.r.o. Mlýnská Ostrava Jiří Vozňák tel.: information technology

Diplomové práce (1) Monitorovací nástroje IT infrastruktury + definice rozhraní (např. XML nebo dle standardů) na ostatní systémy, např. Help Desk –Problematika monitorování (co, kde, jak) –Rozhraní – formáty, způsob komunikace –Návrh řešení information technology

Diplomové práce (2) Synchronizace kalendáře a kontaktů (PDA, mobil) s Thunderbirdem či jiným nekomerčním poštovním klientem/kalendářem –Nastudování rozhraní poskytovaného klientem –Návrh struktury aplikace –Provedení projektu (analýza, návrh, implementace aplikace) information technology

Diplomové práce (3) Analýza a návrh konfigurační databáze (CMDB) –Definice podle ITIL –Obsah CMDB –Definice struktury CMDB –Vypracování projektu (analýza, návrh, implementace) –Vyhodnocení, srovnání s existujícími information technology

Diplomové práce (4) Dokument management systém – projekt nasazení –Definice požadavků organizace (fulltext hledání) –Nalezení free nástrojů –Porovnání a výběr dle definovaných požadavků –Vlastní nasazení, včetně vypracování metodiky nasazení information technology

Diplomové práce - kontakt Styčná osoba na OU (konzultace DP + možnost vedení těchto DP): RNDr. Jaroslav Procházka information technology

vyhledávání odborníků dle požadavků firem trvalé pracovní poměry specializace na: –oblast informačních technologií (zázemí IT divize) –další profese zaměřeny na střední a vyšší management Crux career centre Career centre

seznámení se s firemní kulturou, pracovními zvyklostmi a prostředím konkretizace požadavků na poptávanou pracovní pozici a to nejen odborných osobní jednání nejen se zástupci vedení firmy, ale i s případnými budoucími kolegy Spolupráce s firmami Career centre

životopis – zadání do databáze úvodní osobní rozhovor – testy, představy uchazeče, doplnění informací osobní rozhovor v návaznosti na konkrétní pracovní nabídku příprava pro výběrové řízení Spolupráce s uchazeči Career centre

Crux information technology, s.r.o. Mlýnská 2353/12, Ostrava Divize Crux career centre Soňa Fírková Kontakty Career centre