3. ročník gastronomické soutěže pro žáky učebních oborů vzdělání kategorie,,E“,, Srdce na talíři“
Organizátorem soutěže byla SOŠ a SOU, T.G. Masaryka 9, Městec Králové Datum konání: Garant soutěže: Asociace kuchařů a cukrářů ČR Téma soutěže:,, Velikonoce “, oslava jara
3. ročník soutěže probíhal pod záštitou herečky Markéty Hrubešové, která společně s komisí hodnotila výrobky žáků a zároveň se stala morální podporou všech soutěžících. Soutěž se konala v Kulturním domě v Městci Králové. Zúčastnilo se jí celkem 30 dvoučlenných týmů z celé České republiky oboru Stravovací a ubytovací služby.
Za obor Stravovací a ubytovací služby prezentovali naši školu žáci Bohumil Stalmach a Jakub Hadrava ze třídy 3.SUS. Jejich soutěžní zadání se skládalo ze dvou částí. Prvním úkolem bylo připravit jarní těstovinový salát.
Druhým úkolem soutěže bylo sestavit slavnostní tabuli na téma,, Velikonoce“, oslava jara.
Radost nám všem během soutěže dělala přítomnost herečky Markéty Hrubešové, která se ochotně s našimi žáky vyfotila na památku.
HODNOCENÍ SOUTĚŽE V oboru Stravovací a ubytovací služby v tomto ročníku soutěže naši školu reprezentovali žáci již podruhé. Se zadanými úkoly si poradili velmi dobře. Vzhledem k velmi vysoké konkurenci, kdy se naši soutěžící umístili na místě, lze pokládat jejich účast na soutěži za úspěšnou.