Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kuperóza v kosmetické praxi
Advertisements

1.Význam kosmetického účinku šamponu
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí!
Vyživující řada, vytvořená speciálně pro vlasy suché a bez života. Díky nejnovější technologii, která se zabývá péčí o vlasy suché a bez života, se účinek.
Produkty YASMINKA.
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Anotace Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:Péče o pleť Kód VM:VY_52_INOVACE_08 Vzdělávací předmět:Výchova ke zdraví Tematická oblast:Zdraví.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje.
Md:peelsTM Široká řada farmaceutických a lékařských chemických peelingů se složením pro nápravu hlavních projevů stárnutí, které trápí pacienty stárnutí.
COLOR PROTECTION. Zdroj: Nielsen Research pro UNIPRO 2009 italský trh TRH S VÝROBKY NA OCHRANU BARVY 45% žen si barví vlasy a 24% žen má ve vlasech melírované.
HISTORIE Společnost ALFAPARF MILANO byla první společnost, která si uvědomila, že je zapotřebí zpomalovat proces stárnutí vlasů. INSPIRACE V současné.
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
PRODUKTY FLP NA PODZIMNÍ MĚSÍCE
Ukažte rozzářenou, hladší, mladě vypadající pleť za 7 dní*
Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy...
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Nové masky Pro Comfort z výtažky z květin Daruji naše pokožce kvetoucí vzhled.
Přírodní olej bohatý na antioxidanty
Být rodičem je úžasné … Každý rodič vždy dá to NEJLEPŠÍ svému dítěti … WINALITE BabyCare
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_VEJPA_POTRAVINY1_19
Tuky = Lipidy Přírodní látky
Přírodní mycí houba «KONNYAKU» 100% se skládá z hlíz exotické květiny Amorphophallus Konjak Jemná jako bílý mráček, Účinná i bez čisticích prostředků.
KRÁSNÉ VÁNOCE S MARY KAY
VY_52_INOVACE_ZB03_1064TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
VY_52_INOVACE_ZB03_1664TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Základní přípravná péče
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
AROMATERAPIE.
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
CO JE NOVÉHO od firmy ASAM Iris Cosmetic v roce 2015
Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
Legendární série «Sibiřská kolekce balzámů» 18 let úspěchů! Více než 25 států.
Okysličující sezonní ošetření.. Pleť je unavená  Regenerovat a revitalizovat Pleť je bledá a dehydratovaná  Posílit její obranyschopnost Pleť je oslabená.
Legendární série «Sibiřská kolekce balzámů» 18 let úspěchů! Více než 25 států.
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
GHESER Síla přírody pro silné na duchu. Gel na holení Ultra comfort PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* 4EN ml T Tento osvěžující gel vytváří bohatou.
Renaissance Triple Set. Formula 3 KOMPLEX S ANTIOXIDANTY PRODLUŽTE SI MLÁDÍ!
ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLUVYS_32_INOVACE_493_OŠETŘENÍ A REGENERACE VLASŮ NÁZEV ŠKOLYVyšší odborná škola, Střední průmyslová škola.
Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Make-up kolekce podzim/zima 2011/2012.
Co jsou mastné kyseliny? Polynenasycené mastné kyseliny jsou látky, které se účastní metabolizmu našeho organizmu.
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV50 Název školy.
ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLUVYS_32_INOVACE_499_POŠKOZENÍ VLASŮ NÁZEV ŠKOLYVyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední.
Přírodní laboratoř krásy. Vše krásné je i jedinečné. Jedinečný je vzor sněhové vločky, neopakovatelné jsou obrysy listí a tvary oblaků. Stejně nezaměnitelná.
SOTHYS make-up kolekce jaro/léto Make-up trendy TRENDYTRENDY PODLENELLY RODIPODLENELLY RODI Barvy květin na rtech a nehtech Lehké opálení, velice.
HODNOTY ZNAČKY: Přírodní aktivní komponenty (éterické silice, bylinné extrakty, rostlinné oleje a vosky). Pradávné tradice burjatského léčitelství – balzámy.
CENÍK KOSMETICKÝCH A RELAXAČNÍCH SLUŽEB. Ceny jednotlivých úkonů jsou závislé na kvalitě, délce a především stavu srsti upravovaného psa. Je tedy možné,
Legendární série «Sibiřská kolekce balzámů» 18 let úspěchů! Více než 25 států.
Nelíčený půvab nové linie přípravků péče o pleť obličeje okouzluje…
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
SUCHÁ FYTOKOSMETIKA Vyloučením z receptury vody, jsme úplně upustili od konzervantů, emulgátorů, parfémů a jiné chemie Nejefektivnější péče o pokožku 100%
Kontext MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016 VINTAGE SPORT. Otevřete dokořán dveře a svou mysl lehkosti a jednoduchosti! V jemné atmosféře se objevuje.
Tělové ošetření individuálně přizpůsobené Opravdová pozvánka k povzbuzení smyslů, objevte jedinečné vůně, které Vás naladí na relaxaci a dopomohou Vám.
1. 2 Výčet několika t ržních trendů… Produkty –Nu Colour® Advanced Tinted Moisturizer –Nu Colour® Advanced Liquid Finish Obsah.
Z ČEHO TO DOOPRAVDY JE ??? Vypracovala : Petra Pavelková Obor: Technické lyceum Třída: 1.L Předmět: Biologie Vyučující: Mgr. Ludvík Kašpar Školní rok:
Sezonní profesionální obličejové ošetření jaro/léto 2012 s pomerančovými a grapefruitovými výtažky.
Sensations orientales. Tělový rituál inspirovaný orientálními rituály.
Drogerie – osobní hygiena I
Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou!
Regenerační přípravky II.
Aloe Vera Speciál.
Tuky = Lipidy Přírodní látky
Transkript prezentace:

Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…

Při vytváření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala mimořádná rostlina– sibiřská růže. Její hodnota nespočívá pouze ve vonných květech, ale tají se i v plodech – zdroji vitamínů, minerálních látek, stopových prvků a mastných kyselin, nezbytných pro krásu a zdraví pleti. Přípravky série obsahují oleje, vonné silice a extrakty šípku, které spolupůsobí při ochraně pleti obličeje, sytí ji vitamíny a ovlivňují její barevný tón.

Komu? Linie přípravků Siberian Rose je vytvořena s ohledem na zvláštní požadavky všech typů pleti a je vhodná pro péči o pleť od věku 25 let. Harmonický soulad přírodních komponent (extrakt a éterické silice plané sibiřské růže, extrakty ženšenu, rozchodnice růžové a rozmarýnu) umožňuje působení, vedoucí k řešení problémů všech typů pleti.

Siberian Rose Čistící pěna se sametovým účinkem Vonná Sametová pěna pro očistu pleti je vytvořena na bázi bylinných výtažků; je speciálně určená pro péči o citlivou pleť. Pěna pleť šetrně a jemně čistí, tonizuje ji a regeneruje; dodává pleti svěží a rozjasněný vzhled ml

Siberian Rose Extra výživná tonizační růžová voda Růžová voda, neobsahující alkohol, tonizující a sytící pleť zahrnuje 14 účinných bylinných extraktů a éterických silic, které vyživují, zpevňují a jemně tonizují pleť každého typu. Dopřejte si pocitu, jak se vaše pleť hydratuje, zpevňuje a získává mladistvý jas! Pro dosažení co nejlepších výsledků aplikujte ihned po umytí Čistící pěnou se sametovým účinkem série Siberian Rose ml

Siberian Rose Hydratační pěna Jemná vonná pěna je vytvořena speciálně pro každodenní péči o pleť. Vyživující a jemná receptura je obohacena účinnými antioxidanty rostlinného původu, zahrnující extrakty aloe, růží a zimolezu. Přírodní extrakty chrání pleť před působením negativních faktorů okolního prostředí, spolupůsobí při urychlení regenerace buněk. Éterické silice růží skvěle pleť hydratují, zlepšují její odstín i celkový stav ml

Siberian Rose Harmonizační krém pro pleť obličeje Harmonizační krém pečuje šetrně o pleť obličeje a krku, hydratuje, vyživuje a regeneruje ji. Olej šípků, bohatý flavonoidy, stimuluje regenerační procesy v pokožce, spolupůsobí při odvracení předčasných projevů stárnutí. Extrakty růží, spolu s růžovými éterickými silicemi a oleji harmonizují barevný tón pleti, dodávají jí jas a sytí ji něžnou květinovou vůni. Speciální hydratační komplex na bázi erythritolu a homarinu účinně sytí pleť vláhou. 4EE ml

Siberian Rose Saturovaný přírodní šípkový olej Saturovaný olej planých růží je ideální pro intenzívní péči o vaši pleť. Hloubkově vyživující a tonizující růžový olej stimuluje přirozený proces regenerace, působí blahodárně na pleť, potýkající se se změnami, souvisejícími s věkem; dodává pleti pevnost a pružnost, napomáhá jejímu omlazení. Kompozice přírodních rostlinných olejů s vitamínem F pleť zklidňuje a vyživuje. Vytříbené aroma plané růže posiluje vnímání emocí, zklidňuje a uvolňuje. 4EE ml

Jak aplikovat? Pro normální a smíšenou pleť Ráno Večer Pro řešení místně ohraničených problémů Extra výživná tonizační růžová voda Hydratační pěna Čistící pěna se sametovým účinkem Extra výživná tonizační růžová voda Harmonizační krém pro pleť obličeje Saturovaný přírodní šípkový olej přidat do krému nebo nanést přímo na postižené místo pleti

Jak aplikovat? Pro suchou a poškozenou pleť Ráno Večer Extra výživná tonizační růžová voda Harmonizační krém pro pleť obličeje Čistící pěna se sametovým účinkem Extra výživná tonizační růžová voda Harmonizační krém pro pleť obličeje Saturovaný přírodní šípkový olej přidat do krému nebo nanést přímo na postižené místo pleti

Jak aplikovat? Pro mastnou pleť Ráno Večer Extra výživná tonizační růžová voda Hydratační pěna Čistící pěna se sametovým účinkem Extra výživná tonizační růžová voda Hydratační pěna

Děkujeme za pozornost!