Skladové hospodářství - surovinTvorba prodejních seznamů – kalkulace receptur Číselník Skupiny Surovin 1 Maso 2 Uzeniny 3 Mléko, mléčné výrobky 4 Koření a přísady …………… ČíselníkSurovin Hovězí zadní Hovězí přední Vepřová žebírka Salám Junior Dietní salám Anglická slanina Mléko trvanlivé Sýr Eidam Máslo ČíselníkSkladů 1 Hlavní sklad 2 Kuchyně 3 Restaurace …………… SKLADOVÁ KARTA SKLAD 1 SKLAD 2 SKLAD 3 PLU: Název: Salám Junior MJ: KG Skupina: 2 (uzeniny) ČíselníkOddělení 3 Předkrmy 4 polévky 5 Hotovky 4 Podreceptury …………… Prodejní seznam Seznam receptur 301 Šunková rolka s křenem 302 Míchaná vejce na slanině 331 Hovězí vývar 302 Dršťková polévka 352 Bratislavský guláš 353 Španělský ptáček 331 Vývar A 302 Vývar B Pokračuj kliknutím myšiPokračuj kliknutím myšiPokračuj kliknutím myšiPokračuj kliknutím myšiPokračuj kliknutím myšiPokračuj kliknutím myšiPokračuj kliknutím myšiPokračuj kliknutím myšiPokračuj kliknutím myšiPokračuj kliknutím myši PLU: 353 Název: Španělský ptáček DPH 22% Cena: 65,00 Kč Oddělení: Hotovky Počet porcí: 10 Druh receptury: J (Jídelní lístek), N (Nápojový lístek) Číselník Druh receptury 1 J – Jídelní lístek 2 N – Nápojový lístek 3 D – Doplňky Bar …………… Pokračuj kliknutím myšiPokračuj kliknutím myši 10001Hovězí zadní1,000 Kg 20003Anglická slanina0,200 Kg 302Vývar B1,000 REC Pokračuj kliknutím myšiPokračuj kliknutím myši ČíselníkPokladen 1 Pokladna Restaurace 2 Pokladna Bar …………… Pokračuj kliknutím myši
Pokračuj kliknutím myši
Pokračuj kliknutím myši
Pokračuj kliknutím myši
Pokračuj kliknutím myši
Pokračuj kliknutím myši
Pokračuj kliknutím myši