Skladové hospodářství - surovinTvorba prodejních seznamů – kalkulace receptur Číselník Skupiny Surovin 1 Maso 2 Uzeniny 3 Mléko, mléčné výrobky 4 Koření.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název školyStřední škola obchodně technická s. r. o. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Advertisements

Konkurence schopnost českého zemědělství se stále snižuje Ing. Miroslav Toman, CSc. prezident Agrární komory ČR a Potravinářské komory ČR.
PONDĚLÍ Polévka Zeleninový vývar s mušličkami 20,- Kč Polévka Selská polévka 25,- Kč.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JARMILA_VOHRADNIKOVA_OVOCE_MANDLE_PREZENTACE_13 Název školyStřední škola služeb, obchodu a gastronomie.
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín Registrační čísloCZ.1.07/1.5.00/ Označení DUMVY_32_INOVACE_E21.15 Ročník2. ročník.
Situace na trhu zemědělcům a potravinářům mnoho příležitostí nenabízí Ing. Miroslav Toman, CSc. prezident Agrární komory ČR a Potravinářské komory ČR.
ÚTERÝ Polévka Kuřecí vývar s drobením 20,- Kč Polévka Hrachová 25,- Kč.
PÁTEK Polévka Čínská hovězí 20,- Kč Polévka Zelňačka 25,- Kč.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
PÁTEK Polévka Kuřecí vývar s nudlemi 20,- Kč Polévka Fazolová 25,- Kč.
Technika obsluhy – Kavárenský jídelní lístek Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Ivana Hašová Název šablonyIII/2 –
UZENINY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Lada Marholdová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
PÁTEK Polévka Slepičí vývar s masem a nudlemi 20,- Kč Polévka Kapustová s bramborem 25,- Kč.
Блюдо 3. Anotace: Prezentace může sloužit jako výkladové, opakovací, upevňovací učivo Autor: Mgr. Lenka Kajabová Jazyk: Ruština Očekávaný výstup: rozšíření.
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu:VY_32_INOVACE_578_ Masná výroba Název školy: Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_7_INOVACE_PV 17 Název.
ÚTERÝ Polévka Zeleninový vývar s drobením 20,- Kč Polévka Pórková polévka 25,- Kč.
SVÍČKOVÉ ŘEZY TOURNEDOS Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník třetí ročník Klíčová slova: svíčkové řezy, tournedos,
Energetická hodnota potravin (EH)
V RESTAURACI Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Rádce ŠJ 3 propojuje ND a SK v jeden celek
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Náležitosti nápojových lístků
29.5 – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Skalský Dvůr 2015 EVIDENČNÍ VÝROBA Ing. Bohuslav Major.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, K čemu jsou nám dobré?
Vedlejší jatečné produkty
Číslo projektu:. CZ / / Číslo materiálu:
Aktuální problémy potravinářského sektoru – obchodní přirážky a dovozy
SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Předmět Technologie
11. – 15. dubna PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Slepičí vývar s nudlemi
Hospodářské výpočty 5 – PROCENTOVÝ POČET 2
Hovězí vývar se smaženým hráškem
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
Přesnídávkové polévky
10. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Slepičí vývar se zeleninou a těstovinou
9.10. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Tématický celek : ROZMANITOST V PŘÍRODĚ II .
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Matematika a její aplikace, Matematika, Čísla a početní operace, Násobilka.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Zeleninový vývar s krupicovými noky
CZECH SALES ACADEMY Hradec Králové – VOŠ a SOŠ s.r.o.
Sada 3 Člověk a společnost MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
P O T R A V I N Y K platbě 55,00 Tavený sýr 140 g 19,90 CZK
Hovězí vývar s kapustou a rýží
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Jídelníček dubna 2018 změna jídelníčku je možná
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Přehled možných potravinových alergenů.
Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi
Název školy: Speciální základní škola, Louny Poděbradova640, příspěvková organizace Autor: Mgr. Erika Pospíšilová Název materiálu: VY__32_INOVACE_20_IV_Z6_Typy_Krajin.
Název školy Střední škola obchodně technická s. r. o. Číslo projektu
Výrobní středisko a jeho vybavení
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
Sada 1 Člověk a příroda MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Autor: Petra Kejvalová
– PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
21.1. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
15.4. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Transkript prezentace:

Skladové hospodářství - surovinTvorba prodejních seznamů – kalkulace receptur Číselník Skupiny Surovin 1 Maso 2 Uzeniny 3 Mléko, mléčné výrobky 4 Koření a přísady …………… ČíselníkSurovin Hovězí zadní Hovězí přední Vepřová žebírka Salám Junior Dietní salám Anglická slanina Mléko trvanlivé Sýr Eidam Máslo ČíselníkSkladů 1 Hlavní sklad 2 Kuchyně 3 Restaurace …………… SKLADOVÁ KARTA SKLAD 1 SKLAD 2 SKLAD 3 PLU: Název: Salám Junior MJ: KG Skupina: 2 (uzeniny) ČíselníkOddělení 3 Předkrmy 4 polévky 5 Hotovky 4 Podreceptury …………… Prodejní seznam Seznam receptur 301 Šunková rolka s křenem 302 Míchaná vejce na slanině 331 Hovězí vývar 302 Dršťková polévka 352 Bratislavský guláš 353 Španělský ptáček 331 Vývar A 302 Vývar B Pokračuj kliknutím myšiPokračuj kliknutím myšiPokračuj kliknutím myšiPokračuj kliknutím myšiPokračuj kliknutím myšiPokračuj kliknutím myšiPokračuj kliknutím myšiPokračuj kliknutím myšiPokračuj kliknutím myšiPokračuj kliknutím myši PLU: 353 Název: Španělský ptáček DPH 22% Cena: 65,00 Kč Oddělení: Hotovky Počet porcí: 10 Druh receptury: J (Jídelní lístek), N (Nápojový lístek) Číselník Druh receptury 1 J – Jídelní lístek 2 N – Nápojový lístek 3 D – Doplňky Bar …………… Pokračuj kliknutím myšiPokračuj kliknutím myši 10001Hovězí zadní1,000 Kg 20003Anglická slanina0,200 Kg 302Vývar B1,000 REC Pokračuj kliknutím myšiPokračuj kliknutím myši ČíselníkPokladen 1 Pokladna Restaurace 2 Pokladna Bar …………… Pokračuj kliknutím myši

Pokračuj kliknutím myši

Pokračuj kliknutím myši

Pokračuj kliknutím myši

Pokračuj kliknutím myši

Pokračuj kliknutím myši

Pokračuj kliknutím myši