Okysličující sezonní ošetření.. Pleť je unavená  Regenerovat a revitalizovat Pleť je bledá a dehydratovaná  Posílit její obranyschopnost Pleť je oslabená.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Farmakologie v produkci potravin
Advertisements

1.Význam kosmetického účinku šamponu
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí!
Vyživující řada, vytvořená speciálně pro vlasy suché a bez života. Díky nejnovější technologii, která se zabývá péčí o vlasy suché a bez života, se účinek.
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Vnější výživa Můj životní styl !. 1. Najděte si svůj důvod ( baví mě, peníze, kontakty, čas.....) 2. Zadejte si konkrétní cíl (čeho chcete dosáhnout (
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje.
Md:peelsTM Široká řada farmaceutických a lékařských chemických peelingů se složením pro nápravu hlavních projevů stárnutí, které trápí pacienty stárnutí.
COLOR PROTECTION. Zdroj: Nielsen Research pro UNIPRO 2009 italský trh TRH S VÝROBKY NA OCHRANU BARVY 45% žen si barví vlasy a 24% žen má ve vlasech melírované.
HISTORIE Společnost ALFAPARF MILANO byla první společnost, která si uvědomila, že je zapotřebí zpomalovat proces stárnutí vlasů. INSPIRACE V současné.
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
PRODUKTY FLP NA PODZIMNÍ MĚSÍCE
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Přírodní olej bohatý na antioxidanty
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
Tužka na vyhlazení vrásek
Vitamíny Přírodní látky složité látky převážně rostlinného původy
BELEX-08 EXCELLENS.
Čistění interiéru JD Advantage.
Přírodní mycí houba «KONNYAKU» 100% se skládá z hlíz exotické květiny Amorphophallus Konjak Jemná jako bílý mráček, Účinná i bez čisticích prostředků.
KRÁSNÉ VÁNOCE S MARY KAY
Regenerace jako součást tréninku Školení trenérů licence A Fakulta tělesné kultury UP Olomouc Biomedicínské předměty Doc. MUDr. Pavel Stejskal, CSc.
Speciální vánoční balíčky
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
VY_52_INOVACE_ZB03_1364TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Základní přípravná péče
FOREVER Vit♀lize™ Women’s FOREVER Vit♀lize™ Women’s Jak ženy stárnou, mohou využít další pomoc v boji proti volným radikálům, na zvládnutí stresu, zvýšení.
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_SARKA_HAMPLOVA_KOSMETICKA_MASAZ_JINE_MASAZNI_TECHNIKY_ 16 Název školyStřední škola služeb,
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Sezonní make-up kolekce jaro/léto Sezonní make-up kolekce Obsah  Zdroj inspirace  Celkové složení kolekce  Jednotlivé produkty kolekce Voile.
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
Doplňky stravy pro seniory - ano či ne? Mgr. Šárka Novotná.
Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Make-up kolekce podzim/zima 2011/2012.
ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLUVYS_32_INOVACE_499_POŠKOZENÍ VLASŮ NÁZEV ŠKOLYVyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední.
Mikroživiny jsou vedle makroživin (sacharidy, tuky, bílkoviny) nezbytnou částí našeho jídelníčku. minerály Mikroživiny jsou tvořeny vitamíny. Tyto látky.
Přírodní laboratoř krásy. Vše krásné je i jedinečné. Jedinečný je vzor sněhové vločky, neopakovatelné jsou obrysy listí a tvary oblaků. Stejně nezaměnitelná.
(Nabídka platí od 1. září do vyprodání zásob. Na akci se jiné slevy nevztahují.) Babí léto s kosmetikou SOTHYS Paris.
SEZONNÍ KOLEKCE LÍČENÍ PODZIM/ZIMA   Zdroj inspirace   Celkové složení kolekce   Jednotlivé produkty kolekce Khôl liner graphique – Temně.
SOTHYS make-up kolekce jaro/léto Make-up trendy TRENDYTRENDY PODLENELLY RODIPODLENELLY RODI Barvy květin na rtech a nehtech Lehké opálení, velice.
CENÍK KOSMETICKÝCH A RELAXAČNÍCH SLUŽEB. Ceny jednotlivých úkonů jsou závislé na kvalitě, délce a především stavu srsti upravovaného psa. Je tedy možné,
Krém anti-âge + oční krém créme anti-rides za ½ ceny PROGRAM ANTI-ÂGE PÉČE V EXKLUZIVNÍM BALENÍ EXKLUZIVNÍ KOSMETICKÁ TAŠTIČKA (V nabídce jsou krémy č.1,
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
SUCHÁ FYTOKOSMETIKA Vyloučením z receptury vody, jsme úplně upustili od konzervantů, emulgátorů, parfémů a jiné chemie Nejefektivnější péče o pokožku 100%
SKONCUJTE S VRÁSKAMI! VÝROBEK OCENĚN DERMATOLOGY. CHVÁLEN UŽIVATELI BOTULOTOXINOVÝCH INJEKCÍ.
Kontext MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016 VINTAGE SPORT. Otevřete dokořán dveře a svou mysl lehkosti a jednoduchosti! V jemné atmosféře se objevuje.
Tělové ošetření individuálně přizpůsobené Opravdová pozvánka k povzbuzení smyslů, objevte jedinečné vůně, které Vás naladí na relaxaci a dopomohou Vám.
Sezonní profesionální obličejové ošetření jaro/léto 2012 s pomerančovými a grapefruitovými výtažky.
Amway Mineral Sticks: exkluzivně od Amway
Sensations orientales. Tělový rituál inspirovaný orientálními rituály.
ODHALTE TAJEMSTVÍ KRÁSNÝCH A SILNÝCH VLASŮ
Sérum pro sjednocení pleti Sérum jeunesse unifiant
ZEŠTÍHLUJÍCÍ OŠETŘENÍ
Drogerie – osobní hygiena I
Redukce množství vrásek: Redukce počtu rozšířených pórů:
Japonský rituál HanakasumiTM
Ošetření pro problematické partie 2017
Ošetření pro lehké nohy 2017
Kosmetická masáž Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Regenerační přípravky II.
Aloe Vera Speciál.
PRO MELÍROVANÉ HNĚDÉ, BLOND & STŘÍBRNÉ VLASY
Vitamíny Přírodní látky složité látky převážně rostlinného původy
Transkript prezentace:

Okysličující sezonní ošetření.

Pleť je unavená  Regenerovat a revitalizovat Pleť je bledá a dehydratovaná  Posílit její obranyschopnost Pleť je oslabená  Pomáhat udržet rovnováhu pleti SOTHYS | CHRONOBIOLOGIE Podzim Zima Jaro Pleť je namáhána slunečními paprsky  Ochrana před poškozením slunečními paprsky Léto

SOTHYS | CHRONOBIOLOGIE OKYSLIČENÍ Pro jasnou a zdravou pleť PO CELÝ ROK Síla MINERÁLŮ pro přípravu pleti na ZIMU + Síla VITAMINŮ pro přípravu pleti NA LÉTO + Pro silnou, vyváženou pleť po celou zimu Pro revitalizovanou pleť plnou vitality NEBO

SOTHYS | CHRONOBIOLOGIE Okysličení Pleť se rozjasní a je více sjednocená Zesilovač účinnosti  Pleť je schopna více přijímat Toxiny dusí pleť a buňky. Pleť se už neregeneruje Komplex multifunkčních antitoxinů Mimořádná buněčná regenerace Skutečná lázeň kyslíku… 1/ OKYSLIČENÍ INFO + Pozorování Odpověď Výsledky

SOTHYS | CHRONOBIOLOGIE Pozorování Odpověď Výsledky … a minerály pro zvýšení obranného systému pleti před zimou 2 / DODAT ZÁKLADNÍ MINERÁLY Povzbuzená a posílená pleť Lépe bojuje s denními nepříznivými vlivy Nedostatek minerálů  oslabení pleti, pleť je nevyvážená Koktejl minerálů (Mg, Cu, Zn, Ca) Minerální lázeň proti únavě pleti

SOTHYS | CHRONOBIOLOGIE Pozorování Odpověď Výsledky … a vitaminy pro revitalizaci pleti před novou sezonou. 2 / DODAT ZÁKLADNÍ VITAMINY Posílená a rozjasněná pleť Lépe připravena bojovat s nepříznivými vlivy v letním období. Nedostatek vitaminů  oslabení pleti, pleť je nevyvážená. Koktejl vitaminů (Vitaminy C, PP a provitamin B5) Regenerace, revitalizace pleti. Ochrana před poškozením pleti slunečními paprsky.

Jaro/léto sezonní ošetření Intenzivní ošetření Základní ošetření Profesionální specifické ošetření CÍL: CÍLENÁ ÚČINNOST ANTI-ÂGE EFEKT / VYŽIVIT/ HYDRATOVAT CÍL SPECIFICKÉ ÚČINKY NEBO ZÓNY CÍL ZNOVU ZÍSKAT A UDRŽET SI KRÁSNOU PLEŤ CÍL OKYSLIČENÍ+ MINERÁLY CÍL OKYSLIČENÍ + VITAMINY PO CELÝ ROK… Podzim/zima sezonní ošetření Pozice sezonního ošetření v nabídce ošetření Sothys

Limitovaná edice jaro/léto 2015 ANANAS-GUAVA Osvěžuje, čistí Antioxidant, posiluje

Cabin + Retail offer

V kabině

45 minut Všechny typy pletí. Zvláště s nedostatkem jasu, mdlé a unavené. PŘÍNOSY Rozjasněná a zdravá pleť po celý rok. Příprava produktů Čištění pleti Démaquillage yeux et lèvres Démaquillage visage et cou Gomáž Modeláž Maska Pod masku Maska Ochrana pleti Závěrečný make-up (volitelný) PRODUKTY Postup okysličujícího sezonního ošetření

Dávkování produktů - příprava Gommage-masque 2 en 17,5 ml Crème de modelage7,5 ml Maska Pod masku: Crème de modelage + Cure oxy-minéraux nebo Cure oxy-vitamines 5 ml + 10 kapek Masque peel-off 30 g (nebo 6 lžiček 15 ml) Ochrana Cure oxy-minéraux nebo Cure oxy-vitamines 12 kapek Vhodný obličejový krém1,25 ml ZPĚT

Čištění pleti  Odstraňte make-up z očí a rtů poté  Odstraňte make-up z obličeje a krku Fluide démaquillant yeux et lèvres + Lait + Lotion dle typu pleti

Gomáž INFO +  Proveďte mechanickou exfoliaci místo vedle místa.  Nechejte působit jako masku 5 minut.  Emulgujte Gommage-masque 2 en 1. Poté smyjte. Použijte vhodný tonik dle typu pleti.  V případě potřeby odstraňte zbývající částečky produktu jemným kartáčkem. Gommage-masque 2 en 1 (7,5 ml) 15 min.

Účinné látky – Gommage-masque 2 en 1 Bílý jíl  Čisticí, okysličujicí, remineralizační Obnovuje jas pleti Exfoliační rostlinná zrníčka (zrníčka rýže)  Mechanická exfoliace ZPĚT Osvěžuje, čistí Antioxidant, posiluje

Modeláž INFO +  Proveďte relační modeláž obličeje, krku a dekoltu.  Použijte navlhčený tampon na kontury očí a řasy. Crème de modelage (7,5 ml) 10 min.

Účinné látky – Crème de modelage à l’extrait d’ananas Bambucké máslo  Regenerační a vyživující ZPĚT Osvěžuje, čistí

Maska INFO + Pod masku: smíchejte 5 ml Crème de modelage + 10 kapek Cure oxy-minéraux nebo Cure oxy-vitamines.  Naneste tuto směs na obličej a krk. Masque peel-off 15 min. Maska: smíchejte 30 g (nebo 6 lžiček 15 ml) Masque peel-off + 90 ml vody ( pokojové teploty asi 20°)  Naneste Masque peel-off pomocí štětečku na již aplikovanou směs.  Nechejte působit 10 minut. Poté odstraňte.  Smyjte a použijte vhodný tonik dle typu pleti.

Účinné látky – Cure oxy-vitamines Koktejl vitaminů (Vitamin C, PP a provitamin B5 )  Regenerační, revitalizační, chrání před poškozením sluncem. Komplex multifunkčních antitoxinů (fytoplankton, kvasnice a polyfenol )  Mimořádná buněčná regenerace  Buňky jsou lépe okysličené  Pleť se sama intenzivně regeneruje ZPĚT Osvěžuje, čistí Antioxidant, posiluje

Ochrana pleti  Naneste Cure oxy-minéraux nebo Cure oxy-vitamines a poté vhodný pleťový krém. Cure oxy-minéraux nebo Cure oxy-vitamines (12 kapek) Závěrečný make-up (volitelné)

Prodejní produkty

Gommage-masque 2 en 1  Gomáž s částicemi pro odstranění nečistot z pleti  Lze použít jako masku, která působí jako zdroj kyslíku Zvláčňuje a dodává pleti jas Gomáž a maska v rámci 1 produktu pro optimální účinnost a pohodlí! Klíčové aktivní látky:  Bílý jíl  Exfoliační rostlinná zrníčka  Koktejl vitaminů

Účinek 2 v 1  Naneste na čistou a suchou pleť (vyhněte se očním konturám)  Gumujte krouživými pohyby  Nechejte působit jako masku 5 minut  Emulgujte, poté smyjte Exfoliace  Naneste na čistou pleť krouživými pohyby  Emulgujte, poté smyjte Maska  Naneste ve střední vrstvě  Nechejte působit 5 minut  Emulgujte, poté smyjte POUŽITÍ 1x nebo 2x týdně Gommage-masque 2 en 1

Cure oxy-vitamines  Jako doplněk k vašemu obvyklému rituálu krásy Sothys  21denní nový základní krok krásy Napomáhá revitalizovat pleť v létě Základní dávka vitaminů a dodání kyslíku pro období léta Klíčové aktivní látky:  Multifunkční antitoxinový komplex  Koktejl vitaminů

Nový domácí rituál krásy!  Naneste 12 kapek a na obličej a krk.  Pokračujte vaším obvyklým rituálem krásy Sothys (sérum + krém). POUŽITÍ 21denní péče Cure oxy-vitamines

 Použijte po aplikaci Vašeho obvyklého Sothys krému.  Může být použit jako make-up báze nebo samostatně pro závěrečný projasňující efekt make-upu. Výrobek má univerzální odstín, zkrášlí všechny odstíny pleti přirozeně „zdravě zářicím“ efektem. Tónovací emulze pro projasnění pleti. Má jemně roztíratelnou texturu. Embellisseur de teint éclat Klíčové aktivní látky:  Kombinace pigmentů a rostlinného karamelu

Použití produktů Sothys Cure-oxy-vitamines k použití před vašimi obvyklými výrobky Představení nového kroku v rámci rituálu krásy Sothys Krém Contour des yeux Sérum Duo démaquillant a V RÁMCI ZÁKLADNÍHO RITUÁLU KRÁSY Cure oxy-vitamines

Krém Contour des yeux Sérum Duo démaquillantSolution Perfecteur de teint a a a V RÁMCI SPECIFICKÉHO RITUÁLU KRÁSY Cure oxy-vitamines a Použití produktů Sothys

FluidContour des yeux Duo démaquillant Perfecteur de teint a/nebo a a a a NettoyantLotion préparatrice Concentré Cure oxy-vitamines V RÁMCI ODBORNÉHO RITUÁLU KRÁSY Použití produktů Sothys

Okysličující sezonní ošetření.