Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Třídění odpadu na naší škole
Advertisements

 Mapování probíhalo od ledna do března 2013  Bylo zaměřeno na naplňování kritéria Pravidla ve třídách.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
Spotřeba vody v naší škole za rok 2005
Školní parlament. ČLENOVÉ ŠP žáci tříd, z každé třídy hlavní parlamenťák a jeho zástupce v letošním školním roce nás je 28 SETKÁVÁME SE 1 x za.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
Prezentace k soutěži „CHCEME ČISTÉ MĚSTO“ vyhlášené městem Karlovy Vary kategorie: základní školy.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji Pracovní schůzka koordinátorů ZŠ
 ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.
Školní parlament ZŠ Masarova Brno. Historie Historie parlament u nás funguje již 15 let neustále pracujeme na jeho koncepci původně jej vedl jeden pedagog.
Činnost klubu Členská základna Původní stav 9 členů Původní stav 9 členů Od začátku Kiwanis roku přijati 4 členové - celkový stav 13 Od začátku.
8.6. – Bratislava Střední škola slaboproudé elektrotechniky Praha 9 Stredná odborná škola elektrotechnická Bratislava.
Projekt Nové přístupy k realizaci praktického vyučování ve Zlínském kraji Uherský Brod, Mgr. Petra Pilčíková Projektová manažerka.
AUTOEVALUACE ZŠ Olomouc, Mozartova 48
Ústecký parlament dětí a mládeže ( ÚPDM ). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol.
Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.
Prezentaci vytvořili žáci 5. ročníku ZŠ Ostrava-Proskovice Říjen 2013.
Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342
Škola pracuje podle vzdělávacích programů Putování po modré planetě (MŠ) Úspěch pro všechny (ZŠ) Být lepší v tom, co nás baví (ŠD)
Recyklohraní u nás ve škole Jsme malá školička, do které chodí 25 žáků. Probíhají u nás různé soutěže- sběr baterií, elektrozařízení, ale třídíme také.
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Ústecký parlament dětí a mládeže (ÚPDM). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol v.
Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342.
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
Připravil: Sebastian Schupke předseda StRGK 2011/2012.
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
ETwinning - on-line spolupráce škol Aktivitu eTwinning, podporující virtuální propojení evropských škol pomocí informačních a komunikačních technologií,
Místo konání:  BSZ Bautzen SRN  Königswartha – odloučené pracoviště pro obor Rybářství, chov ryb.
ANOTACE DUMy Čára mého života I., II., III. tvoří celek materiálů, který vizuálně pomáhá žákům při úvahách o jejich životě minulém, budoucím blízkém a.
SBĚR PAPÍRU. Celý týden od se sbíral starý papír. Žáci nosili svázaný papír na školní dvůr u jídelny. Kde ho vybírala třída 8.B.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Žákovský parlament. Charakteristika Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením školy, školou a obcí Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením.
Naše škola. Kolik nás tu je ? Ve škole se učí celkem 122 žáků Ve školce si hraje celkem 56 dětí Ve škole učí celkem 11 učitelů + paní ředitelka a dvě.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA T. G. MASARYKA
MAPOVÁNÍ ŠKOLY ŠKOLA PRO DEMOKRACII. PRÁCE S KRITÉRIEMI ♦ s materiálem škola pro demokracii jsme pracovali v měsících únor a březen ♦ do práce byli především.
Projekt Kiosek Zpracovali: Tomáš Svoboda, Alena Ikriová, Kristýna Krulichová, Nicola Hlavičková, Josef Kořínek z OIS3.
Ž áci poprvé zasedli do zdejších školních lavic 1. zá ř í Naše škola má vytvo ř ený školní vzd ě lávací program s názvem Aktivita, tvo ř ivost,
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
 Adinkra je bavlněná tkanina vyrábějící se v Ghaně a Pobřeží slonoviny s tradičními symboly Akan vyznačenými na ni. Tyto symboly jsou Adinkra metafory,
Základní škola a Mateřská škola při lázních, Klimkovice, p. o.
Setkání s aktéry projektu „MAP ORP Karlovy Vary“
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
ZŠ T. G. Masaryka Otrokovice
Pusíkoviny Fotonoviny oddílu Pusík a Knoflíci z PS Nepomuk
VÍTÁME VÁS NA SPOLEČNÉM SETKÁNÍ PARTNERSTVÍ MAP ORP BEROUN
ZŠ 28. října, turnov Náš Parlament.
Škola pro demokracii, aneb co dokáže žákovský parlament
Žákovský parlament – I. stupeň
Staré Město zsstmesto.cz
ZŠ STARÉ MĚSTO 2.STUPEŇ.
Xia Gilová, Anička Křiklánová, Ondra Soustružník
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
Třídní schůzka 3.A
ZŠ Staré Město.
Žákovský parlament 1.stupeň
PARLAMENT NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE A MATEŘSKÉ ŠKOLE ANGEL V PRAZE 12
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ZŠ Klecany
Vítáme Vás na ZŠ Šalounova - Halasova
Školní parlament ZŠ Písnická
ZŠ Rakovského Rakovského 3136/1, Praha 4 - Modřany
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
Daniela Chmelíková, Martina Bryxová, Tomáš Zedník, Veronika Haková
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Š A B L O N Y II.
PANDAMENT.
7. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Transkript prezentace:

Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.

Naše škola má 380 žáků a z toho je 41 parlamenťáků

1.stupeň má 20 parlamenťáků a schází se každý čtvrtek šestou hodinu

2.stupeň má 21 zástupců a schází se jednou týdně během vyučování

Máme vlastní učebnu, kde probíhají naše schůzky….

V tomto školním roce jsme stihli volby, které probíhaly ve sborovně…

Dohodli jsme se v čem budeme pokračovat z minulého roku: Povedeme ranní setkávání Pravidelně se budeme scházet s vedením školy Spolupracovat s třídami, učiteli a předávat informace z parlamentu do tříd a naopak Služby v knihovně Podporovat adoptované děti z Afriky Zapojíme se do Městského a Krajského žákovského parlamentu

Také jsme stihli něco naplánovat i pro tento školní rok: Charitativní sběr šatstva – Zorganizujeme školní akademii Uspořádáme Paraolympiádu pro děti z Diakonie – garantem se stane významný sportovec města UH Naše škola se zapojila do nového projektu Comenius – chceme uspořádat projektový den, abychom seznámili všechny žáky s tímto projektem a zeměmi, které jsou do projektu zapojeny Charitativní sbírka – pro děti ulice - listopad

Za co se můžeme pochválit z minulého roku Projekt Šance- Na naší škole a v okolí školy proběhla sbírka na pomoc dětem ulice, vybrali jsme necelých 6000Kč.

Školní knihovna- na přání žáků jsme na velké přestávky zprovoznili chod knihovny a rozdělili jsme si služby, podle kterých hlídáme klid a chod učebny.

Horké křeslo pro ředitele Žákovský parlament si pozval na schůzku našeho pana ředitele. Každá třída si připravila otázky, které poté zástupci prezentovali panu řediteli. Parlamenťáci si tuto akci vymysleli, protože zjistili, že někteří žáci se bojí zeptat nebo na to není dostatek času. Na "Horké křeslo" se přijeli podívat i lektoři z CEDU a partneři našeho projektu - "Žákovské parlamenty SOS."

Projektový den Afrika

Návštěva Poslanecké sněmovny

Barevný týden na 1.stupni

Konference žákovských parlamentů

Děkujeme za pozornost a těšíme se na spolupráci