Do not put content in the brand signature area Zuzana Smolinsky, Manager Communications and PR ING Commercial Banking Praha, 23. listopadu, 2010 Snídaně.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Obsah prezentace Kdo jsme Co je hipoterapie Náš cíl
Advertisements

Dobrovolnictví pro Vysočinu Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
Podejte nám prst, my vám podáme celou ruku
V ÝROČNÍ ZPRÁVA OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ ABC Rok 2012.
Dobrovolnické centrum Ostrava. DC ADRA Ostrava Nejsme poskytovatel soc. služeb 3 akreditace MV ČR na vysílání dobrovolníků do soc. a zdrav.zařízení –
DOTAČNÍ POLITIKA MĚSTA PLZNĚ V OBLASTI KULTURY
CSR V INTERNÍ KOMUNIKACI SKUPINY ČEZ
Dominik Míček Adam Kožušník Martin Páleník Patrik Dunker
Vzdělávání zaměstnanců Střediska sociálních služeb městské části Praha 9 je finančně podpořeno z Evropského sociálního fondu v rámci realizace projektu.
Program PĚT P. Pět P je… Sociálně preventivní volnočasový program Sociálně preventivní volnočasový program Zaměřuje se na: Zaměřuje se na: Přátelství.
Nadace Terezy Maxové Programu Iniciativy Společenství Equal
Přínos dobrovolnického programu pro onkologické pacienty
GRANTOVÝ SYSTÉM MČ Praha 21 ZMĚNY ŽÁDOST VYÚČTOVÁNÍ ÚJEZD NAD LESY 7. LEDNA 2012.
ING main colour palette ING secondary colour palette
Pomáháme dětem vkročit do života PROJEKT KÁMOŠ. Nejpřirozenější prostředí pro dítě je rodina.
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
Spojuje tři generace a pomáhá. Celý projekt je postaven na principech lidskosti a vzájemné pomoci a nejdůležitějším předpokladem pro jeho fungování je.
Spojuje tři generace a pomáhá. Program 3G Vznik Praha 2011 Je určen především pro občany ve věku 50+, kteří nemají vlastní vnoučata anebo s nimi nejsou.
Blanka Tauberová Městská knihovna Sedlčany ( Městská knihovna v Praze,Knihovnická dílna )
Gymnázium Děčín. StudentUčitelé Škola Rodiče ŠkolaRodiče Student.
Program podpory regionů Společenská odpovědnost v ČSOB a Poštovní spořitelně.
Rozvoj praktické výuky studentů psychologie sociální pedagogiky a poradenství: Shrnutí činnosti dvouletého působení Akademického centra poradenství a supervize.
ING main colour palette ING secondary colour palette
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, spolupráce koordinátorka MA21 Iva Hájková
Výroční konference Společenství průmyslových podniků Moravy a Slezska ING Employee Benefits 11. dubna
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
Exkurze na burze práce, vysoké technické škole a v dobrovolnickém centru.
Komunitní a otevřená škola
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
DOBRÝ DEN. Kdo jsme? Občanská inspirace je nezisková organizace, která od roku 1998 podporuje pestrý tvořivý a šťastný život dětí i dospělých zejména.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Autoevaluace školy ZŠ pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami s.r.o. Aviatiků 462, Ostrava-Hrabůvka Mgr. René Macháč.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 17. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
Místní akční skupina Rakovnicko
Domov Trmice Za Humny 580 Gorkého 889
Nadační fond studentů Filozofické fakulty a Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity Studentská dobrovolnická praxe, PSY225 Věra Frančáková
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
KONTAKTNÍ SEMINÁŘ Programu CZ11 Public Health Inititatives Iniciativy v oblasti veřejného zdraví Fond bilaterální spolupráce Opatření A.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
Co je program Mládež v akci? Největší evropský grantový program na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Praha, 5. prosince 2014 Nestlé podporuje mladé. Nestlé: jednička celosvětově i lokálně Tržby ČR&SR 2013Zaměstnanci ,3 mld CZK ,6 Světové.
Téma: GRANTOVÝ FOND LIBERECKÉHO KRAJE KURZ FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
Informační schůzka k 1.výzvě pro předkládání projektů pro roční program 2012 Evropského uprchlického fondu Praha 11. října 2012 Evropský uprchlický fond.
Meath Local Sports Partnership - Committed to the development of sport in Meath Místní sportovní partnerství Meath.
AKČNÍ POLE SOCIÁLNÍ PRÁCE – VÝCHODISKO I CÍL STUDIA OBORU Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
© ABB Group November 15, 2016 | Slide 1 Spolupráce NNO a firmy Pohled dárce Magdaléna Steinerová, ABB s.r.o., Workshop,
finanční vzdělávání dětí
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
Program MŠMT VIII v roce 2017
Výzva k předkládání žádostí
Individuální dárcovství
Finanční zpráva Síť mateřských center 2007.
Dopady a efekty dobře zvládnutého brandu People Management Forum 2016
Zhodnocení období 2005 – 2008 v oblasti školství a sportu
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
ROBOTTRANSFÉR Mgr. Kateřina Hořejší.
Při technické univerzitě v Liberci
LET ZAPOJENÝCH DĚTÍ PROJEKTŮ 6 15 KOL PROJEKTU ROZHLED.
Š A B L O N Y II.
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
Dobrovolnické programy
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Prorodinné aktivity Olomouckého kraje
OA a VOŠS OSTRAVA – MARIÁNSKÉ HORY
Operační program potravinové a materiální pomoci
Transkript prezentace:

Do not put content in the brand signature area Zuzana Smolinsky, Manager Communications and PR ING Commercial Banking Praha, 23. listopadu, 2010 Snídaně k 5. výročí ING Bank fondu Nadace Terezy Maxové dětem

Do not put content in the Brand Signature area November 23, Proč jsme dnes zde? - Slavíme pět let vzniku spolupráce s Nadací Terezy Maxové dětem - Je důležité mluvit o o tom, co se děje na poli korporátní zodpovědnosti - Chceme vám ukázat, jak dětem pomáháme rozvinout jejich potenciál Motto ING Bank fondu Nadace Terezy Maxové dětem: „Pomáháme dětem rozvinout jejich potenciál.“

Do not put content in the Brand Signature area November 23, ING Bank fond Nadace Terezy Maxové dětem Vznikl v roce 2005 a již pět let funguje na bázi generálního partnerství s Nadací Terezy Maxové dětem V souladu s celosvětovou strategií banky ING a filozofií Nadace Terezy Maxové dětem pomáhá Fond dětem v pěstounské péči nebo dětských domovech v rozvoji talentu, vzdělávání či náplni volnočasových aktivit Grantová komise na pravidelných schůzkách rozhoduje, jaké projekty Fond podpoří (tvoří ji jak zaměstnanci ING Bank, tak zástupci Nadace Terezy Maxové dětem)

Do not put content in the Brand Signature area November 23, Jaké projekty mohou být podpořeny Maximální výše dílčí částky podpory může činit až korun pro děti od 0 do 26 let Projekty jsou hodnoceny podle dvou parametrů: Obsah projektu - srozumitelnost, konkrétnost a reálnost Přínos projektu - originalita, přínos a efekt, který bude projekt mít Zaměření podpory: Vzdělání - cílem je poskytnout vzdělání dětem v dětských domovech a dětem v pěstounské péči formou podpory vyššího vzdělání, mimoškolních výukových kurzů a výukových potřeb Rozvoj talentu - podpora zájmových kroužků, sportovních a podobných volnočasových aktivit. Jedná se o všestrannou podporu dětí, které chtějí v něčem vyniknout, něco se naučit či zlepšit

Do not put content in the Brand Signature area November 23, Chceme zapojit všechny Zapojení zaměstnanců Zasedání v grantové komisi Účast dobrovolníků na akcích pro děti Přispívání jednorázovou nebo pravidelnou srážkou ze mzdy Zapojení klientů Vánoční dárky Výtěžek ze startovného na golfových turnajích Výtežek během jiných klientských aktivit

Do not put content in the Brand Signature area November 23, Komu a jak jsme pomohli? ING Bank fond Nadace Terezy Maxové dětem během uplynulých 5 let Zorganizoval nebo se zapojil do více než 10 dobrovolnických akcí pro děti z dětských domovů a pěstounských rodin Podpořil více než 280 smysluplných projektů Věnoval do Fondu přes korun Navíc korun do Fondu přispěli zaměstnanci banky Klientské příspěvky přes korun

Do not put content in the Brand Signature area November 23, Tím to pro nás nekončí ING Bank se zavázala Nadaci Terezy Maxové dětem podporovat dalších pět let. Naše závazky: Pravidelný příspěvek do Fondu ve výši korun ročně ( za pět let) Finanční podpora studií Miloše Nguyena do jejich ukončení ( ) Dále se budeme soustředit na pomoc znevýhodněným dětem

Do not put content in the Brand Signature area November 23, Děkujeme Vám za pozornost.