Institut bezpečnostních technologií v Uherském Hradišti Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně pořádá pod záštitou rektora Univerzity Tomáše.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

Naše obec – Rožmitál p. Tř
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Hlavní město Praha Beznosková Šárka INFORMACE UBYTOVÁNÍ ZAJÍMAVOSTI
Ocenění práce ředitele Plavecké školy Uherské Hradiště, Plavecké školy Uherské Hradiště a ocenění plaveckých škol Zlínského kraje.
Fakulta bezpečnostního inženýrství VŠB–TUO
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
ST LUCIA ČESKO – NĚMECKÉ CENTRUM PROVOZNÍ ŘÁD. Zřizovatelem KC je společnost B O H E M I A S, s.r.o. Tento provozní řád vydává vedení společnosti za účelem.
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
DRMS Forum září 2009 DRMS FORUM 2009 Brno 7. září 2009.
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Konice je výchozí bod pro Vaše kroky v našem regionu.
Organizace a instituce města Čáslavi. Obsah Městský úřad Organizace a instituce pro děti a mládež Organizace a instituce pro seniory Kulturní instituce.
49.1 Zlínský kraj – poznáš jeho dominanty?
Chráněná území v Olomouci a okolí
21. – LÁZEŇSKÉ DIVADLO LUHAČOVICE. DIVADELNÍ LUHAČOVICE kulturně-vzdělávací akce na konci léta pod záštitou hejtmana Zlínského kraje pořadatel.
MÍSTO,KDE ŽIJI JE VSETÍN
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Naše město Vizovice Nela Svačinová.
doc. Ing. Šárka Kročová, Ph.D.
Zlínský kraj.
ePraha a podpora turismu Ivan Seyček Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS ePraha a podpora turismu.
Síť EUROPE DIRECT Úkolem informační sítě EUROPE DIRECT je šířit informace a doporučení týkající se politik EU a aktivně podporovat diskuze o Evropské.
STŘELNÁ zdroj: strelna.cz zdroj: strelna.cz
Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč.
Město Brno.
1 Region á ln í operačn í program regionu soudržnosti Středn í Morava 2007 – 2013 (ROP)
 V souladu s Koncepcí vzdělávání v oblasti krizového řízení, schválenou usnesením Bezpečnostní rady státu ze dne 16. listopadu 2004 č. 14 a Plánem hlavních.
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI) Registrace 10:00 – 10:15 I. blok 10:15 – 11:00 Jitka Zukalová, MPSV, poradce EURES ČR Obsah: srovnání.
Inovace výuky a její implementace v oborech Fakulty bezpečnostního inženýrstvíCZ.1.07/2.2.00/ Se zvyšováním technologické a technické úrovně průmyslu.
Vsetín Město ve kterém žiji
Purkyňovo gymnázium Strážnice
X. BRNĚNSKÉ HEMATOLOGICKÉ DNY 3. a Konečná informace Společenský večer Po skončení přednášek dne bude následovat společenský večer.
TÝDNY VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH V LIBERECKÉM KRAJI 2010 pod záštitou MUDr. Přemysla Sobotky předsedy Senátu Parlamentu České republiky a senátora za Liberecko.
Návrh CHKO Český les Cílená stimulace hospodářského rozvoje území RNDr. Emil Chochole vedoucí Odboru regionálního rozvoje KÚPK Babylon,
X. BRNĚNSKÉ HEMATOLOGICKÉ DNY 3. a První informace Společenský večer Po skončení přednášek dne bude následovat společenský večer.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
TURISTICKÉ OBLASTI JIHOMORAVSKÉHO KRAJE C Z.1.07/1.4.00/ Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; C Z.1.07/1.4.00/
KROMĚŘÍŽ zkušenosti z programového období
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION 7. –
Lázně Luhačovice 2016 Preventivně léčebné pobyty pro členy OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví.
II. Kriminologické dny České Budějovice, 27. – 28. ledna 2014 Konference pod záštitou hejtmana Jihočeského kraje Mgr. Jiřího Zimoly České Budějovice 27.
Lomnice nad Popelkou Liberec Lomnice nad Popelkou Představení města Lomnice a památky Program regenerace Lomnické zkušenosti.
Praha – hl- město ČR Praha je největší a nejvíce obydlené město České republiky Patří mezi nekrásnější města světa Je sídlem prezidenta, vlády a parlamentu.
Cyrilometodějské jubileum 2013 Přehled aktivit Zlínského kraje Ing. Ladislav Kryštof Výroční konference cestovního ruchu Východní Moravy, 29. ledna 2012.
Česká republika Zlínský kraj. Anotace: Materiál slouží k seznámení s jedním z krajů České republiky (Morava) – Zlínským krajem.
KONCEPCE ROZVOJE MÍSTNÍ KULTURY ZLK. ÚKOL č. 1. Koncepce rozvoje místní kultury ve Zlínském kraji na léta Dílčí úkol I – prostorová analýza.
Krajská konference o environmentálním vzdělávání, výchově a osvětě ve Zlínském kraji
Zlínský kraj Vypracovali: Jan Balák a Lenka Kohoutová.
„Program rozvoje územního obvodu Zlínského kraje na roky “ Libor Lukáš statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje.
Rozhledny na Slovácku. Rozhledna Travičná Rozhledna leží v nadmořské výšce 380 m.n.m. Vyhlídková plošina se nachází ve výšce 33,6m nad zemí. Z Tvarožné.
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
Prezentace Mikroregionu Plumlovsko 14.pracovní setkání zástupců mikroregionů Olomouckého kraje Plumlov
Mgr. Z. Flašková, MBA
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
Novinky z IROP.
REGIONÁLNÍ ANALÝZA II ÚKOL 1.
Č e s k á r e p u b l i k a Jak se jmenuje žlutě označená oblast České republiky?
Název školy: MŠ a ZŠ Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Velehrad - Centrum kulturního dialogu západní a východní Evropy
Setkání kariérových poradců
ČÍSLO PROJEKTU ČÍSLO MATERIÁLU NÁZEV ŠKOLY AUTOR TEMATICKÝ CELEK
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
Setkání starostů obcí správního obvodu ORP Brandýs nad Labem-Stará Boleslav PROGRAM dne 31. ledna 2018.
Zkušenosti měst v prevenci kriminality
Transkript prezentace:

Institut bezpečnostních technologií v Uherském Hradišti Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně pořádá pod záštitou rektora Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně prof. Ing. Ignáce Hozy, CSc., Dr.h.c. a hejtmana Zlínského kraje MVDr. Stanislava Mišáka

III. celostátní konferenci PROBLEMATIKA ŘEŠENÍ MIMOŘÁDNÝCH UDÁLOSTÍ A KRIZOVÝCH SITUACÍ V REGIONECH září Uherské Hradiště © Ing. Miroslav JANÍČEK 2009

Úvodní slovo Vážené dámy a pánové, dovolujeme si Vás pozvat k účasti na III. celostátní konferenci „Problematika řešení mimořádných událostí a krizových situací v regionech“, která se koná ve dnech září 2009 v Uherském Hradišti. Konference je určena pro pracovníky veřejné správy, soukromého sektoru, akademické pracovníky a studenty zabývající se problematikou řešení mimořádných událostí. Cílem konference je poukázat na možnosti a schopnosti zapojení všech složek obyvatelstva, soukromého sektoru a veřejné správy do řešení těchto situací. Spolu s programovým výborem věříme, že Vás tématické zaměření konference zaujme a že i Vy přispějete svou odborností ke kvalitnímu programu akce, který významně přispěje k získání přehledu o současné situaci i orientaci v problematice krizového řízení na úrovni regionů. Ing. Miroslav Janíček předseda programového výboru konference

PROGRAMOVÝ VÝBOR Předseda programového výboru  Ing. Miroslav Janíček IBT v Uherském Hradišti, Fakulta technologická, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně Členové programového výboru  doc. Ing. Josef Janošec, CSc. ředitel Institutu ochrany obyvatelstva Lázně Bohdaneč  Ing. Bronislav Fuksa Zlínský kraj radní Zlínského kraje zodpovědný za oblast zdravotnictví  prof. Ing. Bedřich Šesták, DrSc. Policejní akademie České republiky  doc. Dr. Ing. Michail Šenovský VŠB TU Ostrava, Fakulta bezpečnostního inženýrství  Doc, Ing. Luboš Jurík PhD. SPU v Nitre Fakulta zahradníctva a krajinného inžinierstva  Ing. Robert Pekaj odbor Kancelář hejtmana, oddělení pro zvláštní úkoly Krajský úřad Zlínského kraje  MUDr. Dana Hlaváčková Ministerstvo zdravotnictví ČR  Ing. Vlasta Neklapilová Informační středisko medicíny katastrof MZ ČR Čestní členové programového výboru  Ing. Libor Karásek starosta města Uherské Hradiště  Ing. Stanislav Gabriel jednatel obchodní společnosti EDUHA, s.r.o Uherské Hradiště

Hlavní témata konference:  Krizové a havarijní plánování  Evakuace obyvatelstva  Ochrana kritické infrastruktury  Terorismus a ochrana  Řešení mimořádných událostí při přepravě nebezpečných látek  Problematika veřejné správy při řešení mimořádných událostí a krizových situací

Časový plán Časový plán 3. září Registrace účastníků Registrace účastníků Přednáškový sál Zahájení konference Zahájení konference Přestávka na kávu Přednáškový blok I. – Zvané přednášky Oběd Přednáškový blok II. – Přihlášená sdělení Přestávka na kávu Přednáškový blok III. – Přihlášená sdělení Panelová diskuze 4. září září 2009 Přednáškový sál Přednáškový blok IV. – Přihlášená sdělení Přednáškový blok IV. – Přihlášená sdělení Přestávka na kávu Přednáškový blok V. – Zvané přednášky Závěr konference Oběd

Informace pro přednášející Důležitá data Ukončení registrace k aktivní účasti a zaslání abstraktu Vyrozumění o přijetí příspěvku obdržíte nejpozději do Zaslání plné verze přednášky pro CD sborník nejpozději do Konferenční technika Přednášející budou mít k dispozici dataprojektor, PC, bezdrátovou myš a laserové ukazovátko. Techniku je možné si vyzkoušet před zahájením konference nebo v průběhu přestávek. Technická obsluha bude k dispozici po celou dobu konání konference v přednáškovém sále. Prezentace Prezentace, které od Vás převezme technik v přednáškovém sále, prosíme dodat na CD, disketě nebo USB Flash disku.

Registrační poplatky Registrační poplatky Aktivní účast 1 600,- Kč vč. 19 % DPH Aktivní účast 1 600,- Kč vč. 19 % DPH (přednášející a autoři posterů) Pasivní účast 2 000,- Kč vč. 19 % DPH (posluchači) Studenti Ph.D. 500,- Kč vč. 19 % DPH V registračním poplatku je zahrnuto vstupné na konferenci, CD sborník přednášek, konferenční materiály, občerstvení v průběhu konference, vstupenka na společenský večer a DPH. Jídlo 1. den 400,- Kč vč. 19 % DPH (snídaně, oběd a slavnostní večeře) Jídlo 2. den 200,- Kč vč. 19 % DPH (snídaně a oběd) Jídlo za oba dny 600,- Kč vč. 19% DPH Ubytování 1 os./ 1 noc 300,- Kč vč. 9 % DPH Ubytování 1 os./ 1 noc 300,- Kč vč. 9 % DPH

Všeobecné informace Všeobecné informace Místo konání Institut bezpečnostních technologií v Uherském Hradišti Studentské náměstí 1532, Uherské Hradiště Doprava k místu konání: Motoristé: Mapka místa konání je v plánku konání konference Cestující veřejnou dopravou: informace o spojích jsou umístěny na: Cestující veřejnou dopravou: informace o spojích jsou umístěny na: GPS souřadnice: Loc: 49°3'52.694"N, 17°28'51.269"E

Strava a společenský večer Strava a společenský večer Strava Strava ve dnech 3. a 4. září 2009 je zajištěna pro účastníky konference v místě konání, za celkovou cenu 600,- Kč vč. 19 % DPH. Společenský večer Společenský večer se bude konat dne 3. září 2009 v místě konání. Vstupenka na společenský večer je zahrnuta v registračním poplatku.

Registrace účastníků a konferenční materiály Registrace účastníků 3. září 2009 od 8.00 – hod 4. září 2009 od 8.00 – hod Konferenční materiály Účastníci konference obdrží potvrzení o účasti, jmenovku, CD sborník přednášek a další konferenční materiály.

Ubytování a parkování Ubytování : ubytování je zajištěno pro každého účastníka v areálu místa konání obchodní společností EDUHA, s.r.o. Recepce na ubytovně – NONSTOP. Cena: cca 300,- Kč vč. 9% DPH za osobu a noc Prohlédněte si vybavení pokojů na: Parkování: parkování je zdarma v místě konání konference v ubytovacím areálu.

Kontakty Organizace konference: Organizace konference: Ing. Miroslav JANÍČEK Institut bezpečnostních technologií v Uherském Hradišti Fakulta technologická, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně Tel. : Mob.: Tel. : Mob.: Zabezpečení ubytování: Zabezpečení ubytování: Ing. Liba HENDRYCHOVÁ EDUHA, s.r.o. Studentské náměstí 1535, Uherské Hradiště Tel.: Mob.: Registrace přihlášek: Registrace přihlášek: Ing. Gabriela Nesrstová, Institut bezpečnostních technologií v Uherském Hradišti Fakulta technologická, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně Tel.:

MAPA MÍSTA KONÁNÍ KONFERENCE

PLÁNEK MÍSTA KONÁNÍ KONFERENCE přednáškový sál ubytování Obchodní dům KAUFLAND GPS souřadnice: Loc: 49°3'52.694"N, 17°28'51.269"E Vjezd do areálu: 1. odbočka vlevo po sjezdu z kruhového objezdu Vjezd do areálu: 1. odbočka vlevo po sjezdu z kruhového objezdu autobusové nádraží UH

Město Uherské Hradiště Město Uherské Hradiště je odedávna přirozeným středem Slovácka - regionu proslulého svébytným folklórem, cimbálovou muzikou, dobrým vínem, překrásnými kroji a řadou zachovalých lidových tradic. Historické jádro města bylo prohlášeno městskou památkovou zónou. Z hlediska morfologie město tvoří územní rovinu, kterou vyrovnávaly náplavy řeky Moravy do nadmořské výšky m. Na západní straně se terén úměrně zvedá Do výšky 205 m, na opačné straně (východně Městské části Mařatice), je údolí ohraničeno kótou 230 m n.m. Plocha uherskohradišťského katastru činí celkem ha. Okolí města je charakteristické rozmanitou krajinou a přírodními zvláštnostmi, řekou Moravou s rozsáhlými lužními lesy s původní flórou a faunou. Nedaleko se nachází dvě podmanivá pohoří, Chřiby a Bílé Karpaty. Blízkost památného Velehradu, velkomoravského Starého Města – Veligradu, hradu Buchlova, zámku v Buchlovicích, a ostatně všech vlastních památek, činí z města atraktivní turistické centrum. K 1. lednu 2006 žilo ve všech městských čtvrtích (centrum, Mařatice, Rybárny, Jarošov, Míkovice, Sady, Vésky) celkem obyvatel.

K nejvýznamnějším současným kulturním aktivitám, konaným ve městě i jeho nejbližším okolí, patří mezinárodní Festival hudebních nástrojů lidových muzik, druhý největší filmový festival v České republice Letní filmová škola, setkání ochránců přírody Týká se to také tebe (TSTTT), Slavnosti vína, Den otevřených památek, mezinárodní sympozium lité medaile, plakety a drobné plastiky. Současné kulturní dění se soustřeďuje kolem stálé divadelní scény Slováckého divadla, Slováckého muzea s bohatými národopisnými sbírkami, Střední uměleckoprůmyslové školy, Klubu kultury, Městských kin, několika galerií, soukromých pořadatelských agentur a místních kulturních zařízení. V Uherském Hradišti působí řada folklórních, pěveckých a zájmových souborů a kroužků, které pořádají další akce, např. hody s právem v jednotlivých částech města, besedy u cimbálu, koncerty apod. Tradičními se staly jarmarky na Masarykově náměstí. Uherské Hradiště prožívá v několika posledních letech bouřlivý rozvoj stavební činnosti. Vzniklo mnoho nových staveb, rekonstrukce se dočkaly historické budovy. Město se svým návštěvníkům představuje novou tváří s širokou nabídkou služeb, obchodů a kulturního vyžití.