Nákupní a prodejní Ingrid Lipusová. Známe je všichni, kdo z nás je používá? -Nejlepší cena v daném místě a daném čase ( 48% dotázaných ) -Transparentnost.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
CENOVÁ SOUTĚŽ V PRAXI PRÁVNÍ SOUVISLOSTI S POSKYTOVÁNÍM SLEV Kateřina Davidová.
Advertisements

Založení firmy postup. Postup založení firmy 1) Výběr oboru podnikání a vymezení předmětu živnosti 2) Volba právní formy podnikání 3) Určení názvu a umístění.
Poměrní ukazatelé Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Transparentnost veřejných nákupů a výhled projektu na následující období Mgr. Radim Babinec náměstek primátora 1. října 2015 Statutární město Ostrava 6.
Zadávání veřejných služeb v přepravě cestujících Ondřej Michalčík, František Vichta Ministerstvo dopravy Kroměříž, 29. září 2015.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Daň z přidané hodnoty. DPH: plátce a poplatník DPH Obsažena v ceně zboží a služeb – není placena jako samostatná částka DPH Obsažena v ceně zboží a služeb.
PŘEHLED ZAJÍMAVOSTÍ Z KONFERENCE INTERNET VE STÁTNÍ SPRÁVĚ A SAMOSPRÁVĚ 2013 Mgr. Tomáš Lechner, VŠE v Praze.
Setkání členů Rady Libereckého kraje s primátory, se starostkami a starosty obcí Rozpočet 2015 Marek Pieter Liberec,
Procesy ve veřejné správě Ivo Vašíček Proces veřejné správy Získávání zdrojů dané, poplatky, pokuty Vnitřní a vnější bezpečnost Správa zdrojů Údržba.
Trh, ekonomika. ekonomická činnost výroba spotřeba obchod, směna.
Elektronické tržiště Gemin. Elektronické tržiště Gemin - nový systém e-tržišť jako součást soustavy NIPEZ pro zadávání VZ - regulaci upravuje.
Data o nákupech, úhradách a vykázané péči JUDr. Ondřej Dostál, Ph.D., LL.M. Platforma zdravotních pojištěnců.
Jihlava 29. února Chci-li rozhodnout o tom jak a co mám měnit, zlepšovat, modernizovat, musím vědět PROČ TO DĚLÁM a PRO KOHO. Tedy znát ÚČEL……
Seminář pro žadatele k 3.,4. a 9. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Výběrová a zadávací řízení
Ing. Zdeňka Šilhová Institut pro veřejnou správu Praha INTERAKTIVNÍ PERSONÁLNÍ PORTÁL PRO POTŘEBY ZAMĚSTNANCŮ VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ KONFERENČNÍ VZDĚLÁVACÍ.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Praha, Centralizované zadávání veřejných zakázek RNDr. Jiří Svoboda ředitel Odbor veřejného investování MMR.
Principy Základních registrů Ing. Ondřej Felix, CSc.
Ministerstvo vnitra ČR, leden 2012 Centrální nákup v resortu MV.
PIRÁTSKÁ DEMOKRACIE Elektronická demokracie v praxi Pirátů Mikuláš Ferjenčík 30. října 2011.
Ivo Krsička Jedinečné spojení znalostí obchodu a distribuce energií.
E-aukce, workshop, , Praha E – aukce Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Odbor veřejného investování Ing. Jan Novotný.
Vyplnění a finalizace žádosti zjednodušeného projektu v IS KP14+ (Informační systém konečného příjemce) Výzva OPVVV 02_16_ , Kralice na Hané.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Radek PLATZER e-tržiště GEMIN.
ÚSPORY MINISTERSTVA VNITRA, POLICIE ČR A HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU ČR V ROCE 2011 Ministr vnitra Radek JOHN.
Ing. Ladislav Friedrich, CSc. Prezident Svazu zdravotních pojišťoven ČR Nákupy léčivých přípravků a zdravotnických prostředků do nemocnic.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
PŘIHLÁŠENÍ K ELEKTRONICKÉ EVIDENCI TRŽEB
model fungování a praxe
Seminář Evaluace poskytovatelů „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Motivační a věrnostní programy jako nástroj budování loajality zákazníků Autor práce: skopalová.
Malé a střední podnikání
STANDARDY KVALITY V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH „SKSS“
Společenská odpovědnost ve školství
Aplikace Monitorovací systém
STANDARDY KVALITY V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH „SKSS“
ČSOB Leasing : Tržní podíl celkem : 1 –
Snížení nákladů na vytápění budov
Úvodní setkání s poskytovateli sociálních služeb –
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Činnost pracovní skupiny styčného důstojníka pro národnostní menšiny
Druhy podniků v ČR Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Workshop projektu systémová podpora sociální práce v obcích na téma:
Aplikace Monitorovací systém
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
Novinky v Záznamníku učitele
Digitální učební materiál
Ivana Francová, SOU Liběchov
KIVS - Komunikační infrastruktura veřejné správy
Odbor rovnosti žen a mužů Sekce pro lidská práva ÚV ČR
Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ
Faktury, Sklady, Objednávky, Smlouvy
Technologie pro provozování komunikačních sítí Použité technologie při provozování sítě ROWANet Martin Procházka Odbor informatiky.
Základy účetnictví změny rozvahových položek
METODICKÁ PODPORA ŘÍZENÍ KVALITY V ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELCÍCH
Telesales je mrtvý, ať žije telesales! UniCall Communication Group
■■ ■■ Zlínský kraj Program RP18-18 na úpravu lyžařských běžeckých tras ve Zlínském kraji Katarína KOŇAŘÍKOVÁ Odbor strategického rozvoje kraje.
M-Commerce Šárka Přibíková 3MA
Novinky v Collabimu Za 04/ /18 „začínáme v 14:05“
Personální portál a hodnocení zaměstnanců
Online databáze pro ohrožené rodiny a děti v ORP Chrudim SÍŤ POMOCI A PODPORY na Chrudimsku V RÁMCI PROJEKTU EFEKTIVNÍ ŘÍZENÍ SÍTĚ SLUŽEB PRO OHROŽENÉ.
Ochrana spotřebitele v počátečním vzdělávání Praha
Praktické přínosy WEP pro české podniky
E-Goverment Zdeněk Hanák.
Elektronická aukce směnek možnost rozšíření E-ZAKu
TOC Class Problem I (jednodušší varianta P&Q analýzy) (v tomto konkrétním příkladu je P=Y a Q=Z – specifikace proměnných) Ing.J.Skorkovský, CSc.
Komunitní navigace Waze
KONFERENCE DOPRAVNÍ INFRASTRUKTURA Zámecký pivovar Litomyšl,
(Otevřená) data kolem nás
Transkript prezentace:

Nákupní a prodejní Ingrid Lipusová

Známe je všichni, kdo z nás je používá? -Nejlepší cena v daném místě a daném čase ( 48% dotázaných ) -Transparentnost ( 48% dotázaných ) -Rychlost -Možnost nakupovat i prodávat na jednom místě

Proces e-aukce -Přihlášení -Vyplnění formuláře e-aukce -Automatické oslovení dodavatelů/odběratelů -V konkrétním časovém úseku průběh e-aukce na on-line aukční síni -Oznámení o vítězi

Příprava na e-aukce I. - rozhodnutí - aplikace rozhodnutí - volba komodit - časování

Příprava na e-aukce II. - výběr typu e-nástroje procesní elektronické nás. (nákupní) elektronické tržiště (nákupní) sdílené elektronické portály (nákupní, prodejní) individuální elektronické portály (nákupní, prodejní) - výběr poskytovatele e-aukce

Nastavení e-aukce - typ aukce (anglická, holandská) - viditelnost (veřejná, neveřejná) - prodlužování - dodavatelé/odběratelé

Hodnocení e-aukcí - dodavatelé/odběratelé - komodity - dosažené úspory/výnosy - porovnání v období

Příklad dobré praxe VOP CZ s. p. Prodej / Nákup KomoditaAsistencePočáteční hodnota Konečná hodnota Úspora / Výnos ProdejKovový odpad osobní Kč Kč Kč ProdejKovový odpad osobní Kč Kč Kč ProdejKovový odpad osobní Kč Kč Kč ProdejKovový odpad osobní Kč Kč Kč

Příklad dobré praxe Vojenské lesy a statky s. p. Prodej / nákup KomoditaAsistencePočáteční hodnota - požadovaná Konečná hodnota Úspora / Výnos ProdejProdej zvěřiny (Lipník nad Bečvou telefonická Kč Kč Kč ProdejProdej zvěřiny (Hořovice) telefonická Kč Kč Kč ProdejProdej zvěřiny (Karlovy Vary) telefonická Kč Kč Kč ProdejProdej zvěřiny (Plumlov) telefonická Kč Kč Kč

Příklad dobré praxe Woodproject s. r. o. – aukcedreva.com Agroaukce s. r. o. – agroaukce.com

Příklad dobré praxe Ministerstvo vnitra – KIVS (Komunikační infrastruktura veřejné správy) 24 e-aukcí na datové připojení původní hrazená částka – 110 milionů Kč (2 roky) nově po soutěži e-aukcí – 30 milionů Kč (2 roky)

Děkuji za pozornost Ingrid Lipusová