MAS Střední Povltaví se představuje. Základní údaje o MAS Střední Povltaví MAS vznikla 5.září 2005 za účelem posílení rozvoje venkova ve Středním Povltaví.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kovářov Kovářov.  Vznik za účelem posílení rozvoje venkova ve Středním Povltaví Území 26 obcí obyvatel  Severovýchodní okraj.
Advertisements

Spolu si pomáháme, společně se vzděláváme aneb místně zakotvené učení v praxi Závěrečné setkání škol -ŠUŽ - Praha dne Projekt - Úprava okolí.
„ MNOHO LIDÍ SE DOSTALO D Á L, NEŽ MOHLI, PROTOŽE SI O NICH NĚKDO JINÝ MYSLEL, ŽE MOHOU.“ Centrum pro sluchově postižené Hodonínsko, o.p.s.
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČR - Pevný bod ve světě podnikání Okresní hospodářská komora Vyškov Představení – komory a aktivit v regionu 1. dubna 2016 seminář SOCIÁLNÍ.
Projekt: Místní akční plán rozvoje vzdělávání na území ORP Bystřice pod Hostýnem Informace o projektu.. Projekt „Místní akční plán rozvoje vzdělávání na.
Pracovní setkání zástupců mikroregionů Olomouckého kraje 10. setkání středa 8.října 2008 Radniční sál BOUZOV.
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb na kraje Konference Financování sociálních služeb pro města a obce.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
AKTUÁLNÍ VÝVOJ V ROP SČ 15. října 2015 Výroční konference – Senohraby Ing. Václav Chytil.
P OJIŠTĚNÍ NEMOVITOSTÍ V ZÁPLAVOVÝCH ÚZEMÍCH – MOŽNOST POVINNÉHO ZAVEDENÍ ? Ing. Daniel Pokorný RNDr. Pavel Punčochář, CSc. sekce vodního hospodářství.
Kultura a památková péče v Pardubickém kraji v letech
Centrum pro regionální rozvoj České republiky v období Mgr. Jan Veselský, specialista pro absorpční kapacitu DSO ORP Příbram.
Informace fyzických a právnických osob na Portálu veřejné správy Ing. Pavel Tesař, projektový manažer odbor eGovernmentu
1 Seminář - Koordinace řízení českých a rakouských zásahových složek při řešení mimořádných událostí - metodiky, taktické postupy, legislativa – České.
Seminář pro žadatele o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor regionálního rozvoje.
1 Program jednání 1) Úvodní slovo předsedy RSK Pk 2) Informace o schvalování Regionálního akčního plánu Pardubického kraje per rollam 3) Schválení územního.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Kotlíkové dotace - úvod Mgr. Vanda Pánková. Obecné informace V programovacím období možnost výměny kotlů v domácnostech v rámci operačního programu.
Vzdělávací oblast:Ekonomické vzdělávání Tematická oblast:Podnik a podnikání Název vyučovací oblasti:Kapitálové OS – Akciová společnost Ročník / obor studia:II.
EU_62_A_sada 1_11_M_Na poště_Pol Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. Autor Ing. Jana Poliačíková Anotace Prezentace.
Seminář pro žadatele k 3.,4. a 9. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Výběrová a zadávací řízení
Kovářov Kovářov.  Vznik za účelem posílení rozvoje venkova ve Středním Povltaví  Severovýchodní okraj jižních Čech (území SOM)
Základní informace k veřejné podpoře v OP LZZ Seminář pro žadatele 6. února 2009 Praha.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Praha Praha VÝROČNÍ KONFERENCE K PODPOŘE SNIŽOVÁNÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BYTOVÝCH DOMŮ V ČR STAV REALIZACE ENERGETICKY ÚSPORNÉHO.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_255_TÉMA_ Rezervy a fondy Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná.
Místní akční skupina Království – Jestřebí hory, o. p. s
Partnerství v MAS Metoda LEADER představuje místní partnerství, které působí pro rozvoj území na základě spolupráce soukromého a veřejného sektoru a své.
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Mgr. Radek Jiránek ředitel Agentury pro sociální začleňování
Závěrečný účet kapitoly 335 Ministerstvo zdravotnictví ČR za rok 2016
Zpráva o činnosti výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období
Přednášející: Ing. Ivana Jágriková
Role Úřadu Regionální rady
Efektivní úřad 2011 MěÚ Uherské Hradiště
SEMINÁŘ AKTIVNĚ S BESIPEM
Opatření 1.2 HASIČI PŘÍPRAVA PROJEKTU
12. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_04_BAROKNI_UMENI Název materiálu:
Integrace VISION a VIS Mail do NS-VIS – VIS Mail fáze II projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
MOC VÝKONNÁ Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Hlavní město praha a integrace cizinců
STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA ČESKÁ LÍPA
Cvičení 4 Právní formy podniku.
Cíle Pardubického kraje v oblasti cestovního ruchu
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Úvodní setkání s poskytovateli sociálních služeb –
Digitální učební materiál
Oblast: Dobré životní podmínky zvířat
Jak na strategické plánování v MŠ a ZŠ Přehled o dotací
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Veřejné rozpočty Mgr. Oldřich Hájek.
Podpora regionálních potravin v rámci výzev MAS Sdružení Růže
Financování členských a pobočných spolků FAČR pro rok 2018
■■ ■■ Zlínský kraj Program RP18-18 na úpravu lyžařských běžeckých tras ve Zlínském kraji Katarína KOŇAŘÍKOVÁ Odbor strategického rozvoje kraje.
Financování členských a pobočných spolků FAČR pro rok 2018
MAS Ústeckého kraje CLLD Ústí nad Labem,
Pracovní setkání s účetními obcí Zlínského kraje 2017
Zpráva o činnosti Renata Schejbalová
Program na podporu lesních ekosystémů
„Budujeme region se společnou budoucností“
kam vlastně směřujeme ??? 
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Místní akční plán rozvoje vzdělávání na Písecku II
Tento projekt je spolufinancován EU: CZ /0.0/0.0/17_047/
Družstvo CZECH SALES ACADEMY Hradec Králové – VOŠ a SOŠ s.r.o.
Projekt „Plánování sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Seminář k Národnímu rozvojovému programu mobility pro všechny
Transkript prezentace:

MAS Střední Povltaví se představuje

Základní údaje o MAS Střední Povltaví MAS vznikla 5.září 2005 za účelem posílení rozvoje venkova ve Středním Povltaví (na území svazku obcí Milevska) MAS vznikla 5.září 2005 za účelem posílení rozvoje venkova ve Středním Povltaví (na území svazku obcí Milevska) Vrcholným orgánem je valná hromada, která je tvořena všemi členy MAS Vrcholným orgánem je valná hromada, která je tvořena všemi členy MAS

Členové MAS Střední Povltaví K dnešnímu dni má MAS 23 členů - z toho: K dnešnímu dni má MAS 23 členů - z toho: 7 zástupců za Svazek obcí Milevska (součástí je celkem 26 obcí z regionu) a to: Bernartice, Hrejkovice, Chyšky, Kovářov, Milevsko, Přeštěnice, Sepekov 7 zástupců za Svazek obcí Milevska (součástí je celkem 26 obcí z regionu) a to: Bernartice, Hrejkovice, Chyšky, Kovářov, Milevsko, Přeštěnice, Sepekov 2 NNO: Jihočeský folklorní soubor Kovářovan a Junák-středisko Milevsko 2 NNO: Jihočeský folklorní soubor Kovářovan a Junák-středisko Milevsko

Členové MAS Střední Povltaví 14 podnikatelských subjektů: Ing. Čunát Miroslav,Červenka Pavel, Fáberová Iveta,Hácha Karel, MVDr.Kameník Stanislav, Bc.Kolářová Ludmila, Štěpánek Jiří, Ing. Tomášek František, HZT Technik s.r.o., Tollinger v.o.s., ZD Bernartice, ZOD Branice, ZD Chyšky, ZD Kovářov 14 podnikatelských subjektů: Ing. Čunát Miroslav,Červenka Pavel, Fáberová Iveta,Hácha Karel, MVDr.Kameník Stanislav, Bc.Kolářová Ludmila, Štěpánek Jiří, Ing. Tomášek František, HZT Technik s.r.o., Tollinger v.o.s., ZD Bernartice, ZOD Branice, ZD Chyšky, ZD Kovářov

Základní údaje o MAS Střední Povltaví Výbor MAS má 6 členů – včetně předsedy- Pavel Hroch a místopředsedy-Jindřich TolLinger Výbor MAS má 6 členů – včetně předsedy- Pavel Hroch a místopředsedy-Jindřich TolLinger MAS má také revizní komisi o 3 členech MAS má také revizní komisi o 3 členech Součástí je i management – ten tvoří manažer a účetní Součástí je i management – ten tvoří manažer a účetní

Kde nás najdete?

Území Místní akční skupiny Na území naší MAS se nachází 26 obcí: Na území naší MAS se nachází 26 obcí: Bernartice, Borovany,Božetice, Branice, Hrazany, Hrejkovice, Chyšky, Jetětice, Jickovice,Kostelec n.Vlt., Kovářov, Křižanov, Kučeř,Květov, Milevsko, Okrouhlá, Osek, Přeborov,Přeštěnice, Sepekov, Stehlovice, Veselíčko, Vlksice,Zbelítov, Zběšičky, Zhoř

Území Místní akční skupiny

Turistické zajímavosti regionu Lidová architektura Poutní kostel Panny Marie v Sepekově Židovská synagoga v Milevsku Premonstrátský klášter v Milevsku

Turistické zajímavosti blízkého okolí Zámek Orlík Zámek Blatná Zámek Bechyně Hrad Zvíkov

Lidové tradice udržované v našem regionu Folklorní soubor Kovářovan Lucky – Kovářov Tři králové obchází Kovářov Kozlíci Kovářov

LEADER ČR 2007 Do bylo podáno na Mze 57 záměrů MAS Do bylo podáno na Mze 57 záměrů MAS bylo vybráno 24 MAS – naše MAS se umístila na 15. místě bylo vybráno 24 MAS – naše MAS se umístila na 15. místě Tímto okamžikem pro nás začalo mnoho starostí, ale také snad radostí Tímto okamžikem pro nás začalo mnoho starostí, ale také snad radostí Prvním krokem bylo vyhlášení Výzvy k předkládání projektů-ta probíhala od 6.9 do Prvním krokem bylo vyhlášení Výzvy k předkládání projektů-ta probíhala od 6.9 do 27.9.

LEADER ČR 2007 Do naší kanceláře dorazilo 11 žádostí Do naší kanceláře dorazilo 11 žádostí Výběrovou komisí bylo hodnoceno 10 žádostí (1 žádost byla pro neúplnost vyřazena z hodnocení) Výběrovou komisí bylo hodnoceno 10 žádostí (1 žádost byla pro neúplnost vyřazena z hodnocení) Z 10 žádostí bylo výběrovou komisí vybráno 5 projektů+ 1 náhradní Z 10 žádostí bylo výběrovou komisí vybráno 5 projektů+ 1 náhradní Všech 5 námi vybraných projektů bylo schváleno Mze -> mohla tedy začít realizace Všech 5 námi vybraných projektů bylo schváleno Mze -> mohla tedy začít realizace

Úspěšní žadatelé z naší MAS LEADER ČR 2007 Ing.Martin Trávníček – projekt,,Nakladač s příslušenstvím“ Ing.Martin Trávníček – projekt,,Nakladač s příslušenstvím“ Svazek obcí Milevska – projekt,,Mluvme spolu setkávejme se spolu nejen u jednoho stolu“ Svazek obcí Milevska – projekt,,Mluvme spolu setkávejme se spolu nejen u jednoho stolu“

Úspěšní žadatelé z naší MAS LEADER ČR 2007 Obecní úřad Kovářov – projekt,,Upravené komunikace, vyčištěné rybníky, fungující vodovod-cesta ke krásné obci“ Obecní úřad Kovářov – projekt,,Upravené komunikace, vyčištěné rybníky, fungující vodovod-cesta ke krásné obci“ Zemědělské družstvo Chyšky – projekt,,Příkopové rameno“ Zemědělské družstvo Chyšky – projekt,,Příkopové rameno“ Zdeněk Komárek – projekt,,Stroj- nakladač, prohrnovač pro poskytování služeb“ Zdeněk Komárek – projekt,,Stroj- nakladač, prohrnovač pro poskytování služeb“

Úspěšní žadatelé z naší MAS LEADER ČR 2007 Ing.Martin Trávníček Ing.Martin Trávníček Projekt:,,Nakladač s příslušenstvím“ Projekt:,,Nakladač s příslušenstvím“ Pořízen: Pořízen: SMYKOVÝ NAKLADAČ NEUMEIER Dotace z LEADERU činí: Dotace z LEADERU činí: ,-Kč

Úspěšní žadatelé z naší MAS LEADER ČR 2007 Svazek obcí Milevska Svazek obcí Milevska Projekt:,,Mluvme spolu,setkávejme se spolu nejen u jednoho stolu“ Projekt:,,Mluvme spolu,setkávejme se spolu nejen u jednoho stolu“ Pořízen: Pořízen: VELKOKAPACITNÍ PÁRTY STAN Dotace z LEADERU činí: Dotace z LEADERU činí: ,-Kč

Úspěšní žadatelé z naší MAS LEADER ČR 2007 Obec Kovářov Obec Kovářov Projekt:,,Upravené komunikace, vyčištěné rybníky, fungující vodovod-cesta ke krásné obci“ Projekt:,,Upravené komunikace, vyčištěné rybníky, fungující vodovod-cesta ke krásné obci“ Pořízen: Pořízen: BAGRNAKLADAČ FERMEC Dotace z LEADERU činí: Dotace z LEADERU činí: ,-Kč

Úspěšní žadatelé z naší MAS LEADER ČR 2007 ZD Chyšky ZD Chyšky Projekt:,,Příkopové rameno“ Projekt:,,Příkopové rameno“ Pořízen: Pořízen: HYDRAULICKÝ VYŽÍNAČ Dotace z LEADERU činí: Dotace z LEADERU činí: ,-Kč

Úspěšní žadatelé z naší MAS LEADER ČR 2007 Zdeněk Komárek Zdeněk Komárek Projekt:,, Stroj- nakladač, prohrnovač pro poskytování služeb“ Projekt:,, Stroj- nakladač, prohrnovač pro poskytování služeb“ Pořízen: Pořízen: ZETOR PROXIMA S ČELNÍM NAKLADAČEM Dotace z LEADERU činí: Dotace z LEADERU činí: ,-Kč

Shrnutí finančních prostředků v naší MAS- LEADER ČR 2007

Co se pořídilo z peněz přiznaných na chod MAS? Z programu LEADER putovala část peněz přímo MAS – a to ,- Kč Z programu LEADER putovala část peněz přímo MAS – a to ,- Kč Tato částka se připadla na: barevnou kopírku, skartovačku, mobilní telefon, platy manažerky, odměny předsedovi a členům výboru, cestovné, poštovné, kancelářská židle, digitální fotoaparát, notebook, nájemné za kancelář Tato částka se připadla na: barevnou kopírku, skartovačku, mobilní telefon, platy manažerky, odměny předsedovi a členům výboru, cestovné, poštovné, kancelářská židle, digitální fotoaparát, notebook, nájemné za kancelář

Děkuji za pozornost Ing. Michaela Patková