 Vzdělávací mobilita jednotlivců podporuje mobility v oblasti vzdělávání, odborné přípravy a mládeže, rozsáhlé akce Evropské dobrovolné služby a sdílené.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
STIPENDIJNÍ PROGRAM. LEPŠÍ POHLED NA SVĚT Meopta – optika, s.r.o. Významná mezinárodní firma s dlouholetou tradicí již od roku 1933 Světový výrobce opticko-mechanických.
Advertisements

ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193, Tel.: , Tel.řed./fax: ,
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název: VY_12_INOVACE_007_ Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Nabízíme všem účastníkům projektu Posílení oborové zaměstnanosti absolventů Vytvoření poradenského servisu a aktivit pro stávající studenty, zájemce o.
Operační program Průmysl a podnikání Programové dokumenty OP – Průmysl a podnikání Národní rozvojový plán ostatní operační programy Socioekonomická.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 9 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: červen 2012 Ročník: 8. Vzdělávací.
- vše pro úspěšný nábor nových řidičů 1 REGIONÁLNÍ SEKTOROVÁ DOHODA ÚSTECKÝ KRAJ v oblasti autodopravy, výchovy a vzdělávání.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Pracovní list – předloha pro žáky Určen pro: 3. ročník.
Využití informačních technologií při řízení obchodního řetězce Interspar © Ing. Jan Weiser.
Práce, výroba ZÁKLADY EKONOMIKY. NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA: III/2 VZDĚLÁVACÍ.
FRANCIE – odborné a učňovské školství Příklad dobré praxe: CFA Les Compagnons du Devoir „Tour de France“ autor : PhDr. Pavel Toman Červen 2013.
Centrum energeticky efektivních budov Základní informace o projektu.
Inf Význam IT pro veřejnou sféru. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
FreeNet Liberec občanské sdružení valná hromada
VY_52_INOVACE_05_12_LEZB Zbyněk Lecián Výukový materiál Škola: Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Autor: Zbyněk.
Cíle a činnost SUUK. KDO JSME? o Největší studentská organizace na UK o Zastupujeme 32 spolků UK ze 17 fakult Univerzity Karlovy o Naší hlavní činnosti.
Jak přistupovat k inovačním možnostem s dotacemi Richard Lev Ředitel odboru Projektového poradenství Mob:
Kód DUM :VY_32_INOVACE_ICT_I/1.12 Škola: Základní škola a Mateřská škola Dobronín, příspěvková organizace Polenská 162 / 4, Dobronín Číslo projektu:
Společnost a informační prostředí. Informační prostředí Odborné poznatky uložené v dokumentech Instituce a jednotlivci přispívající ke komunikaci informací.
CESTA PRO CHYTROU BUDOUCNOST. SMART CITIES Teorie?Koncepce? Realita? Neohraničený urbanistický koncept Informační technologie pro efektivní správu měst.
Vítejte na Základech marketingu Vítejte na Základech marketingu.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO 14001
Střední průmyslová škola elektrotechnická, Praha 10, V Úžlabině 320
Informační a poradenské centrum ZČU
Úvod do databází MS Access (1).
Obchod, trh Základy hospodaření.
Služby I. Z á k l a d n í š k o l a Z r u č n a d S á z a v o u
Dětský domov a Základní škola Liptál
Obchodní akademie Náchod
Platformy projektu KAP LK
Technické vzdělávání, vyučovací prostředky, technická muzea.
Členská schůze MAS Nepomuk,
Kód DUM : VY_32_INOVACE_ICT_I/1.12
Kód DUM : VY_32_INOVACE_ICT_I/1.18
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
METODIKA ZAVÁDĚNÍ UIS NA JINÝCH UNIVERZITÁCH
Inf Počítač a lidé s handicapem
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Zábava na internetu
Informační a komunikační technologie Informatika Operační systémy
MS PoweRpoint Spuštění Vzhled.
2. P marketingového mixu Cena. 2. P marketingového mixu Cena.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 2. ročník oboru.
Národní Technická Knihovna
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín
Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ
Rozvoj pracovních programů pro osoby se zdravotním postižením
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Střední průmyslová škola Ostrov
Digitální učební materiál zpracovaný v rámci projektu
Vzdělávání v Praze Hlavní město Praha podporuje řadu projektů s cílem zvýšit kvalitu vzdělávání zaměření na instituce zřizované Hlavním městem Praha pomoc.
Zpráva o studiu za rok 2014 Zdeňka Chmelíková
Co dělá Olomoucký kraj pro podporu polytechnického vzdělávání?
Digitální gramotnost Informatické myšlení
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Možnosti studia techniky a technických projektů na fakultách ZČU
A co dál - aneb jak spolupracovat a komunikovat spolu i bez projektů
KURÝR dlouhodobá brigáda
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 2. ročník oboru.
Prodeji produktu nebo služby
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
PRAKTICKÉ ZKUŠENOSTI ŠKOLY ZAPOJENÉ DO PROJEKTU MOV
SITUACE NA TRHU PRÁCE JIŘÍ KOLÁŘ,
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Setkání kariérových poradců
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-8)
Současné aktivity v oblasti České podnikatelské rady pro udržitelný rozvoj a Světové podnikatelské rady pro udržitelný rozvoj.
Transkript prezentace:

 Vzdělávací mobilita jednotlivců podporuje mobility v oblasti vzdělávání, odborné přípravy a mládeže, rozsáhlé akce Evropské dobrovolné služby a sdílené magisterské studium.  Mobility podporují profesionální rozvoj osob, které pracují v oblasti vzdělávání, odborné přípravy a mládeže, přispívají k inovaci a zkvalitnění výuky či práce s mládeží.

 Druhé největší město Slovenska  Počet obyvatel :  Nadmořská výška : 208 m n. m.  Rozloha : 242,76 km²

 Obory : Elektrotechnika, Technické lyceum, Počítačové systémy  Přes 700 studentů  Partneři školy -

  ​Ness Technologies je osvědčeným dodavatelem IT služeb pro víc jak 1500 významných zákazníků na celém světě.  Od vývoje softvérových produktů, přes klíčové firemní aplikaci a komerční SW až po obranné a telekomunikační systémy – Ness Technologies poskytuje bezkonkurenční kombinaci návratnosti investicí a vyspělého technického provedení.

 Firma SENZOR je zaměřená na snímací techniku a automatizaci montážní techniky  Vyrábí například bezdotykové vodovodní baterie, sprchy a také snímače k pisoárům

 Hlavní činností naší společnosti je už od roku 2000 vývoj softwaru a hardwaru v oblasti mobilní komunikace. Nabízíme inovativní a kompletní řešení projektu od návrhu až po finální produkt.

 Víc než firem na celém světě se spoléhá na jednoho partnera v oblasti informačních a komunikačních technologií(IKT): na společnost T-Systems.  T-Systems je obchodná zákaznická značka firmy Deutsche Telekom s zaměstnanci.

 Muzea  Botanická zahrada  Divadlo  Tatry(Lomnický štít)  Rozhledna  Výstavy