Vzdělávací portál eKabinet.cz a digitální obsah pro střední školy Ing. Richard Valenta 17.9.2014.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ENGLISH UNIVERSITY Online
Advertisements

E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
Grafické programy Zoner: využití na ZŠ
ENGLISH UNIVERSITY Online
POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
ON-LINE TESTY PRO DOKTORANDY NA UK FF PRAHA
Výuka cizích jazyků technických předmětů
Základní škola, Slavkov u Brna, Malinovského 280
Čeština pro cizince a azylanty – B1 (učebnice, cvičebnice, metodika)
Představení zajímavých projektů OPVK
Nejrychlejší příprava do školy Nejlepší volba pro žáky i rodiče pro žáky tříd a ročníků víceletých gymnázií.
CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL. Cíle projektu Vytvořit v Uherském Brodě regionální centrum pro další vzdělávání pedagogů - oblast strojírenství.
Mgr. Věra Michalová manažerka kurzů CCV PF UJEP
Centrum vzdělávání pedagogů odborných škol. Zahájení projektu: Ukončení projektu: Délka realizace projektu:19 měsíců.
Maturitní zkouška z cizího jazyka Anglický a německý jazyk.
Mezipředmětové vztahy Aplikace anglického jazyka do jiných předmětů s využitím moderních metod.
Flat shapes - obvod geometrických útvarů - matematika Holasová Alena - ZŠ a MŠ Ostrava - Zábřeh, Kosmonautů 15 Metodické pokyny pro učitele Předmět:
Rozvoj interaktivních způsobů výuky ve škole CZ.1.07/1.1.12/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Gymnázium a Jazyková škola Zlín
Vybrané problémy českého vzdělávání v cestovním ruchu Jiří Šíp Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Mgr. Eva Komínková Využití digitálních učebních materiálů z oblasti elektrotechniky a ICT v anglickém jazyce JAZ.
2. setkání metodiků škol okresu Vsetín Základní a střední školy
Motivace ve výuce přírodopisu
Časová koordinace ekonomického vzdělávání ©prof. Ing. Ondřej Asztalos,CSc.
Výuka AJ na VŠE Halka Čapková 9. července 2013.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ Program 4. krajského setkání metodiků Metoda CLIL a výuka odborného cizího jazyka 1.
Denní tisk ve fyzice Dotek každodennosti ve vyučovací hodině.
Projekt Digitální škola - její pozice v systému projektů na OA Orlová.
Pro výuku jakéhokoli předmětu je důležitá nejen odborná kvalifikace vyučujícího, ale také způsob prezentace učiva studentům. Současný rozvoj multimediálních.
Plzeňská Kladno. Stručná historie škola zahájila svoji činnost 1. září 1984 s názvem Sportovní škola po listopadu 1989 se škola začala transformovat.
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU. Co Vás dnes čeká? Představení realizátora a partnera projektu Představení projektu a jeho aktivit Možnosti mobilních technologií.
Poděbradská 93, Pardubice Tel: Vypracoval: Lukáš Nekola V rámci předmětu: Technologie.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v JMK Integrovaná střední škola Sokolnice Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.00/
Technická univerzita v Liberci LIBEREC I Studentská 2 Inovace vzdělávání v oboru čeština jako druhý jazyk (CZ.1.07/2.2.00/ ) podpořeného z.
Inspirativní studijní prostředíMediaSite na VŠESnímek 1 Případová studie MediaSite na Vysoké škole ekonomické v Praze doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Věra Tománková Název DUM: VY_32_Inovace_ Present simple, present continuous II. Název sady: Project.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
ICT ve výuce jazyků Petr Caloň Masarykovo gymnázium Příbor.
Název kapitoly Název podkapitoly Text Rozvoj klíčových kompetencí v rámci oborových didaktik, průřezových témata mezipředmětových vztahů Praha, 1. února.
Projekt Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Libereckém kraji PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI Leoš Křeček.
Click to add text Click to add text NEŽ VYRAZÍTE ZA STUDIEM Ivana Galetová.
Výuka AJ na VŠE Halka Čapková 7. července Typy kurzů (moduly): o Dvousemestrální kurzy: Angličtina pro ekonomická studia Příprava na zkoušky Cambridge.
PRAKTICKÁ PODPORA ENVIRONMENTÁLNÍ VÝCHOVY S VYUŽITÍM AUDIOVIZUÁLNÍCH PROSTŘEDKŮ reg.číslo:CZ.1.07/1.1.00/ Člověk v tísni o.p.s. vzdělávací program.
Podpora méně frekventovaných jazyků SŠ Mgr. Lucie Pospíšilová.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Otterwave – nácvik výslovnosti Výuková prezentace.
ICT ve výuce přírodopisu a biologie.  Školení proběhne v termínu od do pokud se přihlásí alespoň 10 zájemců.  Školení bude probíhat.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Troskotovice, příspěvková organizace Autor: Matra DrozdováNázev : VY_32_INOVACE_09AJ_3tr_SLOVICKA4.Téma: Procvičování.
Práce s nadanými žáky ZŠ a SŠ ve výuce přírodovědných předmětů
Rozvoj výuky cizích jazyků
TECHNOLOGIE PODPORUJÍ DIFERENCIACI VÝUKY
Název školy: ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu:
Moderní metodické materiály a metody výuky angličtiny pro 1. a 2
Autor: Matra Drozdová Název : VY_32_INOVACE_06AJ_4tr_SLOVICKA2.
Autor: Matra Drozdová Název : VY_32_INOVACE_14AJ_4tr_SLOVICKA4.
Polytechnické vzdělávání v praxi
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_8_AJ4
Centrum celoživotního vzdělávání Pedagogické fakulty Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem 2017/2018.
Krajský akční plán vzdělávání 1 ÚK
NOVÉ FORMY VÝUKY VE ŠKOLÁCH JMK
Anglický jazyk Bc. Renata Fehérová 
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Název školy: ZŠ a MŠ Březno
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO)
Školní vzdělávací program
Projekt VOV Ekonomická sekce jazyky
Universidad de Cádiz Mgr. Martin Hoššo
eTwinning – digitální technologie smysluplně a zábavně
Transkript prezentace:

Vzdělávací portál eKabinet.cz a digitální obsah pro střední školy Ing. Richard Valenta

Společnost EDULOGY Tvorba digitálního vzdělávacího obsahu a technologií pro školy Učitelé a žáci mateřských, základních a středních školy Provozovatel vzdělávacích portálů eKabinet.cz a eÚlohy.cz Spolupráce s učiteli a VŠ zaměřená na tvorbu obsahu Realizace projektů pro školy Dlouhodobá spolupráce s tuzemskými a mezinárodními partnery

Realizace aktivit pro školy 2014/2015 Podpora aktivních ředitelů a učitelů Projekty zaměřené na tvorbu a ověřování digitálního vzdělávacího obsahu Bezplatná školení Soutěže pro učitele a žáky Testovací přístup na portál eKabinet.cz

Vzdělávací portál eKabinet.cz Digitální vzdělávací obsah pro učitele Více než digitálních materiálů Biologie, chemie, matematika, fyzika, anglický jazyk, předškolní vzdělávání Rychlé vyhledávání materiálů Nástroj na tvorbu příprav pro učitele a zadání pro žáky

Přírodovědné předměty pro ZŠ a SŠ Více než digitálních vzdělávacích materiálů Interaktivní cvičení, animace, videa, simulace, 3D modely, fotografie, obrázky, doplňkové materiály Vhodné pro interaktivní tabule, dataprojektory, počítače a tablety Podpora mezipředmětových vztahů Užitečné pomůcky - životopisy, terminologický slovník, periodická tabulka chemických prvků, kalkulačka, a další Reference z více než 25 zemí včetně střední Evropy

Anglický jazyk Digitální obsah od začátečníků až po pokročilé - A1 až C2 Založeno na obsahu mezinárodních vydavatelství Intenzivní výuka, audio a video, animace, odborná slovní zásoba a doplňkové materiály Integrovaný systém analýzy řeči a procvičování výslovnosti Vhodné pro přípravu na mezinárodní jazykové zkoušky KET, PET, FCE, CAE, CPE, BEC. Materiály jsou namluveny rodilými mluvčími - britská angličtina

Angličtina All right! Pro studenty ve věku od 12 do 16 let Tři úrovně A1-B1: úplní začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí Celkem 250 multimediálních lekcí, nástroj pro kontrolu správné výslovnosti, nástroj na procvičování gramatiky Množství interaktivních cvičení Pravidelné kontrolní lekce Motivační systém

24/7 Angličtina Cambridge Založeno na obsahu „Language in Use“ od Cambridge University Press Více než 500 digitálních materiálů pro úrovně: začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí – všeobecná angličtina Tisíce interaktivních cvičení, audio, video nahrávky, fotografie, ilustrace, animace, simulace a jazykové hry nových slovíček a slovník nejpoužívanějších frází Přehledná gramatika, systém na procvičování výslovnosti Příprava na KET, PET, FCE

24/7 Obchodní angličtina Na základě „Business Targets“, Heinemann, Oxford 459 digitálních vzdělávacích materiálů 35 tematických okruhů, 150 hodin výuky Slovník obchodní angličtiny, obchodní fráze Přehledná gramatika s příklady použití v praxi Systém na procvičování výslovnosti Příprava na BEC (Business English Certificate)

Angličtina Skills Grammar Úroveň A1 až C2 120 gramatických jevů a 120 lekcí se slovní zásobou 600 cvičení pro opakování gramatiky 600 obrazovek s aktivitami na procvičování výslovnosti 120 videí vysvětlujících gramatiku 120 materiálů s teorií gramatiky k vytištění 120 dodatečných materiálů k procvičení Systém rozpoznávání řeči Příprava na mezinárodní zkoušky KET, PET, FCE, CAE, CPE

Angličtina Skills Vocabulary Úroveň A1 až C2 Slovní zásoba po tematických celcích a v souvislostech Témata odpovídají reálným životním situacím Více než procvičovaných slov Celkem 60 tematických celků Více než obrazovek se stovkami aktivit Více než obrazovek k otestování slovní zásoby příprava na certifikáty KET, PET, FCE, CAE a CPE

Praktická ukázka

Děkujeme vám za pozornost. tel.: