Technologie HopOn funguje na každém chytrém telefonu a má pracovní dosah od několika centimetrů do několika metrů, v závislosti na požadavcích na přepravu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Bezpečný digitální podpis v praxi
Advertisements

mPO2S (mobilní POS terminál od O2)
Využití cloudových služeb ve školství
MHD Žďár nad Sázavou nezávislé internetové stránky
1 Nový projekt Přechod na nové řešení O čem bude třeba rozhodnout.
DIAL – UP ISDN ADSL kabelová televize bezdrátové (WiFi) mobilní
Připojení k internetu.
OLE-onlinelearning Studium odkudkoli a kdykoli
OEMFPPOpen Open Value (s omezeným rozsahem) Open Value (pro celou společnost)OVSSelect PlusEAEAS Zákaznický profil Organizace kupující nový počítač nebo.
Integrace mobilních plateb ve veřejné dopravě Integrované dopravní systémy Žďár nad Sázavou 20. – 22. května 2013 RNDr. Jan Kotík Jednatel ČSAD SVT Praha,
softwarová řešení pro osobní dopravu
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
Představujeme službu Samepage
Představení mydlink TM Co je mydlink Mobilní aplikace Proč mydlink Pro koho je mydlink určen Rodina produktů mydlink.
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
Integrace technických parametrů EOC v IDS
Charakteristické znaky MHD
Bezhotovostní platby a jejich zabezpečení Vojtěch Ouška UOP
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Vývoj mobilních aplikací
Sleep safe product presentation February 06 sleepsafe Dobře se vyspat… …pro lepší zítřek.
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
Chytrý telefon. * V českém překladu „chytrý telefon“ je mobilní telefon, který využívá pokročilý operační systém a aplikační rozhraní, které umožní instalaci.
NEBOLI. Pojem elektronické bankovnictví Podstatou je elektronické jednání mezi klientem a finanční institucí. Podstatou je elektronické jednání mezi klientem.
Platit se dá i jinak než penězi
Plzeňské městské dopravní podniky, a. s.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Bohumil Havel.
„ Nové moderní nástroje práce organizátora veřejné dopravy“ Veřejná doprava je složitý systém zabezpečení dopravních potřeb obyvatel. Jeho efektivní poznávání,
Vývoj výpočetního modelu
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
Vstup Vstup do internetového bankovnictví je zabezpečen Klientským číslem a kódem PIN. Tyto údaje obdržíte v aktivačním balíčku k internetovému bankovnictví.
Počítačové sítě Informatika – 7. ročník
Bezpečnost běžných spotřebičů Komprimace dat a kryptologie Jitka Procházková.
Společné projekty PID a SID
COGAIN 2009 Možnosti řízení invalidního vozíku. Systém řízení vozíku  Rozdělen do několika částí  Část pohonu Motor pohonu Senzory ujeté vzdálenosti.
1. 2 Zabezpečená mobilní komunikace 3 Private Circle chrání Vaši komunikaci před odposlechem či narušením. Jedná se o komplexní řešení pro zabezpečení.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci Číslo DUM: III/2/VT/2/2/35 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA:III/2 TÉMATICKÁ OBLAST:Informační a komunikační technologie.
Projekty ITI pro zlepšení společného IDS Prahy a Středočeského kraje Ing. Radim Vysloužil.
Na Valentince 1003/1, Praha IMA s.r.o. NFC identifikační systém.
Materiál je určen pro 4. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
internet věcí Vzájemné propojení věcí přes Internet nebo Bluetooth Internet of Things (IoT)
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
Další služby internetu Šablona 32 VY_32_INOVACE_7_10_Další služby internetu.
Elektropříslušenství Autoelektrikář – 3. ročník OB21-OP-EL-ELP-VAŠ-U Záznam o pohybu vozidla.
Cena dopravního výkonu v dlouhodobé smlouvě o zajištění dopravní obslužnosti veřejnou linkovou dopravou Kroměříž
VoIP – internetová telefonie Technická řešení © Mgr. Petr Loskot
 = jedná se o vzájemné propojení lokálních počítačových sítí pomocí vysokorychlostních datových spojů  vznikl spojením mnoha menších sítí  v každé.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_14 Název materiáluPřímé bankovnictví.
Pilotní projekt Dopravní řešení mikroregionu MILEVSKO Realizace efektivní přepravy ve veřejné linkové autobusové dopravě.
Materiál je určen pro 4. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
ODBAVOVACÍ SYSTÉM V MHD JIHLAVA Martin Zachariáš.
Přednáška Akce: Přednášející: Agnieszka Markiewicz | Sales Digital Products | Kärcher | TFM Kärcher Digital Solutions.
EU_62_B_sada 1_04_M_Platební karta_Poliačíková Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. AutorIng. Jana Poliačíková Anotace.
VY_62_INOVACE_ – Přímé bankovnictví Autor Ing. Hana Sůvová
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
Operační systém Windows
Operační systém Windows
DRUHY POČÍTAČŮ Simona Korbová / 1.L.
TICKET RESTAURANT® CARD
Asistivní technologie pro mobilní zařízení PV072 Seminář z asistivních technologií Vít Vaněk
Sortiment poskytovaných služeb v železniční dopravě; dopravní ceniny, tarify, slevy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci
INFO IMA pro AMBO
Vymoženosti z měst patří i do menších obcí
PLATEBNÍ KARTY Projekt Senioři komunikují.
4D přístup k integraci ve veřejné dopravě
& Managed File Transfer.
Transkript prezentace:

Technologie HopOn funguje na každém chytrém telefonu a má pracovní dosah od několika centimetrů do několika metrů, v závislosti na požadavcích na přepravu provozovatele. Systém HopOn může také provádět paralelní ověření pro několik osob, které vstupují na autobus nebo vlak ve stejnou dobu

Bezdrátový platební a validační systém mobilních jízdenek HOPON využívá unikátní patentovanou ultrazvukovou technologii: Malý vysílač, který je nainstalován v autobusu, tramvaji, vlaku nebo ve stanici metra/vlaku a vysílá speciální ultrazvukový signál do aplikace HopOn nainstalované na chytrém telefonu (Smartphone) cestujících.

ULTRAZVUKOVÉ a BLUETOOTH Předplacené jízdenky k ověření Podporované profilové Slevy Detekuje autobusové linky Detekuje nástupní stanice Výpočet ceny jízdenky Platna e-jízdenka Oznámení o zpoždění A mnoho dalších...

Se systémem HopOn, možné si koupit jízdenku v autobusech a tramvajích, v metru, nebo ve vlaku, na stanicích nemusejí mít cestující připojení k internetu.

Způsob platby s HopOn - Bus / Tramvaje (trolejbusy) Simultánní validace a platby; Podporuje většinu mobilních platforem a Operačních Systémů (OS); Příjemné pro cestující - Není potřeba jakékoliv fyzické interakce; Pracuje bez nutnosti připojení k Internetu v mobilních telefonech; Podporuje automatické přihlášení a odhlášení se „Check in a Check-out procesy“; Podporuje „push“ oznámení, jako připomenutí pro přihlášení a odhlášení se „Check in a Check-out procesy“.

Způsob platby s HopOn - Vlak / Brány ve stanici metra Integrace se stávajícími bránami (hardwarem), implementace jako softwarová služba s minimálními hardwarovými doplňky; Snadný a krátký proces instalace do stávajících bran (hardwaru); Podporuje většinu mobilních platforem a Operačních Systémů (OS); Pracuje bez nutnosti připojení k Internetu v mobilních telefonech; Pro ověření nevyžaduje žádné mobilní připojení; Podporuje platby jak v zónách s paušálním jízdným ( systém check-in ) tak i platby v multi tarifních zónách (zóny se systémem Check in a Check-ou).

Způsob platby s HopOn - ověření „Platformy“: Vlaky / Autobusy / Tramvaje / Trolejbusy Pracuje bez nutnosti připojení k Internetu v mobilních telefonech; Jeden HopOn Beacon může pokrýt až 40 metrů platformy; Nízké pořizovací náklady na hardware; Simultánní validace a platby; Podporuje automatické přihlášení a odhlášení se „Check in a Check-out procesy“; Podporuje většinu mobilních platforem a Operačních Systémů (OS); Snadná instalace Plug & Play.

Pracuje bez nutnosti připojení k Internetu v mobilních telefonech; Není třeba platit hotově Žádné plýtvání peněz na týdenní nebo měsíční jízdenku Bezdrátový systém jízdenek - není potřeba čekat ve frontě Zakoupit předplacené jízdenky - kdykoliv a kdekoliv Podpora v každém chytrém telefonu, který má připojení k internetu nebo připojení Bluetooth Bezpečné platby - velmi jednoduché na používání Platnost a placené úroky z jednotlivých jízd se spárovanými kreditní karty, debetní karty nebo PayPal in-app Kontrola vašeho zůstatku - pomocí aplikace HOPON kdekoliv a kdykoliv Rodičovská kontrola

Dramaticky snižuje náklady na prodej - žádné peníze, žádné lístky, a žádné příjmy Žádné drahé validátory Pracovní rozsah od několik centimetrů do několika metrů Jednoduchá a rychlá integrace Elegantní a jedinečná validace - bez chyby Komunikuje s cestujícími přímo Více souběžných validace - cloud, snižuje čas na nástup a kontrolu, může zkrátit jízdní dobu o 15% Zkracuje nástupy o 20% Uvolní pozornost řidičů Snižuje provozní náklady Rozsáhlé back office služby a podrobné statistiky Validace a platby statistiky v reálném čase Trasy, odjezdy a příjezdy Podrobné sledování možných podvodů Zobrazení a přenos zpráv příjmů a výnosů Cestovní profil a hlubší analýza chování cestujících

BLE (Bluetooth s nízkou spotřebou) - nízkoenergetický spotřebitel. ULTRAZVUKOVÉ - Data přenášená přes zvuk - využitím vysokofrekvenční zvukové vlny, které nejsou slyšitelné pro lidské ucho. Ověření - protokol nevyžaduje ověření. Citlivost - Povolit vycítit blízkost od 20 cm asi 40 metrů (lze zakoupit jízdenku a ověřit ještě před nástupem do vozidla). Multiplatformní - podporován všemi hlavními typy mobilních telefonů; iOs, Android and Windows.

Vždy On - uživatelé nemohou vypnout mikrofony svých telefonů. Pracuje bez nutnosti připojení k Internetu v mobilních telefonech. Vysílání - přenáší data pro více osob současně.

Není potřeba zadávat PIN kód vícekrát – ve skutečnosti není potřeba přes systém HopOn zadávat pin kód vůbec. Zadáte detaily vaší kreditní karty do systému HopOn pouze jednou a pak již můžete používat tuto kartu pro jízdenky veřejné dopravy. Řízení podvod - umožňuje kontrolovat vchody a východy z vozidel. Dodatečné zabezpečení pro jízdenku - fotografie pro cestující. Žádné drahé Validátor - pomocníkem systému HOPON smartphone uživatele a Amazon cloud se stává validator. Když cestující nastoupí do vozidla a otevře aplikaci HopOn, aplikace ověří jeho jízdu automaticky, ověří jeho palubní vstupenku a zaregistruje ověření na serverech provozovatele on-line. Zatlačte oznámení - informace o příjezdu autobusu. Jednoduché - jediným kliknutím tlačítka aplikace pro validaci spolujezdce, chyba není možná.

Zajištění - Všechna data jsou zálohovaná bezpečně on-line na dvou různých serverech. Kromě toho, zasíláme veškeré informace on-line na serverech provozovatelů. HopOn pracuje s kompatibilním společnosti PCI DSS, což znamená, že všechny platby jsou bezpečné, a zákazníci je mohou koupit s důvěrou. Univerzální - Podporuje všechny typy veřejné dopravy a integruje se stávajícími systémy řízení vozového parku s minimálními úpravami. Efektivní řešení – Obchod pro předplacené jízdenky; osobní profily pro speciální slevy jako jsou studenti, děti a senioři; platební schopnost prostřednictvím našich webových stránek (rodiče mohou zakoupit vstupenky pro své děti a zaměstnavatel pro své zaměstnance), a mnoho dalších funkcí na přání.

NFC - NEAR FIELD COMMUNICATION NFC umožňuje uživateli mávat smartphone přes zařízení kompatibilní s NFC a posílat informace, aniž byste se dotkli zařízení společně nebo projít několika kroky nastavení připojení. Vyžaduje velmi drahé validátory. Pouze jeden po druhém interakcí – Nelze více souběžných validací. Funguje pouze na vysoké úrovni Androidů, méně než 20% z mobilních telefonů. CHYTRA KARTA (SMARTCARD) VYŽADUJE VELMI DRAHÉ VALIDÁTORY Nelze několik souběžných validací, což má za následek přeplnění linek před automaty a validátory na palubě, které činí systém validace pomalejší, než by mohl být. Předplacené jízdenky jsou k dispozici pouze v případě zakoupení on-line předem, a vložite kartu osobně na Zákaznický Servis kiosku. Nemá podpora pro jednotlivé jízdy. Na každé zařízení je možné uložit pouze omezený počet transakcí. Zkontrolování vašeho zůstatku - Online (bude trvat přibližně 24 hodin k aktualizaci), nebo je potřeba speciální kiosk. QR SCANNER Nevhodné pro uživatele - vyžaduje čas pro skenování čárových kódů, a pracuje v určitých úhlech. Vyžaduje velmi drahé validátory. Self-jízdenka aplikace nebo SMS Bez validace - podporuje pouze platby. Lehce zneužitelné – lze zakoupit jízdenku pouze tehdy, když je ve voze revizor. Nevhodné pro uživatele – potřeba zadávat podrobnosti o jízdence ručně. Trvalé připojení k internetu.

Ticketing machine 30,000$ HopOn Beacon 50$

Beacon Speaker 1 Speaker 2 Náklady - zanedbatelné hardware náklady (jednotková cena do 50 EURO); 1 jednotka může pokrývat až dvoje vstupní dveře bez dalších nákladů, což umožňuje taky vstup ze zadních dveří ; Snadná instalace - připojení na elektřinu vozidla 5V-24V; Poskytovatel veřejné dopravy by měl mít rozsáhlý manažerský systém, ke kterému se připojíme, aby byly informace o dopravě a jejích linkách v reálném čase.