P R O F I L S K U P I N Y I C Z 28.04.2016. Sídlo společnosti

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
LAO - průmyslové systémy s.r.o.
Advertisements

Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Nastartuj svou kariéru u nás, pozemšťane.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Aleš Chudý ředitel divize IW Microsoft Slovakia.
Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů
Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
SAP Ing. Jiří Šilhán.
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
Evropské seskupení pro územní spolupráci TRITIA – vývoj spolupráce čtyř regionů Mgr. Petr Ksenič Ostrava, 18. října 2011.
LCS International, a.s..
ROZVOJOVÉ PROJEKTY PRAHA, a.s.
Katedra sociální politiky a sociální práce Centrum praktických a evaluačních studií SLUŽBY PRO ORGANIZACE CEPRES Centrum praktických a.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
R VY a Aplikovaná informatika Aplikovaná informatika Prezentace studijních oborů 2013.
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
Outsourcing ICT systémová a aplikační integrace v pojetí O2 Projekt Integrace sítě Ministerstva zemědělství.
CZEch Liaison Office CZELO MŠMT Národní informační centrum pro evropský výzkum (NICER) Správní rada CZELO reprezentanti zastoupených organizací České výzkumné.
CIS Cizinecký informační systém
ESET - služby informační bezpečnosti Filip Navrátil, Sales Engineer, ESET software spol. s
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
IBM Global Services ČR © 2006 IBM Corporation April, 2006 E-stát a EU Pavel Hrdlička.
Realizační tým ICZ duben 2005
CZ / /0045 Centrum podpory talentů České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická Agentura VEREMA, RLC, SofCon, WAGO, BAEL.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Projekt SROP 3.3 – „Posílení kapacity místních a regionálních orgánů při plánování a realizaci programů v Karlovarském kraji“ Pedagogické a vzdělávací.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
ASP a.s. ASP a.s. ASP a.s. je mezinárodní softwarová společnost zaměřená na komplexní implementaci a maintenance FM systémů společností a institucí. 
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
AKORD SOFTWARE s.r.o. Ing. Věra Kovářová Softwarové nástroje pro sledování a vyhodnocování kvality řízení Případová studie Parlament České republiky.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Zavedení ekonomického systému Microsoft Business Solutions – NAVISION v městě Ústí nad Labem Mgr. Petr Gandalovič primátor města Ústí nad Labem
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
Sales & Consulting IGS, Czech Republic © 2005 IBM Corporation Optimalizace a sdílení informací ve státní správě Pavel Hrdlička.
Bezpečnostní politika
Základní informace o programu PS ESPON Území programu a rozpočet Programové území - 28 států EU + 4 partnerské státy - Švýcarsko, Norsko, Lichtenštejnsko.
1. Zkvalitnění služeb státních organizací pomocí strukturálních fondů příklad Technologické agentury ČR Marie Stehlíková vedoucí Projektové kanceláře.
Centrum informačních technologií Ostravské Univerzity v Ostravě Čestmír Kantor, říjen 2006.
Aplikace IT pro energetiku Divize řídících systémů OSC, a. s. Staňkova 18a Brno.
Trainee new life for waste. VIZE CÍLE VIZE VIZE HODNOTY CÍLE.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Firemní bankovnictví a jeho trh – distribuce a odměňování
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, INOVACE 2011, Týden výzkumu, vývoje a inovací.
Strategie rozvoje obce – tvorba koncepčního dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období fáze tvorby koncepčního dokumentu Mgr.
KIT digital Czech a.s. Praha, září 2009strana : 1 KIT digital Czech a.s. Představení společnosti 14. září 2009 initiate data media.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR, z.s. Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, Úvodní plenární sekce INOVACE 2015.
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
1 Architektura IS podporující manažerské řízení 9. MEZINÁRODNÍ KONFERENCE O INFORMATICKÉ PODPOŘE PERSONÁLNÍCH PROCESŮ V OZBROJENÝCH SILÁCH A STÁTNÍ SPRÁVĚ.
ICT – TEORIE A PRAXE – ŠKOLY A FIRMY Miloš Maryška, Katedra informačních technologií, VŠE Praha
Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/
1 MOBILNÍ ZAŘÍZENÍ V PODNIKOVÝCH SÍTÍCH Petr Janda, ICZ a. s
SIKP – Státní informační a komunikační politika Prezentace – aplikace vybraných zákonů ve společnosti NeXA, s.r.o. Eva Štíbrová Zdeňka Strousková Radka.
Uplatnění absolventů VŠE. Rozvojové a poradenské centrum VŠE  Uplatnění absolventů VŠE a hodnocení absolvovaného studia  Rozvojové a poradenské centrum.
Královéhradecký kraj – podpora podnikání Ing. Michal Pultar Hradec Králové,
RELSIE spol. s r. o.RELSIE spol. s r. o. RELSIE spol. s r. o., Na Valentince 644/15, Praha 5, Jan Heisler.
Úprava systému cizinecké policie a vytvoření relevantního datového fondu pro ROB Projekt spolufinancovaný Evropskými fondy prostřednictvím Integrovaného.
Integrační a migrační projekty KIVS. 2 Definice: KIVS v ČR je prostředím pro efektivní, bezpečné, garantované a auditovatelné sdílení dat mezi Informačními.
Duben 2013 Odbor informatiky KrÚ JMK Výzva č. 08 Integrovaného operačního programu na Integrovaného operačního programu na Rozvoj služeb eGovernmentu v.
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
Profil společnosti Nový Dvůr
9 zemí 3 kontinenty 50+ zákazníků uživatelů SAP 90 zaměstnanců
P R O F I L S K U P I N Y I C Z Michaela Bolcková
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Společnost vědeckotechnických parků ČR, z.s.
Projekt - K620 Řízení a modelování silniční dopravy
IMPLEMENTACE KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNU
Česka spořitelna je členem Erste Group
Aplikovaná elektronika
Transkript prezentace:

P R O F I L S K U P I N Y I C Z

Sídlo společnosti

▶ Česká společnost založená v roce 1997 ▶ Silný systémový integrátor v oblasti ICT řešení ▶ Seskupení menších společností působících v ČR, SR a dalších zemích ▶ Jediný akcionář ▶ Pravidelné umístění v TOP 10 SI ▶ Aktuálně kolem 550 zaměstnanců Představujeme se

Služby a oblasti řešení ▶ IT Bezpečnost ▶ IT Infrastruktura ▶ Aplikační odvětvová řešení ▶ pro veřejnou správu a zdravotnictví ▶ pro výrobu a logistiku ▶ pro dopravu a obranu ▶ pro finance ▶ Konzultační a analytické služby v oblasti IT ▶ Systémová integrace

Zajímavé projekty ▶ Centrální registr řidičů ▶ Vývoj kryptografický prostředků po NBÚ ČR ▶ Cizinecký informační systém, Registr obyvatel ▶ ESMO SK (elektronické náramky) ▶ Evropská vesmírná agentura ▶ Operační centrum NATO

Spolupráce s NBU ČR ▶ S.ICZ a.s. společnost s prověrkou NBÚ ČR na stupeň „Přísně tajné“ (pobočka ČB)

Vývoj na platformě ▶ MS Visual studio v jazyce C/C++ ▶ Aplikační programování je směrováno do prostředí platformy Microsoft.NET a jazyka C# ▶ Pro práci v prostředí embedded firmware lze využít i znalosti jazyka Perl a scriptování v shellu Bash

Hledáme pracovníky pro ▶ programování systémových utilit ▶ programování driverů ▶ konfigurace operačního systému Linux ▶ programování testů hardwaru použití jazyka C/C++ a skriptovacích jazyků ▶ vývoj hardwaru v obvodech FPGA v jazyce VHDL

Program pro studenty

Stáže v ICZ pro rok 2016 ▶ Projektový manažer junior ▶ Produktový manažer junior ▶ Vývojář junior

Jak u nás stáže probíhají? ▶ Práce na reálných projektech ▶ Mentoring ▶ Zapojení do týmu ▶ Možnost seberealizace

…a k tomu pár informací ► Výběrové řízení /pohovor ► Délka stáže měsíců ► DPP/DPČ ► Flexibilní rozvržení pracovní doby ► Možnost další spolupráce po skončení stáže!

Koho hledáme? ▶ Ty, kteří mají: ▶ Nápady ▶ Chuť na sobě pracovat ▶ Zájem přiložit ruku k dílu ▶ Smysl pro humor

Jak se přihlásit? Stánek ICZ předmět: STÁŽ Konkrétní nabídku stáží naleznete na: