BARTECH BARTECH, s.r.o. Velkomoravská 527/33, 695 01 Hodonín, INVENTURA „HIM“ Řešení inventarizace hmotného majetku NOVINKY verze 2.0.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Program pro rychlé hlášení poruch strojů a zařízení
Advertisements

ing. Květoslava Plechatá
Prezentační manažer Kapitola 8.0 (Rozšířené efekty)
ITFutuRe s.r.o. – Komplexní řešení příjmu, distribuce, expedice zboží a inventur s čárovými kódy pro sklady, velkoobchody a eshopy.
VY_32_INOVACE_54_MS_Word_ III. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
Seminář k výběrovému řízení 2014
Zakázkově vytvořená aplikace Technologický software HTH8 s.r.o, Eimova 880, Polička, tel.: , fax: ,
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Jak naučit zákazníky, aby měli rádi vaši online samoobsluhu Marta Drahovzalová eBusiness manager T-Mobile Konference WebTop
Manažerská grafika: Program č.3 Jaroslav LosSB 272.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
IT začátečníci - Word Modul 3.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Charakteristika programu UCTO - obsluha Prezentace - powerpoint ing. Květoslava Plechatá.
Evidence a inventury majetku
Prezentační manažer Kapitola 3.0 (Úvodní práce v programu)
Praha6.cz Nové trendy v e-publishingu Statické stránky, mapa stránek, menu a fulltextové vyhledávání.
Microsoft Office PowerPoint
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Verze Modul OCENĚNÍ DaMaSk
17.Tabulkový procesor (filtrování a řazení dat, formuláře, podmínky a podmíněné formátování, export a import dat) Barbora Skoumalová 4.A.
POS novinky…. Agenda – POS Grafické stoly Mobilní rozšíření POS PDAORDERMAN Pravidla, … Vzorová řešení.
Tabulkový procesor.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
INVENTARIZACE MAJETKU k
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
ARL klient Stručný přehled funkcí Klient – jiný přístup k datům v systému  Umožňuje používat i další pole v záznamu - Je nezbytný v případě.
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
Rozšíření IQ sestav v RZ Jak zobrazovat data na 100% ? Ing. Robert Naar Skalský Dvůr
S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... Zákaznický den k verzi V E R Z E Systém a Personalistika.
Excel– Zásady Ing. Bohumil Bareš.
Návrh systému evidence komponent měřícího řetězce stanic SampleFx.
Vítejte při prezentaci některých zajímavých vlastností slovníků Lingea Lexicon. Mezi stránkami můžete přecházet pomocí kláves, myší nebo počkat na automatické.
S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... Zákaznický den k verzi V E R Z E Systém a Personalistika Výdej
Metody geoinženýrství Ing. Miloš Cibulka, Ph.D. Brno, 2015 Cvičení č. 3 Vytvořeno s podporou projektu Průřezová inovace studijních programů Lesnické a.
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Systém pro podporu komunitního plánování
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_15.
Integrovaný regionální knihovní systém 3. generace Ing. Petr Štefan, Kp-sys s.r.o. Pardubice.
Důležité aplikace v IS MU semestr 2011/2012. Struktura a plán semestru 8 hodin 8 hodin 2x2h (6h) 2x2h (6h) 1x80min(2h) 1x80min(2h) 1. Úvod, organizace.
Důležité aplikace v IS MU semestr 2008/2009. Struktura a design IS MU Jedinečný Informační systém v ČR Jedinečný Informační systém v ČR Desetitisíce uživatelů.
Databáze MS ACCESS 2010.
Využití sestavy Zobrazení a typy Části sestavy Vytvoření sestavy Ovládací prvky.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 32 AnotaceProgramové.
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
Seminář k výběrovému řízení 2016 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí, zdravotnictví a vzdělanosti.
Univerzitní informační systém, Svojanov 2005 Novinky pro studenty a učitele Ondřej Gabriš
Seminář k výběrovému řízení 2017 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí a zdravotnictví.
Doc. RNDr. František Koliba, CSc. Katedry Informatiky a matematiky OPF SU Budova A Informatika pro ekonomy II INM / BPNIE Přednáška.
Informační a komunikační technologie 11. WIN - pracovní plocha Autor : RNDr. Zdeněk Bláha.
Řešení inventarizace hmotného majetku
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
Databáze MS ACCESS 2010.
Důležité aplikace v IS MU
Řešení inventarizace hmotného majetku
Letecká informační služba pro GA 2017
Textový editor Lada Juráňová.
Důležité aplikace v IS MU
Přihlášení.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary
Základní informace Možnost zadání rozpočtu i v cizí měně
Úvod do prostředí Upraveno pro verzi 2007
E-Inventarizace – datové terminály
Základní informace - Ovládání systému
Transkript prezentace:

BARTECH BARTECH, s.r.o. Velkomoravská 527/33, Hodonín, INVENTURA „HIM“ Řešení inventarizace hmotného majetku NOVINKY verze 2.0

Výběr z posledních novinek před současným releasem

Množstevní položky Připravenost dat k používání Připravenost aplikace v PDA, vč. možností okamžitého doplňování nebo barevného rozlišování (část/vše) Možnost tisku vybraného množství Možnosti pro všechny uživatele

Barvevné rozlišování Přehlednost a pohodlnost práce Lokace - dle stavu: vůbec / částečně / zcela Zahrnut i převod jinam Položky: shodně s prvotní evidencí / nové / odjinud

Aktuální přepočty Přesnost a přehlednost kdykoli Na lokacích se okamžitě aktualizují počty položek, a to i v případě inventarizace majetku na jiné lokaci než byla původní (evidovaná lokace). V tomto případě se počet na jedné lokaci o 1 zvýší a na původní o 1 sníží - viz řádek „Inventarizované na lokaci“ a údaj za lomítkem. Podobně v případě nových položek. Přitom je dle toho vždy aktualizovaný počet zbývajících položek dle původního evidovaného seznamu majetku. Viz kapitola Zadání položky majetkuZadání položky majetku Okamžitá aktualizace počtů položek

Nově zpracováno přelom 2015/2016

Seznam novinek Příručka „HIM PDA - Nastavení a práce s aplikací 2.0.pdf“ – poslední kap „Hypertextové linky“ do přesného popisu, nastavení atd. Rychlý přehled pro partnery a uživatele, na obvyklém místě

Nový grafický vzhled v PC Přehlednější maska, funkce v PC. Rozmístění, barvy. Popis převzatý z příručky: Změna vzhledu základní „masky“ a dalších prvků, a to s využitím DevExpress formátu Office 2010 Blue. Současně byla zvýrazněna nebo zvětšena tlačítka základních příkazů. Vzhled se týká obrazovek v kapitolách 4. Nastavení aplikace v PC a kapitole 7. Práce s daty a tisk.Nastavení aplikace v PCPráce s daty a tisk

Přepis dat v PDA - větší upozornění Větší zabezpečení proti omylu a přepsání inventury Dosavadní hlášení o tom, že při aktualizaci dat do PDA dojde k přepisu včetně případné inventury, bylo textově zvýrazněno. Toto hlášení je blíže vysvětleno v kapitole Přenos číselníků z PC do PDA.Přenos číselníků z PC do PDA

Dostupnější výsledky inventury Funkce „Výsledková listina“ byla přesunuta z horní příkazové lišty a z podmenu „Sestavy“, kde byla jedinou funkcí, přímo do hlavní masky. Nyní je na místě dřívějšího příkazu Sestavy, tj. v pořadí druhé zleva a příkaz je tak dostupnější. Viz kapitola 4.1. Hlavní nabídka, popř Zobrazení zdrojových nebo výsledných dat.Hlavní nabídkaZobrazení zdrojových nebo výsledných dat Rychlý přístup k používané funkci vč. tisků

Tiskový jazyk pro tiskárny Zebra Vedle stávajícího tiskového formátu v DPL jazyku pracuje aplikace nyní také v ZPL jazyku tiskáren ZEBRA. Lze tak používat znaky a kód ZPL při editaci formátu – viz nabídka: Výsledková listina – Tisk – Nastavení tisku etiket – Změnit. SW pracuje s DPL i ZPL = větší možnosti uživatelů

Skrytý seznam přihlašovaných osob Volitelným nastavením se může skrýt seznam přihlašovaných osob. Tím se zabrání nesprávnému přihlášení, zvláště při využití kódu pro uživatele záměrně mimo souvislou řadu (např. 1 osoba kód 81, další 109, jiná 8006 apod.). Nastavení viz v příslušné kapitole Nastavení PDA (obrazovek v terminálu), postup v PDA viz kapitola Přihlášení uživatele (nepovinná obrazovka).Nastavení PDA (obrazovek v terminálu) Přihlášení uživatele (nepovinná obrazovka) Snadné rozšíření o námět.

SYSTÉMOVÉ OPRAVY Seznam provedených optimalizací, oprav, ladění. … a dalších 5 drobných kosmetických úprav (úprava textů hlášení, ladění funkčnosti při určité kombinaci číselníků, atd.

Kontakty SW PODPORA Tel.: Mobil: Vzdálená podpora: OBCHOD Tel.: Web: