© 2008 World Media Partners Turistický portál Východních Čech Cíl projektu: Nárůst počtu návštěvníků a turistů a rozvoj cestovního ruchu v Pardubickém.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Advertisements

Kongresová turistika pro Pardubický kraj Chrudim Spolkový dům Záměr vzniku.
Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
Podpora terénních prací v projektu NIKM - národní inventarizace kontaminovaných míst, automatizace úloh Roman Bukáček, Jiří Chroust, Petr Pala, Jiří Zvolánek,
Plán akcí oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje krajského úřadu pro rok 2002.
Zelené stezky Greenways
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 20.
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Národní informační portál s podporou call centra (NIP) Fórum cestovního ruchu listopadu 2011 Pardubice.
 SROP 3.3 = příprava na čerpání fin.zdrojů EU v programovém období – absorpční a administrativní kapacita Budování rozvojového partnerství za.
Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Oddělení cestovního ruchu
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.

Cykloturistika Produkty Služby Infrastruktura Propagace.
Petr PECHA MAS RÝMAŘOVSKO, o.p.s. Manažer MAS Ing. Nikola Velebná
Cestovní ruch: zákon pro posílení oboru i ekonomiky ČR Jitka Fatková ředitelka odboru cestovního ruchu Tisková konference MMR 24. červen 2010.
DMVS Zpracoval: Ing. Ivan Ivanov 1 Typové projekty DMVS -Účelová katastrální mapa realizace 2011, investice cca 9 mil. -Nástroje pro tvorbu a údržbu ÚAP.
Marketingové aktivity ke zvýšení povědomí o domácím cestovním ruchu.
Země živitelka 2009 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Konference Společně správným směrem - spolupráce s partnery i médii Ostrava, 10. prosince 2009 Certifikace.
Společný regionální operační program PRIORITA 4 Cestovní ruch Opatření 4.1 Rozvoj služeb pro cestovní ruch Podopatření Podpora regionálních a místních.
© 2007 Vít Pechanec Jeden ze 4 projektů na podporu cestovního ruchu v Pardubickém kraji:  Partnerství pro rozvoj cestovního ruchu  Vytvoření sítě certifikovaných.
Portál Jednotné digitální technické mapy
1 Regionální a municipální informační systém RAMIS PVT, a.s., Kovanecká 30/2124, Praha 9 tel.: , fax:
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Regionální a municipální informační systém RAMIS Ing. Petra Mikulecká,
Vytváření registru územní identifikace a adres v ČR Ministerstvo práce a sociálních věcí Odbor informatiky Mgr. Karel Lux vedoucí oddělení koncepce
Kraj Vysočina Projekty odboru informatiky
Portál ÚAP MSK (Nástroje pro tvorbu a údržbu ÚAP) Zpracoval: Mgr. Tomáš Kupča Datum:
Hradec Králové ISSS 2006 Webové prostředí pro prezentaci programů a projektů spolufinancovaných EU se zaměřením na cestovní ruch RNDr. Blanka Fischerová.
REGIONÁLNÍ AKČNÍ PLÁN PRO ÚZEMÍ KRAJE VYSOČINA (RAP)
Jana Kočová Jana Vítková.  Přilákání turistů do města  Karta zlevní pobyt turistům  Rozšíří možnosti pobytu  Zvedne návštěvnost památek.
Koncepce rozvoje regionálních funkcí v Jihomoravském kraji v letech Porada ředitelů pověřených knihoven JMK, Mgr. Adéla Dilhofová.
 založeno v r jako sdružení měst a obcí  31 členských obcí + 4 nově přistupující  zajišťuje tzv. DESTINAČNÍ MANAGEMENT turistické oblasti OCR.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Projekt Destinační management MSK - možnosti spolupráce.
NOVÁ TVÁŘ ÚSTECKÉHO KRAJE TISKOVÁ KONFERENCE Krajský úřad Ústeckého kraje.
Prezentace turistického regionu aktuality a novinky pro sezonu 2014 Český ráj 1.
Sdružení Český ráj Destinační management v TR Český ráj.
Fórum podnikatelů cestovního ruchu Liberec – Krkonoše – svazek měst a obcí Josef Nosek – manažer, regionální rozvoj.
Projekty CCRJM v oblasti internetových aplikací Brno Ing. Lukáš Bačík.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
Portál Kudy z nudy Statistiky 2009 Marketingové aktivity v roce 2009 Plán aktivit 2010.
Zkušenosti s činností ROPu Střední Morava a náhled na implementaci v příštím programovém období aneb od administrace k řízení EU fondů Roztoky.
Moderní informační systémy - úvod do teorie, druhy IS v cestovním ruchu.
Novinky portálu Kudy z nudy Aktivní dovolená:
Zajištění regionálních funkcí knihoven v roce 2013 PhDr. Vít Richter Národní knihovna ČR Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel. 603–223–627,
Systém trvale udržitelného rozvoje podnikání pro město Aš Skupina 4.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
_ Marketingový mix na podporu domácího cestovního ruchu 21/05/13 Radka Neumannova.
Regionální kolegium CR – pracovní skupina pro CR 6. června 2016.
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
Mgr. Z. Flašková, MBA
statutární náměstkyně hejtmana
Zažijte autentický jihočeský venkov
Představení dodatku smlouvy s DSO
Turistický portál - novinky č.10 -
Národní program podpory cestovního ruchu 2017
RSK, KÚ Ústeckého kraje.
The Ministry for Regional Development of the Czech Republic (MRD)
Plán činnosti PS na rok 2009 Náměty na činnost PS
215. Žofínské fórum „Středočeský kraj a rozvoj cestovního ruchu“
SVAZEK OBCÍ VÝCHODNÍ KRKONOŠE
Geoportál DMVS Karlovarského kraje výdej dat ÚAP návod
REGIONÁLNÍ STÁLÁ KONFERENCE LIBERECKÉHO KRAJE
Aktuální informace z odboru strategického rozvoje Milan Filip 25. 5
Transkript prezentace:

© 2008 World Media Partners Turistický portál Východních Čech Cíl projektu: Nárůst počtu návštěvníků a turistů a rozvoj cestovního ruchu v Pardubickém kraji (Východních Čechách).Prostředek: Atraktivní turistický portál se zajištěnou aktualizovatelností obsahu a plánovaným budoucím rozvojem jako hlavní marketingový nástroj rozvoje cestovního ruchu.Realita: Rok 2007 se nesl ve znamení 3,8% růstu počtu zahraničních turistů v ČR. Do českých krajů jich přicestovalo a ubytovalo se na 6,7 mil. Největší nárůsty počtu turistů zaznamenal kraj Moravskoslezský o 17,4 % a kraj Pardubický o 10,8 %. zdroj: Tisková zpráva agentury CzechTourism

© 2008 World Media Partners Turistický portál Východních Čech Schéma systému

© 2008 World Media Partners Webový projekt postavený na 6 pilířích: 1.Optimalizace pro vyhledávače (SEO) 2.Přístupnost dle českých i mezinárodních standardů 3.Použitelnost webu (web usability) 4.Využívání centrálního datového zdroje turistického serveru ČR 5.Spolupráce s turistickými informačními centry 6.Integrace map Turistický portál Východních Čech

© 2008 World Media Partners Vývoj návštěvnosti zdroj: phpMyVisites Turistický portál Východních Čech

© 2008 World Media Partners Turistický portál Východních Čech Portál získal zvláštní cenu ministra pro místní rozvoj za nejlepší turistickou webovou prezentaci v kategorii regiony při soutěži Zlatý erb 2007 a v roce 2008 tuto pozici obhájil!

© 2008 World Media Partners Zapojení informačních center do aktualizace obsahu informačního systému cestovního ruchu Turistický portál Východních Čech

© 2008 World Media Partners Rozdělení území Pardubického kraje mezi infocentra: bezmezerovité provedeno dle obcí na základě dohody s infocentry Turistický portál Východních Čech

© 2008 World Media Partners Kategorizace infocenter Místní TIC (s případným dodatkem sezónní nebo specifické) Oblastní TIC Regionální TIC Způsob stanovení finanční dotace: kategorie infocentra velikost smluvního území (dle bodů zájmu) provedené úkony v rámci správy okolí Turistický portál Východních Čech

© 2008 World Media Partners Bodové hodnocení úkonů aRegistrace nového zařízení/střediska 10 bEditace základních údajů zařízení/střediska 7.5 cZadání akce 10 dZadání zprávy 15 eZadání obrázku 5 fKontrola nově registrovaného střediska 10 gKontrola zadané akce 2.5 hKontrola zadané zprávy 2.5 iKontrola obsahu nového programu 22.5 jAsistence během administrace 10 kOprava / zadání GPS souřadnic 10 lVytvoření turistického programu pro handikepované 100 Turistický portál Východních Čech

© 2008 World Media Partners Administrační rozhraní Realizováno jako rozšíření centrálního rozhraní v rámci Zabezpečené 128 bit SSL protokolem (certifikát Thawte) Členění dle obcí v rámci přiděleného území Využití střediskového systému Systém oprávnění pro provádění aktualizace údajů: aktualizace je na provozovateli zařízení či pořadatele akce, infocentrum má právo provádět aktualizace v rozsahu základních údajů, pokud tak nečiní provozovatel nebo pořadatel Automatické / ruční doplňování GPS souřadnic Důležitá funkce infocentra v systému: hlášení nových zařízení a uzavření stávajících Možnost exportu dat formou XML souboru pro vlastní potřeby (např. vlastní web) Vytváření vlastní prezentace obce(í)/měst(a) v rámci portálu – viz např. Turistický portál Východních Čech

© 2008 World Media Partners Děkuji za Vaši pozornost Vít Pechanec projektový manažer, jednatel World Media Partners, s.r.o Turistický portál Východních Čech