Evropa Česká republika Praha Základní škola Dědina.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mateřská škola Olomouc - Holice
Advertisements

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Ekologická výchova v Zoo Ostrava
Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOCIÁLNÍ U MATKY BOŽÍ JIHLAVA
Základní škola Mikulov, Valtická č. 3,
Projekt Bolzanova kreativní škola • Vývoj školního vzdělávacího programu • Informační centrum (knihovna) • Zvýšení kvality výuky cizích jazyků • Elektronický.
ČINNOST DĚTSKÝCH KNIHOVEN VE VSETÍNĚ
V ÝROČNÍ ZPRÁVA OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ ABC Rok 2012.
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Mgr. Věra Michalová manažerka kurzů CCV PF UJEP
ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY.
ZŠ U Krčského lesa Informace pro rodiče Školní rok 2011/2012.
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
ŠPP Školní poradenská pracoviště Moravskoslezského kraje - východisko, koncepce - krajská síť a organizační struktura - metodika - vzdělávání
Základní škola T. G. Masaryka, Studénka ředitelka školy: Mgr. Alena Dvorská počet žáků 291, počet pedagogických pracovníků 20 součásti školy: škola, školní.
Základní škola, Praha 2, Londýnská 34
Základní škola Mendelova Adresa: ulice Einsteinova 2871, Karviná - Hranice Na škole pracuje: 30 učitelů 3 vychovatelé ŠD 2 asistentky pedagogů 16.
Masarykova základní škola
Základní škola Dobrovského
Prezentace pro projektovou výuku na DIDI2
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Základní škola Lenešice
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Pedagogicko-psychologické poradenské služby
Základní škola DR.Miroslava Tyrše
STŘEDISKO VÝCHOVNÉ PÉČE HELP
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
AUTOR: Mgr. Lenka Bečvaříková ANOTACE: Tento modul slouží jako výukový materiál pro žáky 2. ročníku oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika KLÍČOVÁ SLOVA:
Komunitní a otevřená škola
ROZBOR VYHLÁŠKY Č. 72/2005 SB. Prezentuje Petra Procházková a Jakub Pivarč UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM Pedagogická fakulta.
MATEŘSKÁ ŠKOLA OLOMOUC Blanická 16. Charakteristika školy Jedná se o předškolní zařízení, jeho nosným programem a účelem je poskytování výchovy a vzdělání.
Naše školní knihovna. Jsme Základní škola, Liberec, U Soudu 369/8 V naší škole jsou běžné třídy a speciální třídy pro děti s SPU Všechny děti mají k dispozici.
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
Speciální školství v roce 2006 (a věřme, že i v dalších letech) Jiří Pilař
Speciální pedagogika jako pedagogická disciplína
ZÁKLADNÍ ŠKOLA T. G. MASARYKA
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
Škola pro všechny EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA K DOLŮM V PRAZE 12.
Občanské sdružení rodičů a přátel dětí s handicapem ORION Adresa: Centrum ORION Panská 1493 Rychnov nad Kněžnou Telefon:
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Sdružení Práh Vzniklo v roce 1999 prostřednictvím projektu Matra II – holandského ministerstva zahraničí V roce 2000 členem sdružení se stává Psychiatrická.
Téma: Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina.
Mgr. Věra Michalová manažerka kurzů CCV PF UJEP 2015
ZŠ ZACHAR, Kroměříž Z D R A V Á Š K O L A.  Prostředí školy  Věcné  Sociální  Organizační  Zdravé učení  Smysluplnost  Možnost výběru, přiměřenost.
Centra podpory integrace & Speciálně poradenské centrum aplikovaných pohybových aktivit Čísla projektů: CZ.1.07/1.2.00/ CZ.1.07/1.2.00/ Časový.
M ĚSTSKÉ JESLE C HOTĚBOŘ. Naše zařízení poskytuje péči o děti ve věku od 0 zpravidla 3 let. Naším úkolem je vést děti ke zdravému, krásnému a čistému.
Možnosti mládeže v zahraničí 6. listopadu 2008 Škola ekonomiky a cestovního ruchu Sdružení na podporu mezinárodního přátelství „Slunce“, o. s.
ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI, PROBLEMATIKA PÉČE O NADANÉ ŽÁKY Projekt v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
Projekt Etická výchova na ZŠ nám. Curieových v Praze.
Občanské sdružení D.R.A.K. Oblačná 450/ Liberec 5
Školy a školská zařízení v Pardubickém kraji
ZŠ Nové Veselí a prevence nežádoucího chování
NABÍDKA PROGRAMŮ A KURZŮ CCV PF UJEP
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Mateřská škola Vestec logo pavoučka.
Základní škola Valašské Klobouky
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
RESORT ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A ZAMĚSTNANOSTI
Centrum celoživotního vzdělávání Pedagogické fakulty Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem 2017/2018.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
Školní vzdělávací program
Digitální učební materiál
Transkript prezentace:

Evropa Česká republika Praha Základní škola Dědina

Základní škola Dědina je školou s přibližně 420 žáky, je umístěna ve zdravém prostředí západního okraje Prahy v bezprostřední blízkosti obory Hvězda a Divoké Šárky. Školní vzdělávací program zahrnuje dva vzdělávací směry. První, s akcentem na výuku jazyků, a druhý zaměřený na waldorfskou pedagogiku, která tvoří samostatnou větev programu. Do běžných tříd jsou integrovány skupiny žáků s rozšířenou výukou jazyků. Od 3. ročníku probíhá výuka anglického jazyka a od 6. ročníku francouzského jazyka

Školní vzdělávací program zahrnuje dva vzdělávací směry. První, s akcentem na výuku jazyků, a druhý zaměřený na waldorfskou pedagogiku, která tvoří samostatnou větev programu. Mimořádná péče o žáky se specifickými poruchami učení, handicapované žáky a jejich integrace do třídních kolektivů. Výborné odborné, technické a sportovní zázemí pro výuku. Škola má pěkné výsledky ve sportovních soutěžích. Velké množství různorodých volnočasových aktivit pro žáky. Při škole pracuje hudební - tanečně instrumentální a pěvecký soubor Musica e Danza, kterému se daří v různých mj. také mezinárodních soutěžích.

ZŠ Dědina pořádá mnoho různých akcí, kterých se kromě dětí zúčastňují i rodiče a přátelé školy. Slavnostní uvítání prvňáčků ve škole

Mikulášská nadílka (ve spolupráci s KPŠ)

Zážitkové kurzy v přírodě

Masopustní karneval

Rej čarodějnic

Projektový den

Vánoční besídka

Naše škola spolupracuje např. s těmito organizacemi: · Klub přátel školy (KPŠ) – občanské sdružení · Pedagogická fakulta UK · Přírodovědecká fakulta UK · Fakulta tělesné výchovy a sportu UK · Zřizovatel školy – Městská část Prahy 6 · Waldorfské sdružení (WS) - občanské sdružení · Asociace waldorfských škol · Obvodní pedagogicko-psychologická poradna · Dům dětí a mládeže (DDM) – školské zařízení · Základní umělecká škola Charlotty Masarykové · Centrum sportu při ZŠ Dědina · Střední odborné učiliště Dr. Peška · Život dětem – občanské sdružení · Zahraniční školy - pedagogická fakulta Nantes · Střední školy a odborná učiliště

Adresa: Telefon: Fax: Web: Praha 6, , Žukovského 6/ Ředitel:Mgr. Mojmír Dunděra