Webová aplikace IS KP14+ Ing. Bohumila Kubíková 26. 5. 2016.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Administrace v novém programovém období 2014 – 2020
Advertisements

OP Rybářství 2007 – 2013 Novinky v administraci Žádostí o dotaci OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka.
Aplikace IS KP14+ URL aplikace IS KP
Webová aplikace MS PRAHA.
David PETR, Kateřina VOISOVÁ
Vyplňování projektových žádostí v systému MS AKCE SE KONÁ POD ZÁŠTITOU NÁMĚSTKA HEJTMANA JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ING. ROMANA CELÉHO, DiS.
Podání projektové žádosti v MS2014+ Ing. Kateřina Procházková
Představení Centra pro regionální rozvoj České republiky Ing. Michaela Brožová Seminář pro SC 1.2 Podpora bezpečnosti dopravy a cyklodopravy (kolová výzva.
zelená linka: Dočerpání OPŽP & představení nového OPŽP Seminář OPŽP pro potenciální žadatele.
Představení Centra pro regionální rozvoj České republiky Ing. Petr Šústal Seminář pro SC 2.3 Zvýšení kvality návazné péče (výzva č. 31)
24. června 2016 Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Lukáš Frolík.
Představení Centra pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová Seminář pro SC 1.2 Nízkoemisní a bezemisní vozidla (kolová výzva č. 20) 4.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Představení portálu MS2014+ a IS KP14+ Mgr. Dominika Mikulášová Centrum pro regionální rozvoj České republiky 9. února 2016.
INFORMAČNÍ SYSTÉM KONEČNÉHO PŘÍJEMCE IS KP Cheb, Olga Blašková MAS 21, o. p. s. Tel.: 608.
Základní informace o aplikaci MS2014+ Ing. Petr Šústal, MPA 20. října 2015.
Představení portálu MS2014+ a IS KP14+ Mgr. Lukáš Frolík 27. října 2015.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Ing. Josef Šetek Seminář pro SC 3.2 ZVYŠOVÁNÍ EFEKTIVITY A TRANSPARENTNOSTI VEŘEJNÉ SPRÁVY PROSTŘEDNICTVÍM ROZVOJE VYUŽITÍ A KVALITY.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Ing. Anna Kreutziger Seminář pro SC 1.3 ZVÝŠENÍ PŘIPRAVENOSTI K ŘEŠENÍ A ŘÍZENÍ RIZIK A KATASTROF Průběžná výzva č. 19 Technika.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+. URL aplikace IS KP pro korektní fungování aplikace je nezbytně nutné dodržovat.
 Schválení šablon – začátek dubna 2016 (vyjednávání s EK)  Avízo výzvy – duben 2016  První výzva (vlna) – květen 2016  Právní akt o poskytnutí podpory.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Praha Ing. Petr Šústal, MPA.
Webová aplikace IS KP14+ Ing. Jitka Zdvíhalová Seminář pro SC 2.5 Snížení energetické náročnosti v sektoru bydlení 37.Výzva – Energetické úspory v bytových.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
6. června 2016 Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Lukáš Frolík.
Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Lukáš Frolík 18. ledna 2016.
Představení Centra pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Lutovská Seminář pro SC 2.3 Rozvoj infrastruktury pro poskytování zdravotních služeb.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+. URL aplikace IS KP pro korektní fungování aplikace je nezbytně nutné dodržovat.
Aplikace Monitorovací systém
Aplikace Monitorovací systém
Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Lukáš Frolík 13. června 2017.
MS2014+ Podání projektové žádosti v IS KP a 47. výzva IROP
Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Lukáš Frolík 9. listopadu 2016.
Seminář pro žadatele/příjemce
Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Lukáš Frolík 25. května 2017.
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Podání projektové žádosti v MS2014+
Praha, Mgr. Ljubomir Džingozov
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Nikola Knopová, DiS
Setkání regionálních výrobců
Webová aplikace MS OLOMOUC.
Aplikace Monitorovací systém
Brno, Ing. Lenka Skopalíková
České republiky Mgr. Martina Brandejsová
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Brno, Ing. Petr Šústal, MPA
Aplikace Monitorovací systém
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Aplikace Monitorovací systém
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Praha, Mgr. Martina Brandejsová
Výzvy k předkládání žádostí o podporu MAS Podhorácko - IROP
Základní informace o aplikaci MS2014+
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
SCLLD MAS HORNÍ POMORAVÍ
6. Výzva MAS Hustopečsko IROP Podpora hasičů
1. výzva k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS PODHOSTÝNSKA Z.S. – IROP - CYKLISTICKÁ A PĚŠÍ DOPRAVA Vazba.
Integrovaný regionální operační program
Základní informace o aplikaci MS2014+
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
Výzva MAS KRÁLOVÉDVORSKO-IROP- SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ II
Základní informace o aplikaci MS2014+
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
2. Výzva MAS Střední Haná IROP IZS - Stanice IZS č
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE 8. VÝZVA IROP - Podpora sociálního začleňování“
Transkript prezentace:

Webová aplikace IS KP14+ Ing. Bohumila Kubíková

Webová aplikace pro žadatele o podporu z Evropských strukturálních a investičních fondů (ESIF) v období Portál IS KP14+ 2

Prostřednictvím IS KP14+ probíhá podání úloh: žádost o podporu žádost o platbu – průběžná, závěrečná zprávy o realizaci - průběžná, závěrečná (termíny podání ZoR se v IS KP14+ zobrazí po schválení právního aktu, žadatel obdrží depeši s upozorněním na blížící se termín podání) žádosti o změnu - ze strany příjemce i ze strany Centra (ŘO) zprávy o udržitelnosti projektu - za každý rok - průběžná, závěrečná Veškerá komunikace mezi žadatelem a manažerem projektu musí probíhat formou depeší! Podání všech úloh je pouze elektronické prostřednictvím IS KP14+ !!! Portál IS KP14+ 3

Pro bezproblémový chod doporučujeme nejnovější verzi prohlížeče INTERNET EXPLORER, tj. aktuálně verze 11. K podepsání úloh je vyžadován kvalifikovaný elektronický podpis. Aby bylo možné úlohy podepsat, je nutné mít na počítači nainstalovanou aplikaci MS Silverlight a balíček TescoSW Elevated TrustTool, který slouží pro přístup k podpisovým certifikátům.MS SilverlightTescoSW Elevated TrustTool Certifikát musí být vydaný akreditovaným poskytovatelem certifikačních služeb dle zákona č. 227/2000 Sb., o elektronickém podpisu, v platném znění, tzn. musí být vydaný některou z podporovaných certifikačních autorit (Postsignum, I.CA, eIdentity). Např. služby PostSignum jsou dostupné se službami Czech POINT. Certifikát si zajišťují a obnovují uživatelé MS2014+ na vlastní náklady u akreditovaného poskytovatele. Instalační balíček TescoSW Elevated TrustTool naleznete v MS2014+ na záložce HW a SW požadavky.TescoSW Elevated TrustTool Na záložce „FAQ“ (podzáložka „FAQ elektronický podpis“) jsou k dispozici principy práce s certifikáty. HW a SW požadavky 4

Žadatel by měl mít vždy přístup do portálu s rolí správce přístupů. Pouze s touto rolí lze přidávat/odebírat další uživatele (čtenář, editor, signatář, zmocněnec). K podepisování všech nebo určitých úloh je možné zmocnit jinou osobu plnou mocí, která se nahraje do IS KP14+ na záložku plné moci. Informace o stavu projektu včetně výsledků hodnocení projektu se žadatel/příjemce dozví pouze přes systém. Právní akt – Registrace akce a Rozhodnutí o poskytnutí dotace/Registrace akce a Stanovení výdajů na financování akce OSS/Dopis včetně podmínek bude příjemci zpřístupněn taktéž pouze přes systém. Hlavní změny v IS KP14+ 5

Doporučujeme si v IS KP14+ nastavit notifikace na telefon nebo , kde budete informováni o události/změně stavu projektu či o případných výzvách k doplnění/vysvětlení. Depeše se považuje za doručenou dnem odeslání, nikoli dnem přečtení (možnost notifikace na či sms). Přílohy není nutné elektronicky podepisovat. Podepisuje se až kompletní žádost o podporu. Jednotlivé přílohy se nenahrávají na záložku „Přiložené dokumenty“, ale na různá místa podle oblasti, do které spadají (týká se plných mocí a veřejných zakázek). Hlavní změny v IS KP14+ 6

I.Specifická pravidla pro žadatele a příjemce k jednotlivým výzvám (příloha č. 1):  Postup pro podání žádosti o podporu v MS2014+ II. Obecná pravidla pro žadatele a příjemce (přílohy):  Postup pro zpracování CBA v MS2014+  Postup zadávání žádosti o změnu v MS2014+  Postup podání žádosti o přezkum hodnocení v MS2014+ III.Edukační videa na portálu - ke shlédnutí jednotlivé díly: 1. Představujeme IS KP14+, 2. Jak založit žádost, 3. Vyplnění žádosti I, 4. Vyplnění žádosti II, 5. Zprávy o realizace projektu. Případné chyby v systému zasílat kontaktním osobám Centra v jednotlivých krajích - doložit Print Screen chybové hlášky při kontrole na dané záložce, kde se chyba vyskytuje! Co Vám může pomoci při vyplnění IS KP14+ ? 7

Centrum pro regionální rozvoj České republiky, U Nákladového nádraží 3144/4, Praha 3, tel.: Děkuji za pozornost.