Pestrá přehlídka tvořivého a chytrého hraní pro rodiny s dětmi od 1 roku do 12 let.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce MATEMATIKA Kroužek matematických.
Advertisements

Obsah prezentace Kdo jsme Co je hipoterapie Náš cíl
Projekt „Přeshraniční ekologická výchova v oblasti ochrany přírody a trvale udržitelného rozvoje v Českosaském Švýcarsku, Hornolužickém pohoří a Lužických.
Základy sportovního tréninku mládeže
Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
Lokální partnerství FÓRUM PRO RODINU
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Projekt Bolzanova kreativní škola • Vývoj školního vzdělávacího programu • Informační centrum (knihovna) • Zvýšení kvality výuky cizích jazyků • Elektronický.
Školní projekt pro rok   Všechny třídy 1. a 2. stupně  Rodiče  Veřejnost Určení.
P OHÁDKOVÁ CUKRÁRNA 1. P OPIS PRODUKTU 2 o Cukrárna s pohádkovými motivy – Perníková chaloupka o Sídlo: Spálená 45, Praha 1 o Nabídka produktů pod názvy.
Letní tábor Topoly 2009.
ACPD Mazánek a ADSN Lvíček
HESLO Fórum „HLEDÁNÍ INVESTIČNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ V EVROPĚ A ASII A MOŽNOSTI JEJICH FINANCOVÁNÍ“ Zuzana Synková CENTRUM INFORMAČNÍCH SLUŽEB 1.
Cíle o.s. ISIS  pomoc náhradním rodičům  zdárný vývoj dětí  přísun informací – vzdělávání  sdílení zkušeností mezi rodiči navzájem  prevence problémů.
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
Kreativní francouzské hračky DJECO
Mateřská škola a Základní škola Želešice
Komunitní centrum Římskokatolické farnosti Olešnice
P. SHRNUTÍ DOBRÉ PRAXE ZE ZAHRANIČÍ Lenka Hrkľová Odborný garant mezinárodního projektu Péče o děti jako mezigenerační most Nikola Křístek odborný expert.
C estovní ruch na Šluknovsku - co můžeme nabídnout ? Ing. Eva Hamplová MAS Šluknovsko Tolštejn,
Centrum pro maminky s dětmi Sídlo: Kučerov 178 bývalá ZŠ Provoz: čtvrtek – hod. 1. sobota v měsíci – výtvarná dílnička 3. sobota v měsíci –
Konference Brno - město pro rodiny Poradní sbor Rady města Brna pro rodinu Shrnutí realizovaných pro-rodinných činností Mgr. Ing. Pavel Šmýd,
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
Základní škola a mateřská škola Brno nám.28.října 22 Základní škola a mateřská škola Brno nám.28.října 22.
SPOLUFINANCOVÁNO Z PROSTŘEDKŮ EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ
DOBRÝ DEN. Kdo jsme? Občanská inspirace je nezisková organizace, která od roku 1998 podporuje pestrý tvořivý a šťastný život dětí i dospělých zejména.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 SPOLEČENSKÝ PLES SPOLEČENSKÝ PLES 2006 V letošním roce jsme se prvně stali také spolupořadateli společenského plesu.
KLUB POHÁDKA Dům dětí a mládeže Praha Stodůlky. Dopolední blok pro rodiče s dětmi Klub Pohádka je určen pro rodiče s dětmi od 1 – 3 let. Cíl klubu: zapojení.
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
Na dětské veletrhy s ODMAMINKY.CZ…. Podzimní dětské veletrhy 2015: 8. – 11. října PRAHA Letňany 8. – 11. října PRAHA Letňany 13. – 15. listopadu PRAHA.
BUDOUCNOST Úspěch pro každé dítě. Ve znamení inkluzivního vzdělávání.
O malé i velké dětičky, se postarají naše. Jsme Tetičky a už 8 let pomáháme vytvořit úsměv na dětských tvářích. Baví nás pořádat dětské oslavy, programy.
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
PRORODINNÁ POLITIKA.  Prorodinná politika = souhrn aktivit a opatření za účelem podpory rodiny. Obecně se jedná o podporu rodin ve výkonu jejich přirozených.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Šablony  Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání  Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy  Výzva č. 02_16_022 Podpora škol formou projektů.
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
Rodinná politika v Jihomoravském kraji Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí ( Jihlava – konference)
Monitoring a vyhodnocování KPSS na Otrokovicku PŘEDVÁNOČNÍ SETKÁNÍ PRACOVNÍCH SKUPIN A ŘÍDICÍ SKUPINY.
TVOŘIVĚ DO SVĚTA - vzdělávací program, který je alternativou klasickému pojetí vyučovacího procesu - Základní škola a mateřská škola Třinec, Kaštanová.
HRAJME SI S DĚTMI! Martin BACH. ASOCIACE HERNÍHO PRŮMYSLU.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Problémová analýza – shrnutí Návrh scénářů řešení –
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Činnost lektora v Severočeské galerie výtvarného umění v Litoměřicích, příspěvkové organizaci Duben 2016 Zpracovala: PhDr. Olga Kubelková lektorka Severočeská.
Osvětová kampaň zaměřená na práva dětí v náhradní rodinné péči
Mateřská škola, Náchod, Havlíčkova 1848
Výtvarný tábor na koních
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Vedení našich speciálních pedagogů pořádá pro naše klienty aktivity prostřednictvím výtvarné a pracovní výchovy Tématika se zaměřením na podzim a zimu.
Seminář pro výchovné poradce SŠ
Plán vzdělávacích aktivit
Český svaz žen Štoky pořádá
ČLENSKÁ SCHŮZE Spolku FČAS
Základní škola a Mateřská škola Libáň, okres Jičín
Polytechnická situace na ZŠ, Liberec, U Soudu 369/8, p.o.
Polytechnické vzdělávání v DVPP VISK seminář KAP Středočeského kraje
PARLAMENT NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE A MATEŘSKÉ ŠKOLE ANGEL V PRAZE 12
Název projektu: „NEBOJME SE TECHNIKY" výukové programy pro rozvoj technické gramotnosti žáků ostravských.
2018 JARNÍ TRHY vystavistepraha.eu.
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
ÚVĚR OD BUŘINKY a to pro každou výši úvěru ve všech variantách fixací, které souvisí s novou konstrukcí úrokových sazeb Úvěru od Buřinky, která startuje.
Dobré příklady z praxe aneb Jak to chodí u nás
Tradiční řemesla v konírně
Transkript prezentace:

Pestrá přehlídka tvořivého a chytrého hraní pro rodiny s dětmi od 1 roku do 12 let

Pořadatel Agátin svět = e-shop a 5 kamenných prodejen kreativních a rozvíjejících her a hraček = špička mezi nezávislými hračkářstvími, důraz na kvalitu a originalitu (ne licence) = řada českých i zahraničních ocenění pro hry a hračky z našeho portfolia Hlavní partneři Topgal – český výrobce školních batohů Aladine – distributor francouzských dětských razítek a potřeb pro tvoření

Pro děti: Mnoho tematických herních ostrůvků a dílen: různé druhy stavebnic dřevěná vláčkodráha hlavolamy origami originální potisky triček, tašek design školního batohu malá opičí dráha pro relax didaktické hračky herní koutek pro nejmenší…

Pro rodiče: Odborné poradny zdarma: logopedie zdravý vývoj zad vhodná výuka cizích jazyků testování školních batohů

Servis: kvalitní občerstvení zázemí pro nejmenší dětičky drobné dárky pro všechny návštěvníky příležitost vyhrát velmi hodnotné ceny (školní batohy, kreativní dárky atp.).

Vstupné: vstup na akci je zdarma náročnější výtvarné za mírný poplatek (50 – 80 Kč).

Děti i rodiče na Festivalu v příjemné přátelské atmosféře objevují řadu dalších možností hraní, které je nejen baví, ale především rozvíjí. Aktivity jsou zaměřené zejména na rozvoj tvořivosti, jemné motoriky, prostorové vnímavosti, manuální zručnosti a na přípravu na správný vstup do školy.

Historie 1. ročník: , Praha – KC Kampa 2. ročník: Brno – SVČ Lužánky Praha – KC Kampa

Návštěvnost 200 – 250 dětí + rodiče rodiny zůstávají 2 – 4 hodiny

Koncepce pro rok 2016 Rozšíření programu: rozšíření a obohacení herních ostrovů rozšíření kreativních workshopů rozšíření o oblast knih a ilustrací Rozšíření místa konání – Praha: Střelecký ostrov nebo KC Kampa + park Kampa

Kontakty Lucie Vlčková jednatelka K+L NET, s.r.o Kristýna Křížová jednatelka K+L NET, s.r.o K+L NET, s.r.o. IČO: , Eliášova 12, Praha 6