Rodinná společnost AMOENÉ s.r.o. Vás zve k prezentaci produktu Lavosept® K dezinfekční přípravek na bázi kvartérních amoniových solí a aldehydů ve formě.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt VODA, VODA.... Znečištění našich vod Zpracovaly :
Advertisements

Zvýšení výkonu FV elektrárny
POTRAVINÁŘSTVÍ A KUCHYNĚ
7krát efektivnější čištění
technologie pro dezinfekci a čistotu
ATOMIZACE KAPALIN ULTRAZVUKEM A JEJÍ VYUŽITÍ PŘI SÍŤOVÁNÍ NANOVLÁKEN
Dezinfekční prostředky
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Nabídková prezentace Úklidové práce. Kdo jsme? Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost Servisní středisko.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Iva Šrámková zpracováno:1.
Výroba MEDOVINY. Nezbytnost včel… V přírodě nezastupitelné – ekologická stabilita 1 včelstvo/rok – 137x větší finanční přínos pro společnost než ve formě.
Základní informace AQUAINT Pro 100% přirozená dezinfekční voda
Nové metody zkoušení a zátěžové testy kosmetických prostředků
P r á v n í n o r m y Vyhláška č. 49/1993 Sb. o technických a věcných požadavcích na vybavení zdravotnických zařízení  Zákon č. 258/2000 Sb. ve znění.
Radegast nefiltrovaný ležák
Střední zdravotnická škola, Národní svobody Písek, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_HRUBA_11.
Animace F5.
” Aktivní látky používané k dezinfekci ”. Druhy dezinfekce Fyzikální Fyzikálně - chemická Chemická Var po dobu 30 min. UV záření Spalovaní, filtráce Úklidové,
Čistění sanitárních zařízení
Voda Veronika Drzková, 2.E.
ROZTOKY.
RNDr. Božena Macešková, CSc. 2011
Sterilizace je proces, který zabezpečuje usmrcení všech životaschopných mikroorganismů včetně spór.
Hygienické normy v oblasti čistoty a hygieny veřejných prostor a příslušná legislativa po vstupu do EU MUDr. Věra Melicherčíková, CSc. Vedoucí NRL DS,
Jsme členy odborných organizací:. D ě kujeme za spolupráci.
Desident CaviCide Product Presentation Zdeňka Čtvrtníčková.
Alimentární onemocnění
Plísně a jejich jedy v potravinách
Čistění interiéru JD Advantage.
Hlavní partner Institutu vzdělávání APSS ČR. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním.
vyjádření koncentrace a obsahu analytu ve vzorku
Podpůrné materiály Co je k dispozici / připravujeme
Dentimed s.r.o.
Jsme členy odborných organizací:. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním.
O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 1500.
Dentimed s.r.o.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:Postřiky proti škůdcům Kód VM:VY_52_INOVACE_64_64 Vzdělávací předmět:Pěstování rostlin Tematická oblast:Škůdci.
Jsme členy odborných organizací:. D ě kujeme za spolupráci.
Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 2500 položek v nabídce).
O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 1500.
Jsme členy odborných organizací:. D ě kujeme za spolupráci.
Eco-Responsible Solutions to Protect the Environment.
8. podlahy II. Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Dezinfekce od B- agens nebo toxinů STČ – 05/IZS Příloha 2 Zdolávání mimořádných událostí.
Ing.Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV57 Název školy SPŠ.
Rodinná společnost AMOENÉ s.r.o. Vás zve k prezentaci produktu Lavosept® Alkoholového dezinfekčního přípravku ve formě čirého gelu nebo roztoku.
TEZE KOREFERÁTU NA ZÁVĚREČNÉ KONFERENCI PROJEKTU V.I.P. INOVACE – ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Realizátor projektu: BIC Brno,s.r.o. Vedoucí týmu vědecko- pedagogických.
VODA vodárna a čistírna odpadních vod Jaké existují druhy vod dle obsahu nečistot? pitná - musí být zdravotně nezávadná - získává se z podzemí či úpravou.
MASARYKOVA UNIVERZITA
VYS_32_INOVACE_496_Dezinfekce NÁZEV ŠKOLY
CDP 1L952W cm Volně stojící myčka nádobí šíře 45 cm
JWC48B6/1 011– ruční ČISTIČ OKEN JIVE WINDOW CLEANER
SANI BED Nový přípravek na ošetření podestýlky Hospodářská zvířata
AROMKA BRNO tradice od roku 1829 od roku 2009 jako AROMKA BRNO,s.r.o.
RBC070/1 011 – robotický vysavač robo.com3
RBC040/1 011 – robotický vysavač robo.com3
HYPRACID Čištění a dezinfekce dojícího zařízení Výhody Hypracidu
RBC – robotický vysavač robo.com3
jednoduchá příprava struků - baktericidní účinek
PRP – PARNÍ CENTRUM IRON VISION
Keramika.
HYPROCLOR ED Dezinfekce a čištění dojících zařízení
Ošetření dle ročního období
ŠPIČKOVÁ DEZINFEKCE A OCHRANA STRUKU
gelová konzistence zaručuje delší kontaktní čas
SJ24DWO6/ Ruční vysavač Jive
EU peníze středním školám
celková hmotnost roztoku
3.2 Není voda jako voda Vodu člověk využívá k nejrůznějším účelům. Podle toho rozlišujeme vodu na pitnou, užitkovou a odpadní. PITNÁ VODA - zdravotně.
BRITA FILL & GO ACTIVE Nová láhev BRITA fillandgo Active nabízí cenově příznivou a dlouhodobě udržitelnou alternativu k balené vodě. Každý litr skvěle.
Transkript prezentace:

Rodinná společnost AMOENÉ s.r.o. Vás zve k prezentaci produktu Lavosept® K dezinfekční přípravek na bázi kvartérních amoniových solí a aldehydů ve formě koncentrátu určený k dezinfekci ploch a nástrojů.

LAVOSEPT „K“ A JEHO VLASTNOSTI: používá na dezinfekci a mytí všech omyvatelných ploch a povrchů a dále k dezinfekci nástrojů ponorem, zejména v sociální a zdravotnické sféře, kde výrazně snižuje počet bakterií. Odstraňuje kromě jiného mikroskopické vláknité houby – plísně, mikroskopické kvasinkové houby – kvasinky a dále mikroorganizmy Pseudomonas aeruginosa, Staphyloccocus aureus, Enterococcus hirae, aj.

HLAVNÍ BENEFITY PRODUKTŮ: Lavosept® K má funkční dezinfekční vlastnosti a dobu použitelnosti 24 měsíců. Možnost přidávání aroma a různorodost objemu balení, které je přizpůsobeno cílové skupině.

Jak používat náš skvělý výrobek LAVOSEPT K ? Podlahy a pracovní plochy: přidejte 25 ml koncentrátu (tj. 2 a půl vršku) do nádoby s 5 l vody o teplotě 20 – 25 °C, tím docílíte 0,5% roztok. Po umytí ploch není třeba oplachovat vodou. Masážní vany/hračky/rehabilitační stroje po provedené dezinfekci opláchněte čistou vodou. Nepoužívejte neředěný koncentrát! Doporučené koncentrace viz tabulka. PoužitíKoncentraceExpozice Dezinfekce a čištění ploch a povrchů 0,5%30 min 1%15 min Dezinfekce a čištění se zvýšenou biologickou zátěží2%15 min

Balení: ml s vrškem ( základní balení s dávkovacím vrškem ) ml, kanystr (náhradní balení)

Za pozornost a váš čas děkuje výrobce (nejen) dezinfekce Lavosept ® K rodinná společnost. Váš kontakt: Petra Jandourková