Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

BRITA FILL & GO ACTIVE Nová láhev BRITA fillandgo Active nabízí cenově příznivou a dlouhodobě udržitelnou alternativu k balené vodě. Každý litr skvěle.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "BRITA FILL & GO ACTIVE Nová láhev BRITA fillandgo Active nabízí cenově příznivou a dlouhodobě udržitelnou alternativu k balené vodě. Každý litr skvěle."— Transkript prezentace:

1 BRITA FILL & GO ACTIVE Nová láhev BRITA fillandgo Active nabízí cenově příznivou a dlouhodobě udržitelnou alternativu k balené vodě. Každý litr skvěle chutnající vody filtrované pomocí technologie BRITA totiž stojí pouze několik haléřů. Plnitelná láhev BRITA fillandgo Vital je ideálním řešením pro vyznavače aktivního způsobu života, kteří chápou význam optimální hydratace. S inovativní filtrační technologií BRITA si můžete užívat čerstvou, dokonale chutnající filtrovanou vodu, kdekoliv jste a kdykoliv chcete. VLASTNOSTI -s portovní stlačitelná filtrační láhev s funkčními prvky - inovativní technologie MicroDisc - 1 MicroDisc odfiltruje až 150 litrů vody - osvěžující a chutná voda vždy na dosah - hygienické uzavírání s víčkem - praktické poutko pro uchycení - zhotovena z vysoce kvalitních a odolných materiálů - neobsahuje BPA - snadno se čistí, vhodná k mytí v myčce na nádobí Kompletní nápojový servis s.r.o. Žerotínova 1286/ Šumperk Tel: facebook.com/kompletni.napojovy.servis


Stáhnout ppt "BRITA FILL & GO ACTIVE Nová láhev BRITA fillandgo Active nabízí cenově příznivou a dlouhodobě udržitelnou alternativu k balené vodě. Každý litr skvěle."

Podobné prezentace


Reklamy Google