Organizační schéma společnosti.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ALLPACK s.r.o. Volgogradská 17/ Liberec 9
Advertisements

Prof. Ing. Ivo Vondrák, CSc.
AUTOVRAK - ZDROJ SUROVIN Mgr. Milena Marešová Praha 2006.
Váš partner ve světě obalů
Kryté součástky - AutoCheck Gold
Kryté součástky - AutoCheck PREMIUM
Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost
Autor:Ing. Rudolf Drahokoupil Předmět/vzdělávací oblast:Montáže a opravy Tematická oblast:Montáže Téma:Montážní pracoviště Ročník:2. Datum vytvoření:leden.
Vrtání a vyvrtávání.
Řemenový dopravník Prezentace pro Den strojařů
Vítejte. Vznik firmy Dovoluji si představit Vám, modelářům, novou firmu, která vznikla 1.dubna Firma vznikla spojením sil tří nadšenců, kteří nabízí.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Utěsňování spojů.
přehled základních technologii zpracování kovů
KOMA.
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2. a 3. Téma: Pěstování Rostlin
Textilní výroba pro automobilový průmysl, zakázková výroba Každá výroba potřebuje profesionály.
Označení materiálu:. VY_32_INOVACE_JANJA_VYRZARIZENI_T _20
QBE INSURANCE (EUROPE) LIMITED, organizační složka Na Pankráci 1683/127, Praha 4 Tel.: , Fax:
Vzdělávání, didaktické systémy v hydraulice
Člen skupiny JSC Tyazhmash
Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ Konečna 25, p. o.
Požadavky KOMA-Servis na absolventy pro obor hydrauliky Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ“ Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH.
Ballet Europe s.r.o. Váš partner ve světě obalů Ballet Europe s.r.o. je moderní a dynamicky rozvíjející se společnost, která se zabývá návrhy, výrobou.
Tato prezentace byla vytvořena
Střední odborná škola technická, Střední odborné učiliště a Učiliště, Lidická 31, České Budějovice Představuje:
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Přídavné převodovky a kloubové spoje
Technické materiály kovové
OB21-OP-STROJ-STE-MAR-U Aplikace zkoušky v tahu Ing. Josef Martinák.
Zkušenosti KOMA-Servis s absolventy pro obor hydrauliky Seminá ř „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAM Ů STROJNÍCH OBOR Ů “ Seminá ř „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAM.
Firemní prezentace Taforge a.s.
Automatické převodovky
SK1 - Odlitky.
ZPV Industrial, s.r.o. zajišťuje
TECHNOLOGIE.
BRUSKY.
Výrobní program BRIKLIS, spol. s r.o. Malšice, je výrobce briketovací technologie pro řešení odpadového hospodářství v průmyslu dřevozpracujícím papírenském.
Odborný seminář k projektu GA ČR 402/03/ Benchmarking a databáze Ing. Daniel Remeš.
Ballet Europe s.r.o. Váš partner ve světě obalů Ballet Europe s.r.o. je moderní a dynamicky rozvíjející se společnost, která se zabývá návrhy, výrobou.
POKART spol. s r.o. provozovna: POKART spol. s r.o. Holešovská Holešov.
Vypracováno kolektivem autorů České společnosti pro technickou normalizaci Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví
PENAX – Petr Sýba s.r.o. Pavel Kopecký
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_660_STROJNÍ OBRÁBĚNÍ MATERIÁLŮ Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
Servisní a opravárenská činnost Opravy a servis převodovek Opravy ostatních strojních zařízení Montáže a demontáže ložisek Obchodní činnost Dodávky převodovek.
VY_32_INOVACE_AUT1_19 Mazání spalovacích motorů. -zmenšit třecí ztráty a opotřebení pohybujících se částí motoru -odvést část tepla z motoru -zlepšit.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Marcela Koubová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada09 Anotace.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace Určen pro: 3. ročník oboru strojírenství Vzdělávací.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 18 Anotace.
Název školyStřední škola hotelová Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Bc. Pavel Sedlák Název šablonyVY_32_INOVACE SAZ Název DUMuSAZ U.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace Určen pro: 2. ročník oboru Strojírenství Vzdělávací.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338 Hradec Králové Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_11_A_11.
PŘEHLED SORTIMENTU AUTOMOTIVE
Výroba ocelí Ocel se vyrábí zkujňováním.
Vysoká škola technická a ekonomická


Snímače VY_32_INOVACE_ Signál Autor: Ing. Tomáš Kałuža

POKART spol. s r.o. provozovna: POKART spol. s r.o. Holešovská 1677
Ruční obrábění plastu I
2. ročník oboru Mechanik opravář motorových vozidel


Autorizovaný servis pro:
Ing. Peter Šebők Mgr. Vít Šebesta
Výroba dřevěných obalů na trhu od roku 2000
Komplexní servis služeb
Transkript prezentace:

Organizační schéma společnosti

Kompletní sortiment ložisek a příslušenství Lineární technika Odborná pomoc při montáži a demontáži Havarijní výdej 24 hodin denně Ložiska a příslušenství

Výrobky pro přenos výkonu Řetězy a řetězová kola Řemeny a řemenice Spojky Svěrná pouzdra Speciální převodovky Volnoběžky

Průmyslové a automobilové oleje a maziva Chladicí emulze Speciální průmyslové produkty Oleje a maziva Tribotechnické poradenství Filtrace olejů

Technická pryž Kompletní sortiment těsnění pro hydrauliku a pneumatiku Hřídelová a plochá těsnění Řemeny a řemenice, spojky Mechanické ucpávky Pryžové a plastové profily

Ocelové výrobky Rozválcované kroužky, výkovky, odlitky, kovárenské ingoty, pásová ocel, trubky, plechy, profily, tyče, podlahové rošty Odstředivě lité odlitky z těžkých neželezných kovů Obrábění, tepelné zpracování Technické poradenství

Obalové materiály Ocelová vázací páska a spony (kovově lesklá, lak, zinek, termicky modřeno) Plastová a textilní vázací páska (PP, PET, PES) a spony plechové a drátěné Ocelový vázací drát D 1-5 mm (černý a zinkovaný ) Páskovací strojky a odvíjecí vozíky Ruční a strojní strečová folie, překryvací folie Vlnitá lepenka, bublinková folie, lepicí pásky, plastové ochranné rohy, kartonové hrany

Nářadí, nástroje a pásové pily Obráběcí nástroje a výměnné břitové destičky Elektrické, pneumatické a AKU nářadí Řezné nástroje pro obrábění Upínací nástroje Ruční nářadí Pásové pily, pilové pásy a pilové kotouče Měřidla Brusivo Indukční a ohřívací přístroje Pojezdová kola, kladky

Hydraulika a pneumatika, ParkerStore Hydraulické, pneumatické a mazací komponenty Havarijní výdej 24 hodin denně Výroba hydraulických hadic Parker Hydraulická šroubení Ermeto Hydraulické a pneumatické komponenty Parker Hydraulická, pneumatická a procesní filtrace Hydraulické a pneumatické válce Parker/Origa Přesné pístní tyče a trubky Instrumentace

Diagnostika Vibrodiagnostika Optická měření, ustavování Termodiagnostika Tribodiagnostická laboratoř

Dále nabízíme Technická školení – vlastními technickými kapacitami nebo zástupci dodavatelů. Diagnostika – tribo (vlastní výborně vybavená laboratoř), vibro. Insite manager – zaměstnanec naší společnosti u zákazníka – interaktivní spolupráce se zákazníkem na potřebách dodávek, řešení technických problémů. Cost savings – zavádění úsporných opatření u zákazníka, garance snížení nákladů zákazníka. Key accounts approach – spolupráce s klíčovými zákazníky. Konsignační sklady – sklady v areálu zákazníka / zákazník si sám zboží odebírá, fakturace až po odběru / doplňování skladů. Opravy převodovek – využití smluvní spolupráce. Osobní ochranné pomůcky – výhledově i automaty.

Společnost KOMA Commercial, s.r.o.: Centrála Ostrava – Vítkovice, Ruská 514/41, Vítkovice, Ostrava Oddělení ložisek, tel Oddělení olejů a maziv, tel Oddělení tribodiagnostiky, tel Oddělení těsnění, Oddělení oceli, obalových a vázacích materiálů a nářadí, tel Oddělení hydrauliky, tel Oddělení business development, tel Prodejna Ostrava, Ruská 514/41, Vítkovice, Ostrava, tel Prodejna Horní Suchá, Těrlická 2G, Žďár nad Sázavou, tel Pobočka Otrokovice, tř. Tomáše Bati 332, Otrokovice, tel Pobočka Valašské Meziříčí, Vrbenská 837, Valašské Meziříčí, tel Pobočka a prodejna Žďár nad Sázavou, Veselská 29, Žďár nad Sázavou, tel veškeré firemní kontakty k nalezení na: