Filozofická fakulta Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem Vítejte na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Akademický rok 2016/2017 Zápis ke studiu. Obsah prezentace Podmínky pro zapsání studenta Základní informace Děkan a proděkan fakulty Studijní oddělení.
Advertisements

H. Hanžlová AKTION Česká republika – Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Katarína Matusová.
Univerzitní informační systém IV., Svojanov 2005 Financování studií Ing. Tomáš Klein
KATEDRA CHEMIE Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni 2016.
Průvodce pro studenty 1. ročníku bakalářského studia na Fakultě humanitních studií Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně (FHS UTB) v akademickém roce 2016/2017.
Průvodce pro studenty 1. ročníku bakalářského studia na Fakultě humanitních studií Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně (FHS UTB) v akademickém roce 2013/2014.
Průvodce pro studenty 1. ročníku bakalářského studijního programu na Fakultě multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně pro akademický.
Průvodce pro studenty 1. ročníku bakalářského studijního programu na Fakultě multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně pro akademický.
D OKTORSKÝ STUDIJNÍ PROGRAM NA LF UK V P LZNI Proděkan: prof. MUDr.Vladislav Třeška, DrSc. Referentka: Daniela Vyzrálová Kontakty: ,
2. cvičení z KIV/ZI Webnet. Náplň cvičení Univerzitní www stránky Portál a STAG Webmail Koleje, menzy a knihovna Diskový prostor.
Projekty Institucionálního plánu MENDELU v roce 2016 seminář pro řešitele projektů IP Brno,
„Propojení teoretické a praktické přípravy budoucích pedagogických pracovníků na UP“ KULATÝ STŮL K PEDAGOGICKÝM PRAXÍM Přírodovědecká fakulta.
Akademický rok 2016/2017 ZÁPIS do bakalářského studia.
Manuál pro studenty 1. ročníku Manuál pro studenty 1. ročníku Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity 1. října 2010 Manuál pro studenty 1. ročníku.
vedoucí studijního odd.: Bc. Veronika Přichystalová.
AKADEMICKÝ ROK 2016/2017 Zápis ke studiu. AKADEMICKÝ ROK 2016/2017 Zápis ke studiu Adresa: Právnická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci Tř. 17. listopadu.
Setkání se studenty přijatými na FCHT Petr Zámostný proděkan pro pedagogickou činnost.
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník 2016/17. Základní informace – záložka „studentům“ 1.Studijní řády a.
FULBRIGHTOVA STIPENDIA
Průvodce pro studenty 1. ročníku bakalářského a magisterského studia na Fakultě humanitních studií Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně (FHS UTB) v akademickém.
Diplomový seminář úvodní přednáška
Úvod do studia němčiny I.
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
AKADEMICKÝ ROK 2017/2018 Zápis ke studiu.
První informativní setkání
Erasmus+ student mobility
Průvodce pro studenty 1. ročníku bakalářský studijní program Fakulta multimediálních komunikací Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně akademický rok 2017/2018.
Lucie Pichlerová Právnická fakulta
AKTION Česká republika - Rakousko
Filozofická fakulta Univerzity Karlovy Ústav románských studií
Úvod do studia pro studenty I. ročníku LF UP, Všeobecné lékařství
Stipendijní řád MU Jiří Nantl 17. května 2006.
POKYNY K ZÁPISU PŘEDMĚTŮ VE STAGu
Vznik pracovního poměru
Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity
Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity
Informační a poradenské centrum ZČU Letní škola pro uchazeče a studenty se speciálními vzdělávacími potřebami Adresa: Univerzitní 20, Plzeň UI.
Novinky v Záznamníku učitele
Mgr. et Mgr. Michal Tuláček 9. října 2017
Nutno stanovit následující poplatky:
Společné informace o studiu
Pravidla a doporučené postupy pro vytváření studijních programů
2. cvičení Univerzitní WebNet
Setkání kariérových poradců
Knihovny a elektronické informační zdroje na Přírodovědecké fakultě UK aneb jak efektivně hledat užitečné vědecké informace Radka Lukášová.
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
Realizace akreditovaného Kurzu vysokoškolské pedagogiky
AKADEMICKÝ ROK 2018/2019 Zápis ke studiu.
Podnikové dětské skupiny Kristina Zapletalová
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Máte zájem o více informací?
Institucionální změny v přípravě učitelů na vysokých školách
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
Akademický senát fakulty
STUDIJNÍ ODDĚLENÍ
PŘEDZKOUŠKOVÁ PREZENTACE
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Mobilita v rámci bilaterálních dohod
Úvodní přednáška pro 1. ročník
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ.
Doktorské studijní programy v biomedicíně
Akreditace NMS Podklady Poděbrady
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
Akademický rok 2019/2020 Zápis ke studiu k dispozici na:
Portál - role studenta v informačním systému STAG
Odbor školství Mgr., Bc. Jitka Hozmanová
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Zápis do 1. ročníku studijní program: Strojírenství kombinované studium 2019/2020.
Transkript prezentace:

Filozofická fakulta Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem Vítejte na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!

Filozofická fakulta Univerzita Jana Evangelisty Purkyn ě Ústí nad Labem Web: Tel.: Pasteurova 13

Nové prostory pro Filozofickou fakultu – financovány z OP VaVpI

Filozofická fakulta Univerzita J. E.Purkyně Katedra germanistiky Katedra historie Katedra politologie a filozofie Ústav slovansko-germánských studií Jazykové centrum

Student a jeho práva Plnoprávný člen akademické obce právo volit a být volen do Akad. senátu Přístup k informačním zdrojům Vědecká knihovna UJEP od r Knihovny, resp. mediotéka kateder Možnost získání stipendia: Ubytovací stipendium (1. ročník – žádat v IS Stag do ) –Přehled podmínek pro udělení: LZE DOHLEDAT ve Stipendijním řádu UJEP na webu UJEP – sekce: Úřední deska  Vnitřní předpisy Sociální stipendium (do ) Prospěchové stipendium (vyšší ročníky studia) Mimořádná stipendia (vyšší ročníky studia) Vše podstatné na Vše podstatné na

1) Splnit všechny studijní povinnosti ve studijním plánu daného oboru: –Studijní plán složen z předmětů (kurzů): a.Povinné kurzy (v IS Stag statut A) b.Povinně volitelné kurzy + jazyky (statut B) c.Výběrové kurzy (statut C) – lze zapsat cokoliv na univerzitě – nepočítá se do studijního plánu, ale umožní například postup do druhého ročníku –Kde se seznámit studijním plánem? Na webu FF UJEP – Student a jeho povinnosti

2) Dodržet maximální dobu studia: –Pozor na rozdíl mezi standardní a maximální dobou studia: Bakalářské studium: 3 roky = standardní doba; 5 let = maximální doba studia Navazující magisterské studium: 2 roky = standardní doba; 4 roky = maximální doba studia 3) Limit kreditních bodů v průběhu studia (Bc. – 180 kb., Mgr. – 120 kb.) – 1. ročník – 45 kb. – 2. ročník – 85 kb. – 3. ročník – 125 kb. 4) Zápis do studia: -Každý akademický rok – index -Každý semestr – elektronický předzápis do IS Stag Student a jeho povinnosti

5) Seznámit se se Studijním a zkušebním řádem UJEP a dalšími důležitými dokumenty jako je Stipendijní řád UJEP Disciplinární řád UJEP Lze najít na webu UJEP – sekce: Úřední deska  Vnitřní předpisy Student a jeho povinnosti

Mgr. Eva Grisová- Bc. Daniela Libichová - Kontakty: Tel.: Tel.: Web: (v sekci Studium – Studijní oddělení) Úřední hodiny: PO, STŘ – 12:00 – 14:00 ÚT, ČTV – 9:00 – 11:00 Zápis předmětů: (Studijní oddělení FF UJEP)

Zápis předmětů: (…pečlivě zvažte!) 1) Do indexu (výkazu o studiu): 2) Elektronický předzápis (kroužkový) osobní číslo (uživatelské jméno): A16054, najdete ho na: heslo: x = xrodné číslo (Změnit!) – ve stanovené lhůtě (dle harmonogramu předzápisu) – každý předmět si lze v průběhu studia zapsat pouze 2x

Výkaz o studiu – úvodní strana Alois Jirásek Hronov Náchod

Výkaz o studiu – zápis předmětů 2016/17 Alois Jirásek

webová prezentace FF UJEP - (v sekci Studium  Harmonogram ) (v sekci Aktuality + Aktuality kateder) Začátek akademického roku – 19. září 2016 Začátek zimního semestru (výuky) – 24. září 2016 Elektronický předzápis pro 1. ročník Mgr. – od 19. září 2016, 14:00 (do 14. října 2016) Bc. – od 21. září 2016, 14:00 (do 14. října 2016) Imatrikulace – 12. října 2016 od 13:00 Stipendia – ubytovací stipendium – do 6. listopadu 2016 Důležité termíny na začátku akademického roku 2016 – 2017