“Zkouška modulárního výukového systému projektu INTENSE” “Kriteriální evaluace stavebního a rekonstrukčního záměru – DIAGRAM INTENSE” 2.6.2011, Zámek Křtiny.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Strukturální fondy jako zdroj financí pro komunální investice
Advertisements

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky IQ INDUSTRY Výsledky plnění klíčových aktivit projektu.
Nová zelená úsporám 2013 možnosti využití výrobků f. DAFE-PLAST.
Energetický management budov Jiří Karásek Fakulta stavební, ČVUT v Praze K126.
Vývoj politické mapy Evropy
ČVUT v Praze Fakulta stavební Katedra technických zařízení budov ČVUT v Praze Fakulta stavební Katedra technických zařízení budov Energetický audit VYHLÁŠKA.
Ekologická stopa Velké Meziříčí Viktor Třebický, VM, CI2, o.p.s. | | indikatory.ci2.co.cz |
Seminář: DOTACE NA ZATEPLENÍ, ZDROJE TEPLA A PASIVNÍ DOMY Výstaviště Č
Karásek 2014 Energetický management budov Jiří Karásek Fakulta stavební, ČVUT v Praze K126.
Nástroj změny v místním prostředí
Předpokládaný vývoj české elektroenergetiky Pozice ERÚ seminář VSE 28. května 2007 – Praha Josef Fiřt - ERÚ.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Asociace energetického a elektrotechnického vzdělávání.
Pohled Moravskoslezského kraje na „Energeticky nezávislý kraj“ Ing
Zkušenosti z „terénu“ získané z poradenské praxe.
Evropa: východní Evropa
Církve a předsednictví Jak se církve v ČR připravují na české předsednictví v Radě EU.
COMENIUS „Ecology and economy“. Organizace projektu Garanti: Mgr. Kroutil, Mgr. Kokešová, Mgr. Peroutková, Mgr. Rauch, Mgr. Vojtěch Podpora:
Partnerství a spolupráce v oblasti bydlení PCRBF.
1 ENVIRONMENTÁLNÍ ŘÍZENÍ MĚST se zaměřením na energetický management PORSENNA o.p.s.
Smart cities Kde vzít peníze??. Jaké aktivity lze zahrnout do Smart cities? Např IBM říká:
Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro Prevenci a boji proti kriminalitě Číslo projektu: HOME/2010/ISEC/FP/C2/ PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ.
Průzkum organizovaný pro členské firmy SPS - květen 2012 Podle činnosti firmy Inženýrské stavby Pozemní stavitelství Ostatní.
Energetické vlastnosti klimatizovaných interiérů Michal Osladil Katedra elektroenergetiky.
Směrnice EP a Rady 2006/32/ES o energetické účinnosti u konečného uživatele a energetických službách a o zrušení směrnice 93/76/EHS Ing. František Plecháč.
Taures, a.s. Základní informace o společnosti. Obsah Základní informace o společnosti Typické projekty Vybrané reference Pracovní příležitost Co nabízíme.
Aktivity v oblasti regionálního rozvoje Česko-Polská konference Partnerství LEADER , Bouzov.
Průzkum organizovaný pro členské firmy SPS - květen 2012 Stavební firmy v jednotlivých krajích ČR Předpokládané změny pro rok 2012 oproti roku 2011.
XXI. Seminář energetiků Regulace v energetice. Podpora OZE a její vliv na cenu elektřiny. Cenová rozhodnutí na r Seminář Teplárny Otrokovice, a.
Pasivní stavitelství jako ekonomický koncept. Východiska Výstavba a provoz budov je hltoun energetických zdrojů Každá budova má být v takovém stavu, aby.
1 Energetické posouzení současných staveb – projekt a realizace v kraji Ing. Petr Svítil, Tomáš Pavelka.
Jak připravit town- twinningový projekt v rámci programu Evropa pro občany Gabriela Hermannová Svaz měst a obcí ČR.
Propojení zákona o integrované prevenci a zákona o hospodaření energií Ing. František Plecháč Státní energetická inspekce.
Program celoživotního učení Veletrh komunitárních programů, Krajský úřad Ústeckého kraje, Ústí nad Labem, Zdeněk Nebřenský (DZS)
VAZBY MEZI ÚZEMNÍMI ENERGETICKÝMI KONCEPCEMI A UŽIVATELI ENERGIE.
PREZENTUJÍCÍ Hodnocením ke zvyšování kvality vzdělávacích služeb středních škol v kraji Vysočina Mgr. Miroslav Pech.
1www.eav.cz Energetická agentura Vysočiny, z.s.p.o. Ing. Michaela Bačáková EAV, z.s.p.o. Jiráskova 65 Jihlava
Liberalizace trhu z elektřinou a plynem má být prostředkem k dosažení větší konkurenceschopnosti evropského průmyslu, ne cílem za který je často vydávána.
SOUČASNÁ TVÁŘ EVROPY EVROPA V ROCE 1900.
1 Předpokládaný vývoj české energetiky Co mohou spotřebitelé očekávat Jak si lze navzájem vyjít vstříc květen 2007.
Aplikace IT pro energetiku Divize řídících systémů OSC, a. s. Staňkova 18a Brno.
Zkouška. XXX YYY.
Název opory – Řízení BOZP, instituce BOZP, jejich místo, úloha a pravomoci Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt: Vzdělávání pro.
„Od Estonska po Chorvatsko: Inteligentní opatření na úsporu energie pro obecní bydlení v zemích střední a východní Evropy“ (INTENSE)
ÚSPORY ENERGIE JAK NA NĚ ? ! Přínosy a zkušenosti z energetických auditů objektů Ing. Petr Kaminský
ENERGETICKÁ POLITIKA EU: udržitelná, bezpečná a dostupná energie Petr Zahradník, člen Národní ekonomické rady vlády (NERV) a EPOS při MMR.
Možnosti financování správy majetku a provozu budov z Evropských strukturálních fondů Aktuální výzvy, potenciál IROP a vícezdrojové financování Michal.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
Název školyZŠ Elementária s.r.o Adresa školyJesenická 11, Plzeň Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Číslo DUMu VY_32_INOVACE_ Předmět 8.ROČNÍK.
Obchodník s elektřinou a plynem Partner pro bydlení a podnikatelské prostory Dr. Tomáš Křížek Ekonomický ředitel.
ZELENÝ MOST MEZI ŠKOLOU A PRAXÍ ENVIRONMENTÁLNÍ VZDĚLÁVACÍ MODULY PRO TRVALE UDRŽITELNÝ ROZVOJ Partner projektu : Střední škola energetická a stavební,
Neziskový sektor jako partner. Národní úroveň Pracovní skupina „NNO a regionální rozvoj“ - otevřená platforma NNO na národní úrovni - téma: regionální.
Regierung von Oberfranken Bayreuth, 8. června 2011 Workshop „Obnovitelné zdroje energie – větrná energie“ Workshop „Obnovitelné zdroje energie – Větrná.
Číslo DUM: VY_32_INOVACE_06 Autor: Marcela Holíková Anotace: Sada materiálů slouží k úvodu učiva o Evropě a EU. ZEMĚPIS - EU.
ÚVODEM… ,20 DLOUHODOBÝ ZÁMĚR VZDĚLÁVÁNÍ.
Praha Praha VÝROČNÍ KONFERENCE K PODPOŘE SNIŽOVÁNÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BYTOVÝCH DOMŮ V ČR OČEKÁVANÉ EFEKTY PODPORY BYTOVÝCH.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Ing. Martin Vajčner oddělení analýz odbor politiky bydlení Energetická účinnost domů a Koncepce bydlení České republiky.
Finanční záležitosti Pardubického kraje
Čerpání evropských dotací
s přípravou a realizací projektů úspor energie
PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ PRAXE PŘI ZVLÁDÁNÍ KOMUNITNÍCH KONFLIKTŮ V REGIONECH STŘEDNÍ A VÝCHODNÍ EVROPY” Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro.
Nástroj změny v místním prostředí
PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ PRAXE PŘI ZVLÁDÁNÍ KOMUNITNÍCH KONFLIKTŮ V REGIONECH STŘEDNÍ A VÝCHODNÍ EVROPY” Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro.
Rozvoj inovací v EU.
SW ověření možností instalce
Nástroj změny v místním prostředí
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
ANOTACE a) PRÁCE JE URČENA PRO ŽÁKY 8. ROČNÍKU B) TÉMA: STÁTY VÝCHODNÍ EVROPY- POBALTSKÉ REPUBLIKY C) CÍL UČEBNÍHO MATERIÁLU Žáci se seznámí s dalšími.
Nástroj změny v místním prostředí
SW ověření možností instalce
Transkript prezentace:

“Zkouška modulárního výukového systému projektu INTENSE” “Kriteriální evaluace stavebního a rekonstrukčního záměru – DIAGRAM INTENSE” , Zámek Křtiny

Projekt INTENSE „Od Estonska po Chorvatsko: Inteligentní opatření na úspory energie pro obecní bydlení v zemích střední a východní Evropy“ „Od Estonska po Chorvatsko: Inteligentní opatření na úspory energie pro obecní bydlení v zemích střední a východní Evropy“

Cíle INTENSE Přenos zkušeností a inteligentních opatření v oblasti energetických úspor ze „starých“ členských států EU do nových a přistupujících států 12 zemí - 28 partnerských organizací

Náplň semináře Zkouška modulárního výukového systému projektu INTENSE Kriteriální evaluace stavebního a rekonstrukčního záměru – DIAGRAM INTENSE

Program