ZŠ Sta ň kova 128, Pardubice Michal Grund, 8.A. Výtvarný návrh.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
OLYMPIJSKÉ HRY.
Advertisements

Identifikátor: VY_32_INOVACE_SADA VIII_ČJS, DUM 13
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Vánoce a nový rok autor:Václav Čížek
Sportovní zařízení a akce
Eva Jeníková, 3.A.  Valení balvanu  Strom spln ě ných p ř ání  Maturitní ples  Majáles  Poslední zvon ě ní  Školní akademie  Projektový.
Historie zimních olympijských her!!
Vysokoškolské katolické hnutí BRNO. mše modlitba poutě duchovní cvičení duchovní aktivity.
JK Padlý kvítek Rok 2013.
Tělesná výchova. Obsah Tělocvična Fitko Sportovní kurz Lyžařský kurz Sportovní den Gymnastické závody Ostatní soutěže.
Natálka C. Anžel S. 5.B PARDUBICKÝ KRAJ.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE Předmět: Informatika Ročník: 6.ročník Klíčová slova: Nová prezentace, snímek, průvodce prezentací,
Buňka Základem tabulky je buňka (cell).
NÁBOR od 14 hodin v naší loděnici.
Basketbal Basketbal, česky též košíková, je kolektivní míčový sport, ve kterém se dva týmy s pěti hráči na hřišti snaží získat co nejvíce bodů vhazováním.
Poptávka nabídka a tržní rovnováha
RYCHLOBRUSLENÍ.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Březinová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
OLYMPIJSKÉ HRY.
Partnerství m ě st Brno a Rennes. Partnerství m ě st Brno a Rennes : od r Prvotní motivace: „napravit Mnichov“ V letech 1990 – 2000 d ů raz kladen.
Floriade 2012 je Celosvětová zahradnická výstava, která se koná v termínu 5. dubna až 7. října 2012 ve Venlo v Holandsku. Floriade Park se rozkládá.
Koňská farma Vysoká CHRASTAVA. Po příjezdu a dobrém obědě procházka a průzkum okolí.
 Vánoční dny- jsou 6. prosince, 20. prosince, 24. prosince  Před Vánocemi- děti si vyleští boty, dají je poblíž okna a očekávají příchod Mikuláše. 20.prosince.
MÍSTO,KDE ŽIJI JE VSETÍN
LEDNÍ HOKEJ NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH
KOŇSKÁ SHOW Taková „MALÁ“ Na skok do Skal O co tu běží? Křtiny nové haly Slavností přestřižení pásky Ukázka jezdeckého umění Zábava.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Ověření ve výuce: Sada: 6Z8/C - 18.
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Předmět : Zeměpis Ročník : 9.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 16.0 (Ovládání prezentace)
BIATLON – PRAVIDLA, SP, MS, OH
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZEM_BR_2_14.
Velká Pardubická. OBSAH  HISTORIE HISTORIE  SOU Č ASNOST SOU Č ASNOST  TABULKA TABULKA.
13.
Název školy: Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny Autor:
HOPY AHOOOOOOOOOOOOJ!!!!!!!!!!!!!!!! VÍTÁM TĚ!!!! HOPY JE SMAJLÍK KTERÝ POZNÁVÁ SVĚT. MŮŽEŠ SI VYBRAT ZE 4 MĚST: PRAHA, PAŘÍŽ, LONDÝN A NEW YORK.
PRORODINNÁ POLITIKA.  Prorodinná politika = souhrn aktivit a opatření za účelem podpory rodiny. Obecně se jedná o podporu rodin ve výkonu jejich přirozených.
Češi na černomořském pobřeží Krasnodarský kraj: česká národnost – oficiálně (podle sčítání lidu 2002) 732 obyvatel Neoficiální počty: různé údaje – od.
T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
Krajský projekt v roce 2011 na území Pardubického kraje  Projekt košů  Regionální komunikační aktivity  Projekt nádob  Projekt košů  Vzdělávací programy.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
Máme rádi Pardubice Po stopách koňských kopyt ZŠ Staňkova 128, Pardubice Veronika Fránová, 8.A.
Strategie rozvoje obce – tvorba koncepčního dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období fáze tvorby koncepčního dokumentu Mgr.
VÁNOCE - RUSKO.
Projekt LOGO EAST. Pardubice - úvod  krajské město  centrum průmyslu, vzdělání, kultury a sportu Pardubického kraje  více než 700-letá historie  rozloha:
Československo, Česko a Slovensko Autoři: Veronika Hlávková Jana Kamenická Nikola Košařová Natálie Pokorná.
Družina FIDOOREK působí v pelhřimovském, skautském středisku již 3 roky a nyní hledá nové tváře.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
SNN v ČR Centrum denních služeb pro sluchově postižené, Brno AKCE 2015.
HRAJEME SI S PÍSMENKY L
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
Pardubický kraj 8. ročník ZŠ Strossmayerovo nám.4, Praha 7
Pardubický kraj.
ZŠ 28. října, turnov Náš Parlament.
PARDUBICKÝ KRAJ POLOHA Pardubický kraj leží na pomezí Čech
Zima NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Kateřina Vergu
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE
Naše město - Jablonec nad Nisou
Základní škola a Mateřská škola, Liberec, Barvířská 38/6, příspěvková organizace MS Excel - Buňka Název : VY_32_inovace_03 Informatika - MS Excel.
Česká republika - Pardubice
Pomocné vědy historické
Uhříněves a jeho významné budovy
Autor: Andrea Kolářová
ROČNÍ OBDOBÍ - TEST Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

ZŠ Sta ň kova 128, Pardubice Michal Grund, 8.A

Výtvarný návrh

Rozcestník je aplikace, která nás už na první stránce nasměruje čtyřmi ikonkami za kulturou, sportem nebo zábavou. Směr pohybu je možný, nahoru (kultura) a dolů (sport) nebo do prava (zábava).

zp ě t

Pod pravou ikonkou se skrývá vše o zábavních akcích města. Nahoru se posunete do celoročních tradičních pardubických akcí, vpravo najdete aktuální akce na sezónu, dole nejbližší akce.

 Posunete-li ikonku doprava zjistíte vše o Vánočních tradicích Pardubic, zjistíte dny oslav Vánoc a všechny ostatní zimní akce města Pardubic.

Posunete-li ikonku nahoru, dozvíte se vše o Pardubickém perníku. Posunete-li ikonku znovu nahoru, Zjistíte vše o Dnech Perníku, doleva - zobrazí se vám mapa prodejen Pardubického perníku. Na pravo – nejbližší Den Perníku.

Posunutím dolů zjistíme vše o sportu v Pardubicích. Doprava po vodě, doleva na kolech, dolů sport a příroda. nebo

 Posunete-li ikonku doprava, zjistíte kdy se bude konat Zlatá přilba. Posunete-li ikonku dolů, zjistíte vše o kolo tohoto závodu. Posunete-li ikonku nahoru, můžete zjistit Dny plochodrážek, kdy se můžete projet na plochodrážní motorce. Dolů zjistíte, kde.

Posunete-li ikonku dol ů, zjistíte vše o Velké Pardubické. Posunete-li ikonku doprava zjistíte, kdy bude další závod, zjistíte vše o jezdcích a koních. Posunete-li ikonku doleva, zjistíte vše o historii závodu, dol ů – jak se dostat k jízd ě na koni, m ůž ete se projet na koni kterého si objednáte a také ho umýt.

 Posunete-li ikonku do leva zjistíte vše o lodi Arnošt z Pardubic. Posunete-li ikonku znovu doleva, zjistíte nejbližší den, kdyArnošt popluje po Labi. Posunete-li ikonku nahorů, zjistíte podle koho se loď jmenuje, dole program.

 Posunete-li ikonku doleva, zjistíte kolik titulů získali Pardubice v ledním hokeji. Posunete-li ikonku znovu doleva, zjistíte vše o sestavách PCE.

zp ě t

 Posunete-li ikonku do leva – historie- zas doleva - zjistíte vše o vzniku erbu města Pardubic.

 Posunete-li ikonku do prava, zjistíte vše o možnosti pokřtění a posvěcení svatou vodou a tak. Nahoru historie, dolů mapka.

Posunete-li ikonku do leva zjistíte vše o historii divadla. Nahorů zjistíte jaká vystoupení a jaké divadelní hry se tu hrály, dolů, jaké se hrát budou.

M.G.=Michal Grund