Zasedání ZO č. 10/2011. konané dne 4.11.2011. Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, J.Klejnová, M.Petříková a J.Bednář.. Omluveni: J.Kudrna a P.Procházka. Na 10.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PF02-14 Podprogram na podporu obnovy venkova pro rok 2014
Advertisements

Ing. Karel Havlíček – ředitel odboru příspěvkových programů
Daňový systém – realita a vize konference vydavatelství EURONEWS Martin Novák – ředitel divize finance ČEZ, a. s.
Odbor dopravy a silničního hospodářství Krajského úřadu kraje Vysočina Pro rok 2008 vypsal ODSH dva dotační tituly: Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Představení projektu Rozvoj strojnické výroby - KOVO UNI s.r.o.
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
MAS Nad Prahou Iva Cucová, starostka Baště
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
Důchodová reforma od autor: Zdeněk Minář.
Květen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Hrozí veřejné dopravě kolaps?! Tisková konference Svazku obcí Region povodí Mratínského potoka 7. ledna 2011, Líbeznice.
Valná hromada Svazku vodovodů a kanalizací Ivančice Svazek vodovodů a kanalizací Ivančice B.M. Kuldy 20, Ivančice IČ DIČ CZ
Vilická polnice číslo 09/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, minulý měsíc uplynul rok od chvíle, co redakční rada pod.
4) ZO schválilo v rámci plánované bytové výstavby ve Vilicích zřízení „Pořadníku žadatelů“, o koupi stavební parcely. Žádosti budou přijímány od
Zasedání ZO č. 31/2010. konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, J.Bednář, J.Klejnová, P.Procházka a J.Kudrna. Omluveni: M.Petříková. Na 31.
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474) km 0,222-0,840“ Tento projekt byl financován výhradně z prostředků obce Investor: Obec Mosty u Jablunkova.
Životický portál Od 1. února 2016 do 7. února 2016.
 projektová dokumentace pro územní řízení 2009  žádost o vydání územního rozhodnutí září 2010  vydání územního rozhodnutí srpen 2011  nabytí právní.
Vilická polnice číslo 07/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, před drahnou chvílí skončila doba prázdnin a dovolených.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
3) ZO schválilo zvýšení ceny vodného v obci o 50% (tj. ze 14 Kč na 21 Kč/m 3 ). Stočné zůstává nadále 1Kč/m 3. Jelikož od se stává obec plátcem.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
Vilická polnice číslo 08/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, není to tak dlouho, ( – pozn. red.) co jsem se.
Vilická polnice číslo 05/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, po poměrně dlouhé době byl konečně dostavěn a předán k užívání.
Vilická polnice číslo 06/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, nastala doba prázdnin, dovolených a celkové relaxace. Prostě.
Na 24. zasedání ZO byla přijata tato usnesení: 1) ZO vzalo na vědomí finanční zprávu. 2) ZO schválilo smlouvu o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene.
Vilická polnice číslo 08/ ročník 13. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, tak máme schválen nový rozpočet obce na rok Je to.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
„Jímání, ČS Motyčonka a výtlak surové vody“ Celková dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje : ,75 Kč Vlastní prostředky obce: ,25 Kč Začátek.
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
Rodinná politika na úrovni měst a obcí na příkladu města Třebíče Ing. Marie Černá1.
Vilická polnice č íslo 07/ ro č ník 13. pro ob č any Vilic zdarma Vážení spoluobčané, tak máme úspěšně po volbách, nové zastupitelstvo je.
1290/1 a 1292/1 v k.ú. Vilice z vlastnictví ČR do vlastnictví obce. Jedná se o místní komunikace, nebo jejich části a to všechny zatím ještě nepřevedené.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Podpora oprav domovních olověných rozvodů.
Vilická polnice číslo 02/ ročník 14. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, s letošní zimou se nám v obci usadil nový fenomén. Házení.
Vážení spoluobčané, uplynulo bezmála čtvrt roku od vydání minulé Polnice. Za tuto dobu se v obci odehrálo dost menších i větších událostí a to navzdory.
Vrty v Mostech V roce 2011 se potýkala obec Mosty u Jablunkova, jako ostatně všechny obce regionu s nebývalým suchem. Vody ve vodojemech ubývalo a hrozilo,
Vilická polnice č íslo 02/ ro č ník 12. pro ob č any Vilic zdarma Vážení spoluobčané, dnes si něco málo řekneme o psech. O psech, kteří provází.
Vilická polnice číslo 07/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, jak se zdá, s koncem prázdnin nám skončilo i léto. Není to.
Vilická polnice číslo 04/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, nedávno se mě kdosi zeptal zda bude obec pořádat brigády,
Vilická polnice číslo 04/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, nebývá zvykem abych na tomto místě psal nekrolog, ale v tomto.
Na 23. zasedání ZO byla přijata tato usnesení: 1) ZO vzalo na vědomí finanční zprávu. 2) ZO schválilo dodatek smlouvy s Agrospolem Mladá Vožice na pronájem.
Vilická polnice číslo 09/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, určitě jste se v poslední době setkali s pojmem „finanční.
Vilická polnice číslo 02/ ročník 9. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, právě se Vám dostává do rukou první výtisk Polnice, vydávané.
Vážení spoluobčané, na sklonku loňského roku byla dokončena částečná oprava budovy č.p. 58 (Kreml). Projekt se realizoval za podpory OS MAS Krajina srdce.
IPRM Kladno-Kročehlavy Aktuální stav realizace IPRM
Zasedání ZO č. 19/2013. konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, M.Petříková,. J.Kudrna, J.Bednář, J.Klejnová a P.Procházka. Na 19. zasedání.
Zasedání ZO č. 14/2012. konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, M.Petříková, J.Bednář,J.Klejnová a P.Procházka.. Omluveni: J.Kudrna. Na 14.
Kotlíkové dotace v Olomouckém kraji Bc. Pavel Šoltys, DiS
Alena Zieglerová (ASZ), František Jirásek (Město Most)
VYJÁDŘENÍ K DOPISU ZE DNE DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE K PROJEKTU
ROP JV – informace o novém programovém období
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
Národní program podpory cestovního ruchu 2017
13. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
Údržba Jablunkovských šancí
PROGRAM OBNOVY VENKOVA KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE 2011 SETKÁNÍ ORP 30. 6
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
Moje práce na Broumovsku
Chytré obce Výzva č. 12/2016 Likvidace nepotřebných vrtů
18. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
Úvod: Pro rok 2018 vyčleněno ,- Kč
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
KTV PRŽNO Leden 2018.
Dotační program pro rok 2019
Transkript prezentace:

Zasedání ZO č. 10/2011. konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, J.Klejnová, M.Petříková a J.Bednář.. Omluveni: J.Kudrna a P.Procházka. Na 10. zasedání ZO byla přijata tato usnesení:. 1) ZO vzalo na vědomí finanční zprávu.. 2) ZO schválilo smlouvu o dílo s Ing. Pavlem Doušou, Luční 335, Tábor, na projektovou dokumentaci na akci: „Vilice – Infrastruktura pro výstavbu 6 RD“ za celkovou cenu ,- Kč vč. DPH. Jedná se o projekt místní komunikace k uvedeným parcelám.. 3) ZO schválilo smlouvu o zimní údržbě místních komunikací s Josefem Klejnou za 500 Kč/hod. vč. DPH.... 4) ZO vzalo na vědomí nájemní smlouvu s SDH Vilice o pronájmu místnosti v 2.patře budovy čp.58 o výměře 20m2 za 20,- Kč/m2/rok... 5) ZO schválilo podání žádosti o dotaci z POV na rok 2012 na akci „Výměna oken v KD – 2.etapa“. Jedná se o zbytek dosud nevyměněných oken na sále KD, dále pak v galerii, ubytovně a restauraci. Z celkových předpokládaných nákladů Kč,- bude požadována dotace ve výši 50%, tj Kč,-.. Vilická polnice číslo 07/ ročník 14. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, žijeme v nelehké době. Práce v našem regionu není mnoho, dobře placené už vůbec ne. Strašák nezaměstnanosti pořád nad námi visí jako onen pověstný Damoklův meč. Vidina brzkého zdražování a to skoro čehokoliv, nám opět pořádně provětrá peněženky. V rámci vládních reforem se chystají další škrty, které tak jako vždy, odnese daňový poplatník, což jsme my všichni. Že naše politická reprezentace nutné reformy neumí, nebo nechce, „prodat“ svým voličům je naprosto zřejmé. Politické taškařice, kterých jsme svědky v poslední době, doprovázené všude přítomnou korupcí musí zákonitě v řádném občanovi vzbuzovat pocit frustrace. Snad i z těchto důvodů, nejsou pochopitelně jediné, jsme svědky zvyšující se kriminality, v našich končinách zejména zvyšujícího se počtu krádeží, kdy se již prakticky krade cokoliv. Opakované krádeže dřeva či kovového odpadu se pomalu stávají vilickým folklórem, přibývají však i další formy zlodějny. Vykrádání opuštěných nemovitostí nebo úrody na zahradách, to už zde také bylo. Aby se parta zlodějů pokusila za bílého dne vykrást dům, v kterém je přítomen její majitel, je u nás zatím neznámý fenomén, potažmo s velmi nebezpečnými a rizikovými prvky a to zejména pro vlastního majitele. Krádež ocelového poklopu z uzamčeného zátišského vodojemu a vlajky z budovy obecního úřadu z posledních dnů jen dokreslují, čeho všeho jsou dnes pachatelé této trestné činnosti schopni. V kontextu tohoto článku bych rád upozornil naše občany, aby nenechávali své nemovitosti nezajištěny a aby do nich v žádném případě nevpouštěli neznámé osoby. Zejména starší generace je v tomto ohledu stále dosti důvěřivá a leckdy se k nim dokáží vetřít všelijaká individua a to pod všemožnými záminkami. Že dokáží být velmi přesvědčiví, o tom buďte ujištěni. Rovněž bych rád apeloval na naše občany, aby byly všímavější na to, co se v jejich bezprostředním okolí děje, zejména na pohyb neznámých lidí po obci, kteří se často chovají dost podezřele a mohou mít funkci tzv. „tipařů“. Jde o lidi, kteří si napřed obhlédnou situaci, vytipují objekt vhodný k vykradení a v noci se pak sami, nebo jejich kumpáni vrátí akci dokončit. Při jakémkoliv náznaku trestné činnosti se nerozpakujte volat policii, která je tu pro to, aby vás ochránila a kterou si konec konců platíte z vlastních daní. M.Břenda 6) ZO schválilo uzavření smlouvy s firmou Compag Votice, s.r.o. na svoz a likvidaci komunálního a separovaného odpadu z obce. Hodnoceny byly dvě nabídky a to firmy Rumpold s.r.o., Tábor, která nabídla tuto službu provádět za 1.246,-Kč/t vč. DPH a firmy Compag Votice, s.r.o., která nabídla cenu 1.140,-Kč vč. DPH. Obě nabídky jsou bez nákladů na dopravu. Smlouva bude uzavřena na dobu určitou a to na kalendářní rok ) ZO schválilo podání žádosti o dotaci z PRV na rok 2012 na akci „Rekonstrukce střechy KD Vilice“ Celkové předpokládané náklady na tuto akci jsou ,-Kč. Dotace bude požadována ve výši 87%, tj ,-Kč... 8) ZO vzalo na vědomí schválení lesního hospodářského plánu obce Vilice Krajským úřadem – JK na období – a zároveň schválilo podání žádosti o dotaci na tento LHP v celkové výši ,-Kč.. 9) ZO vzalo na vědomí uzavření smlouvy o bezplatné poradenské službě s AZ ASPECT, s.r.o. Č. Budějovice o provedení analýzy stávajících pojistných smluv obce Vilice.. 10) schválilo rozpočtové opatření č. 10/ZO/2011. Došlo po uzávěrce: Valná hromada SDH se koná v pátek v restauraci ve Vilicích od 19:00 hod.

Dne 9.listopadu 2011 oslavila paní Marie Matoušková z Hrnčíř 86. výročí svého narození. Blahopřejeme Svoz nebezpečných odpadů. V sobotu dne bude proveden svoz nebezpečných odpadů a to v časech:. Hrnčíře 9:45 – 9:55, Zátiší 10:00 – 10:10 a Vilice 10:15 – 10:30 hod. Kromě všeobecně známých položek NO jako jsou oleje, chemikálie, barvy a baterie sem patří také lednice, mrazáky, radia, televize, počítače atd. Pneumatiky a boilery nebezpečným odpadem nejsou a tudíž nebudou odebírány!.. Pastevní areál Zátiší. Při výjezdu z osady Zátiší směrem na Hrnčíře minulý týden vyrostly dvě samonosné plachtové haly. Nejedná se o letiště svazarmu, jak se někteří spoluobčané strachovali, ale o doprovodné stavby pastevního areálu. Projekt „Pastevní areál Zátiší“ vznikl za podpory OS MAS Krajina srdce a čerpá finanční prostředky z EU. Celkové náklady na vybudování areálu činní ,- Kč a podpora z EU představuje 50 %, tj ,- Kč. Z těchto zdrojů byly pořízeny výše zmíněné samonosné plachtové haly a jejich vybavení a dále elektrické ohradníky. Celý projekt se právě realizuje a bude dokončen v letošním roce. V příštím roce bude provedena úprava okolí, aby celá stavba lépe zapadla do koloritu obce. (P.Kukla) Pozn.red.: Autorem projektu a zároveň příjemcem dotace je Přemek Kukla ze Zátiší. Dopis zástupce energetické společnosti E.ON Obracím se na Vás jako zástupce energetické společnosti E.ON. V posledních dnech se na mě obrátil větší počet obyvatel i našich zaměstnanců, že se v obcích na Mladovožicku pohybují lidé, kteří se představují jako nové Energetické centrum naší společnosti. Vyžadují faktury, chtějí vidět elektroměr a tím se snaží vzbudit dojem, že se opravdu jedná o našeho pracovníka. Jejich argumentace, že se musí obnovit smlouvy na elektřinu a plyn jsou lživé a naše společnost v žádném případě nevysílá pracovníky, aby navštěvovali obyvatele vašich obcí. V tomto případě se jedná o alternativního dodavatele elektřiny České energetické centrum. Na závěr bych chtěl upozornit, aby vaši občané nedávali z ruky doklady (faktury), kde jsou jejich údaje, protože již máme několik případů, kdy byly tyto údaje zneužity a i když zákazník nic nepodepsal, tak po čase zjistil, že již není našim zákazníkem. Ať vyžadují ceník, obchodní podmínky a vše si řádně prostudují. Teprve potom udělají rozhodnutí. Pokud se jim někdo prokazuje za naši společnost, tak ať vaši občané neváhají a zavolají na naši zákaznickou linku a vše si ověří. (M.Točín) Snímky z vernisáže výstavy výtvarné tvorby žáků ZŠ a z kurzu pletení z papírového pediku. Vánoční besídka V sobotu dne se po roční odmlce opět uskuteční Vánoční besídka. Místem konání bude netradičně výstavní galerie a i náplň besídky bude zcela netradiční. Přijďte se sami přesvědčit a to od 17:00 hod.