A JEHO PROJEKTY. Sdružení CzechInno Součást systému inovačního podnikání ČR Součást systému inovačního podnikání ČR Sdružení CzechInno:  Je neziskovým.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Představení projektu: ROZVOJ West Bohemia – rozvoj partnerství v územní působnosti Ústeckého, Plzeňského a Karlovarského kraje 2. Expertní workshop k projektu.
Advertisements

Moravskoslezský automobilový klastr – integrátor aktivit podklad pro CI „Společně v automotive!“ Ladislav GLOGAR Výkonný ředitel klastru.
Enterprise Europe Network Podpora mezinárodní spolupráce 18. června 2014.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
BI, e-commerce Ing. Jiří Šilhán. Úroveň informatiky.
Aktivity Ústeckého kraje v rámci implementace RIS ÚK.
Představení komory, akce, projekty
Priorita č. 3 Aktivní zapojení výzkumné a vývojové základny do rozvoje podnikání.
Asistivní technologie a asistivní život ATIS workshop , Praha Mgr. Filip Novotný Odbor sociálních služeb a sociální práce Ministerstvo práce.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
Michal Pazour MPO © 2007 Ministerstvo průmyslu a obchodu Spolupráce vysokých škol & podnikatelského sektoru (VŠB-TU Ostrava, )
1 Etika podnikání Společenská odpovědnost organizací Ing. Jaroslav Prachař – výkonný ředitel, Korektní podnikání, o.s CEBRE – Kam směřuje Společenská.
1 Česká asociace rozvojových agentur Regionální inovační infrastruktura a inovační proces v krajích Manfred Hellmich Praha 29. listopadu 2005.
Krajský úřad Libereckého kraje SEMINÁŘ Možnosti spolufinancování projektů ze strukturálních fondů Evropské unie prostřednictvím operačních programů.
PROJEKT INNONET Seminář Inovační potenciál ČR Praha,
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
Příprava RIS LK – OS 1 Připomínkování a rozpracování první priority odbornou skupinou č.1.
Mgr. Martin Turnovský, MBA Sekce rozvoje podnikatelského prostředí a konkurenceschopnosti © 2006 Ministerstvo průmyslu a obchodu Podpora inovací ve firmách.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic Fórum Evropský rok aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity 2012 Ing. Blanka Miksová Praha,
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto: „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“ Projekty spolupráce.
1 Možnosti podpory exportu ze strany státu v návaznosti na strategii mezinárodní konkurenceschopnosti ČR pro období PSP ČR, 29. června 2012.
SEMINÁŘ SVAZU CHEMICKÉHO PRŮMYSLU OPERAČNÍ PROGRAM PRŮMYSL A PODNIKÁNÍ aktuální stav a výhled pro období let Praha 23. května.
Mgr. Martin Turnovský, MBA Sekce rozvoje podnikatelského prostředí a konkurenceschopnosti © Ministerstvo průmyslu a obchodu Strategické záměry a.
PROJEKT VIZIONÁŘI 2012 Praha, O sdružení CzechInno Zájmové sdružení právnických osob, základním cílem podpora inovačního podnikání v ČR.
Ondřej Hradil Brusel, 24. května 2007 CEBRE - Česká podnikatelská reprezentace při EU.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Pavel Švejda Inovační potenciál ČR Praha, 10. září 2008.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
1 Operační program Výzkum a vývoj pro inovace Programovací období
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2011 poosmnácté Pavel Švejda Praha, 6. prosince 2011 INOVACE 2011, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2012 podevatenácté Pavel Švejda Praha, 4. prosince 2012 INOVACE 2012, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
Podpora podnikání ze SF EU OP Podnikání inovace Globální cíl: zvýšit do konce programovacího období konkurenceschopnost české ekonomiky a.
Technologické Inovační Centrum Akční plán RIS ZK – aktivity TIC Lenka Kostelníková Seminář „Inovace a technologie v rozvoji regionů“, Brno
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ PORTÁL Ing. Petr Kolář Praha, Celostátní.
„Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Investuje do venkovských oblastí"
CZ / /0395 EuroChamber Praha Žadatel:Hospodářská komora hlavního města Prahy Partner: ČBL Komora Kontaktní osoba: Jan Hauser, tel:
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Další možnosti podpor ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, INOVACE 2011, Týden výzkumu, vývoje a inovací.
Podpora firmám umístěným ve vědeckotechnických parcích poskytovaná v rámci Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost PETR PORÁK,
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA Podpora VaVaI v rámci Operačního programu Podnikání.
Konference INOVACE JE ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Brno,
MIC Akcelerátor Michal Hrabí
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
Smart Business Festival 2015 Praha, Vozovna Střešovice, Představení projektu Více informací na :
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ Inovace v praxi Ing. Jiří Barták 30. září 2015, Plzeň.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR, z.s. Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, Úvodní plenární sekce INOVACE 2015.
Zájmové sdružení právnických osob OK4Inovace Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Představení podnikatelských aktivit v regionu. Kdo jsme: RHK Brno je samostatným právním subjektem v rámci sítě HK ČR. Byla zřízena na základě Zákona.
Centrum pro výzkum, vývoj a inovace Life for Science. Science for Life.
Více informací na: Projekty sdružení CzechInno na podporu inovačního podnikání David Kratochvíl Seminář Inovační potenciál ČR Praha, 8.
Centrum energeticky efektivních budov.  CLB vzniklo jako sdílená infrastruktura, tedy seskupení firem a akademických pracovišť na vývoj systémů technologií,
TEZE KOREFERÁTU NA ZÁVĚREČNÉ KONFERENCI PROJEKTU V.I.P. INOVACE – ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Realizátor projektu: BIC Brno,s.r.o. Vedoucí týmu vědecko- pedagogických.
Lidské zdroje jako jedna z priorit RIS3 strategie
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Projekty sdružení CzechInno na podporu inovačního podnikání
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Společnost vědeckotechnických parků ČR, z.s.
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Pomáháme vaší firmě inovovat a růst
Vybrané právní aspekty podnikání v digitálním věku
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Výroční zpráva o stavu podnikání v Ústeckém kraji za rok 2017
PŘEDSTAVENÍ KLASTRU Ing. Jiří Herinek pověřený manažer klastru
Enterprise Europe Network: Výsledky a příprava období 2022+
Transkript prezentace:

A JEHO PROJEKTY

Sdružení CzechInno Součást systému inovačního podnikání ČR Součást systému inovačního podnikání ČR Sdružení CzechInno:  Je neziskovým sdružením právnických osob založeným v r na podporu inovativních přístupů k podnikání  Zaměřuje se na propojení podnikatelských subjektů, veřejné správy, akademických a výzkumných organizací a médií za účelem prohloubení jejich spolupráce v oblasti podpory podnikání a inovací Jsme každoročním organizátorem projektů:  Vizionáři Vizionáři  Festival Exportu CZ Festival Exportu CZ  SmartBusinessFestival SmartBusinessFestival

Vizionáři = projekt zaměřený na podporu inovačního potenciálu v českých firmách: Ukazujeme, že české firmy mají mezi sebou své Vizionáře! Projekt: platforma, která představuje a oceňuje české firmy a podnikatele, konkrétní autory inovačních produktů (výrobku, postupu či služby), díky kterým firma inovativně reaguje na současný ekonomický vývoj Účelem je: sdílet inovační best practices napříč podnikatelským prostředím, popularizovat výsledky výzkumu a vývoje prostřednictvím celoplošných médií pomoci tak Vizionářům v dalším rozvoji Vyhlášení Vizionářů 2015 se uskuteční v Paláci Adria v Praze

Festival Exportu CZ: prezentační – informační – networkingová akce zaměřená na oslavu a podporu českého exportu a mezinárodní obchodní spolupráce Účelem akce je: propojení českých podnikatelských subjektů s institucemi podporujícími export a zahraničními partnery vytvoření platformy pro přímý kontakt těchto cílových skupin za účelem sdílení a výměny exportních best practices nabídnout účastníkům pestrý přednáškový program, workshopy, B2B setkání spolu se zajímavým doprovodným programem složený z prezentace gastronomie, umění a kultury atraktivních exportních destinací Festival Exportu CZ má za sebou úspěšné ročníky 2013 a 2014 a Příští Festival Exportu CZ se uskuteční v Praze ve dnech 15. –

Smart Business Festival - Festival chytrého podnikání: shromažďuje smart řešení podnikatelských potřeb na jednom místě předkládá je českým středním a malým podnikatelům, aby si vybrali ty z nich, která jsou vhodná k využití v jejich firmě k usnadnění a zefektivnění podnikání Firmy a instituce představují na festivalu chytrá řešení v oblastech Materiální a lidské zdroje Nové technologie, Digitalizace Finance, Marketing, Logistika Poradenství Příští Smart Business Festival se uskuteční v Praze ve dnech 3. –

David Kratochvíl, MBA předseda řídicí rady CzechInno, zájmové sdružení právnických osob Dukelských hrdinů 29/471, Praha 7 IČ: , DIČ: CZ Bankovní spojení: GE Money Bank. Praha 7, číslo účtu: / DĚKUJI ZA VAŠI POZORNOST!