E-AUKČNÍ SÍŇ eCENTRE. Kdo je eCENTRE, a.s. ? Společnost eCENTRE, a.s. působí na trhu již od roku 2006, kdy začala prostřednictvím sdružování poptávky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NÁKUP ELEKTRICKÉ ENERGIE A PLYNU NA ČMKBK
Advertisements

Ostrava!!! Statutární město Ostrava – Městský obvod Třebovice Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady domácností.
Město Týniště nad Orlicí pro občany SNÍŽENÍ NÁKLADŮ PRO VAŠE DOMÁCNOSTI, FIRMY, OBČANSKÁ SDRUŽENÍ A BYTOVÁ DRUŽSTVA.
Centralizované zadávání a elektronizace nákupů v Ostravě Ing. Petr Kajnar primátor města Ostravy.
Městský úřad v Říčanech, Masarykovo náměstí 53/40, Říčany, Tel: , PROJEKT Říčany pro Vás … SNÍŽENÍ CEN ENERGIÍ PRO DOMÁCNOSTI.
E-AUKCE soutěžení elektrických energií
Změny v podpoře pro období Ing. Marian Piecha, Ph.D., LLM | generální ředitel Brno, 8. října 2013.
Nejčastější otázky a odpovědi (e-Aukční síň)
Větrný Jeníkov.  Jednoduchým nákupem energií v garantovaném prostředí komoditní burzy dosáhnout cenového soupeření dodavatelů a tím i nejlepších.
Benefitní program Moje energie pro členy Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR.
Benefitní program Odbory Plus. OBSAH 1. Představení - vize a fungování - lidé stojící za programem (Tým Odbory Plus) 2. Současná nabídka a úspěchy - slevy.
Snižme společně náklady na energie pro naše domácnosti. Jen pár kroků k úsporám… 1. krok: Na kontaktním místě podepíšete smlouvu s eCENTRE a předáte potřebné.
Město Roztoky, Nám. 5 května 2, Roztoky, Snižme společně náklady na energie pro Vaše domácnosti. 1. krokV malé zasedací místnosti.
Město Náchod, Masarykovo náměstí 40, Náchod, Snižme společně náklady na energie pro Vaše domácnosti. 1. krokNa.
VÝSLEDKY e-AUKCE PRO DOMÁCNOSTI. ČERVENCOVÁ e-AUKCE – Zemní plyn Celkový objem do e-Aukce 95,2 milionů Kč Dosažená úspora 26 milionů.
Energetické úspory metodou EPC v Moravskoslezském kraji Milan Novotný Praha,
Představení společnosti Od roku 2005 se skokově zvyšuje spotřeba i ceny elektřiny a zemního plynu v České republice a v široké veřejnosti panuje názor,
Pavel Štorkán předseda burzovní komory Českomoravské komoditní burzy Kladno Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR Špindlerův Mlýn 24. října.
ZÁKLADNÍ NÁSTROJ PROTI KORUPCI ING. PETR KAJNAR. SYSTÉM PRO OPTIMALIZACI NÁKUPŮ VE VEŘEJNÉM SEKTORU V PRAXI VYZKOUŠENÝ NÁVRH ŘEŠENÍ.
Pohled zadavatele na energetický audit ve velkém průmyslovém podniku Ing. Petr Matuszek Brno
Podpora dopravních společností provozující CNG autobusy Svaz dopravy – sekce silniční dopravy, SOR Libchavy Lubomír Kolman, Project Manager RWE.
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
Směrnice EP a Rady 2006/32/ES o energetické účinnosti u konečného uživatele a energetických službách a o zrušení směrnice 93/76/EHS Ing. František Plecháč.
Možnosti úspor v Domovech pro Seniory. Nabízíme našim zákazníkům více než pouze výrobky!
Daně na energie z pohledu velkého odběratele paliv a elektřiny Ing. Petr Matuszek Seminář AEM/SVSE – Spotřební daně na energie Praha 27. listopadu 2007.
1 Brno, Ing. Petr Fajmon Dopady liberalizace a legislativních změn na JMP,a.s.
Business novýma očima Elektronické tržiště veřejné správy CenTrade Ing. Michal Rosenbaum konference ISSS
Automobilový klastr – integrátor aktivit „Společně v automotive!“
11 Tisková konference ČLFA, 13. února 2014 ČLFA - financování podnikatelských subjektů v roce Financování podnikatelských subjektů celkem 2.Leasing.
Pardubický kraj – EPC projekty Ing. Milan Vich, energetický manažer Pk
Milan Cerman předseda představenstva AKCENTA CZ, a. s.
Ekonomické dopady obchodování s povolenkami z pohledu provozovatele velké podnikové energetiky Ing. Petr Matuszek Seminář AEM Praha 23. listopadu 2006.
VÝSLEDKY e-AUKCÍ PRO DOMÁCNOSTI. VÝSLEDEK 1. e-AUKCE PRO DOMÁCNOSTI Zemní plyn Celkový objem do e-Aukce 17,120 milionů Kč Dosažená úspora.
Ceny energií a jejich očekávaný vývoj
1 Zabezpečení dlouhodobé spolehlivosti přenosu v podmínkách mezinárodního trhu s energií Poděbrady 18. a 19. března 2003.
„Elektronické“ Veřejné zakázky Vladimír Šiška náměstek ministra ředitel sekce ISVS.
Magistrát města Zlína.
Obecní úřad Pstruží Pstruží 93 Obec Pstruží pro občany Chcete snížit náklady na domácnost? Obec pro Vás zajistila příležitost snížit náklady domácností.
EGAP – ZÁKLADNÍ PILÍŘ STÁTNÍ PODPORY EXPORTU XIV. Exportní fórum Jan Procházka.
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
Průběh otevírání trhu s elektřinou v České republice 1.část Pavel Kašpar Seminář AEM v Praze 14. dubna 2004.
Představení společnosti Od roku 2005 se skokově zvyšuje spotřeba i ceny elektřiny a zemního plynu v České republice a v široké veřejnosti panuje názor,
Scanservice a.s. | Náchodská 2397/23 | Praha 9 | Česká republika | D O C U M E N T I M A G I N G
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
6. ročník konference v rámci projektu SSN „Transparentní řízení veřejné správy“ Hodnocení organizací statutárního města Ostravy za rok 2014 Statutární.
Průkazy energetické náročnosti budov Novela zákona č.406/2000 Sb, o hospodaření energií Resort školství Setkání ředitelů škol Oddělení sekretariát.
Sdružené nákupy – cesta k úsporám rozpočtových prostředků krajů, měst a obcí Setkání se starosty měst a obcí MSK.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Autoři: Ing. Martin Polák Výhody e-tržišť z pohledu dodavatele.
Snížení nákladů pro domácnosti. SNÍŽENÍ NÁKLADŮ PRO DOMÁCNOSTI Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady.
Možnosti financování správy majetku a provozu budov z Evropských strukturálních fondů Aktuální výzvy, potenciál IROP a vícezdrojové financování Michal.
Obchodník s elektřinou a plynem Partner pro bydlení a podnikatelské prostory Dr. Tomáš Křížek Ekonomický ředitel.
Závěrečné shrnutí projektu „ Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“
Návrh modelu Nové tarifní struktury v elektroenergetice pro veřejný konzultační proces Energetický regulační úřad 4. února 2016 Hospodářský výbor – Poslanecká.
Perspektiva vysokoprocentních biopaliv v ČR Ing. Martin Kubů, 10_2015.
Současný stav v nákupu léčivých přípravků a zdravotnických prostředků v přímo řízených nemocnicích Výbor pro zdravotnictví Poslanecké sněmovny Parlamentu.
1 Zkušenosti se zaváděním centralizovaného zadávání v resortu Ministerstva vnitra Ministerstvo vnitra, červen 2012.
Ministerstvo vnitra ČR, leden 2012 Centrální nákup v resortu MV.
KOMPLEXNÍ ENERGETICKÁ ŘEŠENÍ PRO VŠECHNY
SLUŽBY SPOJENÉ S UŽÍVÁNÍM BYTU
Systém elektronické podpory obchodování (SEPO)
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ
Snižme společně náklady na energie pro naše domácnosti
Město Valašské Meziříčí pro občany Chcete snížit náklady na domácnost
Pomáháme vaší firmě inovovat a růst
Obec Pstruží pro občany
Elektronické aukce – trumf v rukou občanů
Informativní pohovor spolupráce
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.
Kolik stojí domácí péče?
Transkript prezentace:

e-AUKČNÍ SÍŇ eCENTRE

Kdo je eCENTRE, a.s. ? Společnost eCENTRE, a.s. působí na trhu již od roku 2006, kdy začala prostřednictvím sdružování poptávky klientů, nastavování technologických procesů a využití elektronických aukcí snižovat náklady organizacím veřejné správy. Kdo je eCENTRE, a.s. ? Společnost eCENTRE, a.s. působí na trhu již od roku 2006, kdy začala prostřednictvím sdružování poptávky klientů, nastavování technologických procesů a využití elektronických aukcí snižovat náklady organizacím veřejné správy. Dnes poskytuje své služby DOMÁCNOSTEM, PODNIKATELŮM I ORGANIZACÍM VEŘEJNÉ SPRÁVY. Našim klientům jsme již ušetřili více než 1 miliardu korun. PŘEDSTAVENÍ PARTNERSKÉ SPOLEČNOSTI eCENTRE

eCENTRE, a.s. Svým klientům společnost ušetřila více než 1 MILIARDU korun. DOMÁCNOSTI PODNIKATELÉ VEŘEJNÁ SPRÁVA Data k ,3 MILIÓNU Kč 235,1 MILIÓNU Kč 691,4 MILIÓNU Kč

e-AUKČNÍ SÍŇ eCENTRE  Elektrická energie  Zemní plyn  Telekomunikace  PHM My lidé odjakživa víme, že když se spojíme dokážeme VELKÉ VĚCI, proto se spojme a buďme silnější. Elektronické aukce s eCENTRE. Služba je pro klienty ZDARMA.

PÉČE O LIDI Media Book eCENTRE Výsledky e-Aukcí CHCETE UŠETŘIT I VY?

JEN PÁR KROKŮ K ÚSPORÁM 1. krok 2. krok 3. krok4. krok5. krok6. krok7. krok Zájem klienta Sběr podkladů Agregace poptávky Oslovení dodavatelů e-Aukce Vyhodnocení 100 % administrativní servis

e-AUKČNÍ SÍŇ eCENTRE Účast v e-Aukční síni eCENTRE  Smlouva o poskytování služeb s eCENTRE  Vyúčtování dané komodity  Smlouva s dosavadním dodavatelem včetně všech dodatků. ELEKTRICKÁ ENERGIE ZEMNÍ PLYN TELEKOMUNIKACE POHONNÉ HMOTY

ČERVENCOVÁ e-AUKCE – Zemní plyn Celkový objem do e-Aukce 95,2 milionů Kč Dosažená úspora 26 milionů Kč Dosažená úspora v % 27,31 % Elektrická energie Celkový objem do e-Aukce 76,6 milionů Kč Dosažená úspora 26,5 milionů Kč Dosažená úspora v % 34,55 % Aukce pro domácnosti napříč ČR Podařilo se sdružit celkem domácností V celkovém objemu poptávky 172,065 milionů korun

VYHODNOCENÍ VÝSLEDKŮ DLE DOMÁCNOSTÍ – Dosažená úspora celkem: 52,5 milionů, tj. 30,54 %

KOLIK ŠETŘÍ DOMÁCNOSTI (ČR- ÚNOROVÁ AUKCE 2015) Komodita Objem vstupující do aukce v Kč Úspora v KčÚspora v % Elektřina , ,0521,31 Zemní plyn , ,8219,42 Celkem , ,8720,29

KOLIK ŠETŘÍ DOMÁCNOSTI (ČR- BŘEZNOVÁ AUKCE 2015) Komodita Objem vstupující do aukce v Kč Úspora v KčÚspora v % Elektřina , ,1519,67 Zemní plyn , ,9024,95 Celkem , ,0522,40