N á zev projektu: „ Sportovní víceúčelové centrum Králův Dvůr „ Registračn í č í slo projektu: CZ.1.15/3.2.00/82.01925 SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Sportovní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
Advertisements

Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA STRAKONICE (= IPRM)
Integrovaný plán rozvoje města Ústí nad Labem - Centrum Podporováno z Evropského fondu pro regionální rozvoj „Vize přestane být snem“
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013.
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „RÚ Hrabyně – nákup mycích a desinfekčních automatů“ realizovaném v letech 2010 až 2012 Rehabilitačním ústavem Hrabyně Registrační.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Regenerace a revitalizace Masarykova náměstí v Jilemnici
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Ing. Jana Moravcová
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Pořízení NIS a virtualizace desktopů do Rehabilitačního ústavu Hrabyně “ realizovaném v letech 2012 až 2014 Rehabilitačním ústavem.
ROP: FINANCE PRO VÁŠ INVESTIČNÍ ZÁMĚR Výroční konference Regionálního operačního programu Střední Morava Zlín, 8. září 2009.
Informace o Programu švýcarsko-české spolupráce Ing. Petra Murycová, oddělení Evropské unie, MPSV.
ROP: FINANCE PRO VÁŠ INVESTIČNÍ ZÁMĚR Výroční konference Regionálního operačního programu Střední Morava Olomouc, 2. září 2009.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Programový výbor MAS Hradecký venkov Nechanice, 10. června 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Jana Moravcová
Sdružení obcí Jablunkovska Jablunkov; 26. června 2015 Připravenost na nové plánovací období.
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
Strukturální fondy EU a priority MŠMT Ondřej Liška ministr školství, mládeže a tělovýchovy.
AKTUALITY O REALIZACI ROP SČ 13/08/2009 Příbram JUDr. Ing. Tomáš Novotný, Ph.D.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
Šablony  Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání  Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy  Výzva č. 02_16_022 Podpora škol formou projektů.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 26. srpna 2016.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
VYHLÁŠENÍ 1. VÝZVY POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013 Tisková konference – Zlín
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Kroměříž
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
Zhodnocení ROP Střední Morava Ing. Hana Linhartová vedoucí oddělení metodiky Ú řad Regionální rady regionu soudržnosti Střední Morava.
Informační schůzka k 1.výzvě pro předkládání projektů pro roční program 2012 Evropského uprchlického fondu Praha 11. října 2012 Evropský uprchlický fond.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
N á zev projektu: „ Roz ší řen í kapacity M Š Kr á lův Dvůr „ Registračn í č í slo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Rozšíření.
Název projektu: „Výstavba pavilonu E v MŠ Pod Hájem„ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Výstavba pavilonu E v.
"Budete-li dobře pečovat o své tělo, vydrží Vám po celý život" George Coevoet.
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Pořízení NIS a virtualizace desktopů do Rehabilitačního ústavu Hrabyně “ realizovaném v letech 2012 až 2015 Rehabilitačním ústavem.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
Název projektu: „ Rekonstrukce místních komunikací v Králově Dvoře „ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/1.1.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Rekonstrukce.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Výzkumné infrastruktury Ing. Irena Havlová Praha, 8. února 2016.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
Podpora sociálních služeb, komunitního života a sociálního bydlení
Snídaně starostů , Jedlí
Integrovaný plán rozvoje území Zlín pro období
Integrovaný regionální operační program
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PENZIONU BEST
INOVACE ŠVP ZAČLENĚNÍM PŘEDMĚTU FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ
Vazba na Operační programy
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM
16., 21. a , 9:00 Krajský úřad Ústeckého kraje
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Informace o Programu švýcarsko-české spolupráce
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Místní akční plán rozvoje vzdělávání v území ORP Rychnov nad Kněžnou
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ 11. jednání Řídicího výboru IPRÚ
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ 13. jednání Řídicího výboru IPRÚ
IROP SC VZDĚLÁVÁNÍ Centrum pro regionální rozvoj České republiky
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Pracovní skupina Předškolní vzdělávání II.
INFRASTRUKTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ
INFRASTRUKTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ
Transkript prezentace:

N á zev projektu: „ Sportovní víceúčelové centrum Králův Dvůr „ Registračn í č í slo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Sportovní víceúčelové centrum Králův Dvůr„ realizovaném v letech městem Králův Dvůr

Město Králův Dvůr Sídlo: náměstí Míru 139, Králův Dvůr IČO: Realizátor projektu (příjemce dotace)

Vazba projektu na operační program Programovací období 2007 – 2013 Regionální operační program Oblast podpory: 3.2 Rozvoj měst Výzva č. 82 k předkládání projektů

Financování projektu Projekt je spolufinancován Evropskou unií prostřednictvím Regionálního operačního programu z Evropského fondu pro regionální rozvoj. Dotace na projekt byla přidělena Regionální radou regionu soudržnosti Střední Čechy Celkové předpokládané výdaje projektu jsou ve výši cca. 23 mil. Kč. Z toho dotace z Evropské unie činí cca 19,7 mil. Kč. Z toho dotace z města Králův Dvůr cca 3,3 mil. Kč.

Cíl projektu Cílem projektu je rozšíření infrastruktury pro sportovní využití v Králově Dvoře.

Předmět projektu Předmětem projektu je výstavba víceúčelového sportovního centra, na kterém se budou nacházet:  1x malé fotbalové hřiště  1 x víceúčelové hřiště s umělými povrhy  2x víceúčelové hřiště s antukovými povrchy  lezecká stěna  venkovní fitness hřiště se 4 stroji, kde se ke cvičení využívá váha vlastního těla Předmětem projektu je dále vytvoření zázemí pro sportovce-2x šatna a 1x místnost pro umístnění sportovního náčiní, dále vybudování parkovacích stání. Antuková hřiště budou přes „zimní období“ zakrytovány přetlakovou halou, čímž bude zajištěn celoroční provoz.

Cíle projektu C í lem projektu je rozvoj kapacit M Š v oblasti před š koln í ho vzděl á v á n í, zvý š en í kvality a dostupnosti k t é to veřejn é službě a zaji š těn í co nej š ir ší integrace dět í před š koln í ho věku z města Kr á lův Dvůr a obt í žněji dopravně dostupných oblast í a t í m i kompenzaci zdravotn í ch a soci á ln í ch znevýhodněn í. Cílem projektu je vytvořit dostatečnou infrastrukturu pro 52 dět í, kter á umožn í jejich zapojen í do komplexn í ho vzděl á vac í ho programu Zdrav á š kolka (zaměřen é ho na rozvoj fyzick é, biologick é, psychick é i soci á ln í str á nky), tak aby byly na konci sv é ho před š koln í ho obdob í relativně samostatnou osobnost í, schopnou zvl á dat n á roky, kter é jsou na ně běžně kladeny v prostřed í rodiny a š koly. C í lem projektu je tak é zav á děn í modern í ch technologi í a dal ší ch inovac í ve výuce, kter é přispěj í ke zvy š ov á n í kvality pedagogick é výuky.

Cílová skupina projektu  Cílovou skupinou projektu jsou primárně děti předškolního věku: nově přijímané děti do MŠ (věk 3-6 let) stávající děti, které navštěvují MŠ (věk 3-6/7 let)  Děti budou moci využívat nově postavenou 2 podlažní budovu, dispozičně řešenou pro 52 dětí s možností využití heren nově vybavené hracími kouty, hračkami, PC, televizory, přehrávači DVD, radiomagnetofony, prvky pro výuku hudební výchovy, magnetickými tabulemi apod.  Děti budou mít možnost využití nových venkovních hracích a odpočinkových prvků, které celkově zefektivní rozvoj počátečního vzdělávání a zatraktivní pobyt v MŠ.  Děti budou integrováni do programu Zdravá mateřská škola.

Časový rámec projektu Vydání Smlouvy o poskytnutí dotace: Datum zahájení prací na projektu: Datum zahájení fyzické realizace projektu (stavby): Datum ukončení fyzické realizace projektu (stavby): Datum předložení závěrečné Monitorovací zprávy a žádosti o platbu:

Harmonogram : vyhlášení VŘ na dodavatele stavebních prací : podpis smlouvy s vybraným dodavatelem stavby leden-květen 2015: výstavba víceúčelového sportovního hřiště : vyhlášení VŘ na přetlakové sportovní haly : podpis smlouvy s vybraným dodavatelem přetlakové sportovní haly červen: zahájení provozu víceúčelového sportovního hřiště

Partneři projektu Tělocvičná jednota Sokol Králův Dvůr Fotbalový klub Králův Dvůr Sbor dobrovolných hasičů Králův Dvůr Vzorové domy s.r.o. Sdružení Romano Dživipen - Romský život