Inter-Informatics Group Kolejová vozidla

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prof. Ing. Ivo Vondrák, CSc.
Advertisements

Nová vozidla dodávaná k splnění závazku veřejné služby
Design části dopravního prostředku vlak pro studenty.
SPŠ Novoborská Praha © Inter-Informatics, spol. s r.o
Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost
Společnost ALPRO, spol. s r.o.byla založena v roce 1993.
LUDIN Components s.r.o. od 1991 komponenty pro kolejová vozidla a výroba ocelových konstrukcí DIN , ČSN EN ISO 9001:2000 ČSN EN ISO 3834, ČSN Z2.
VÍTKOVICE MACHINERY GROUP
2 Informace o společnosti Výrobní program Certifikace Lisovna plastů Lisovna gumy Významní zákazníci Kontakty Kde nás najdete?
Beton University 2011 – Pohledový beton
Technická dokumentace
A. Kresličské a modelovací práce D výkresy – tvorba výkresové dokumentace z projekční dokumentace, z 3D modelů, z fyzických kusů – zkreslení a inovace.
LOKOMOTIVA řady 380 aneb TAURUS po česku….
Strojírenství zaměření Automatizační a robotizační systémy
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Energetický management jako nízkonákladové opatření k dosažení úspor
. VÝZNAMNÉ INVESTIČNÍ AKCE VÝZNAMNÉ INVESTICE. INVESTICE A OPRAVY => 40 mil. Kč 2012 – 2013.
LCS International, a.s..
 New Technologies for Mechanical Engineering – Centrum nových technologií pro strojírenství  regionální výzkumné a vývojové centrum  založeno na kvalitní.
Aktivita č. 6 Návrh a zavedení systému řízení kvality Workshop Výsledky analytického šetření.
Liberalizovaný trh s elektrickou energií
Martin Sloup Jiří Kučera Natalia Rubinova Jindřich Štefan.
Tramtrain Vozidlo pro kombinaci městskou a příměstskou dopravy při využití vozidel uzpůsobených pro jízdu na železničních i městských kolejových tratích.
Parabel s.r.o. Padělky 192, CZ – Lukov Tel.:
Marketing Návrh výrobku Vývoj, konstrukce Příprava výroby Zásobování Výroba Montáž, kompletace Prodej Poprodejní služby měření, zkoušky, testy konkurenčních.
OBOR ENERGETICKÉ INŽENÝRSTVÍ
Požadavky KOMA-Servis na absolventy pro obor hydrauliky Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ“ Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH.
Stavitelství 10 Konstrukční systémy budov
SIMPLY CLEVER Projektový management Prezentace
Zkušenosti ze zavedení systému řízení bezpečnosti informací ve shodě s ISO a ISO na Ministerstvu zdravotnictví ČR Ing. Fares Shima Ing. Fares.
STARTEK Profil společnosti Společnost STARTEK spol. s r.o. je výhradně česká soukromá strojírenská společnost, která vznikla roku 1996 jako nástupce původní.
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
TECHO historie  Český výrobce kancelářského nábytku od roku 1991  Akciová společnost od roku 1998  ISO 9001 certifikace rok 1999  Nejvýznamnější výrobce.
Management - Organizování
Management - Organizování
Zkušenosti KOMA-Servis s absolventy pro obor hydrauliky Seminá ř „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAM Ů STROJNÍCH OBOR Ů “ Seminá ř „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAM.
Zvýšení rychlosti nákladní kolejové dopravy
Tramvaje: T3.
YOUR SYSTEM, spol. s r. o. Ing
Aplikace IT pro energetiku Divize řídících systémů OSC, a. s. Staňkova 18a Brno.
Alena Vaňková Dvoupodlažní pantograf DESIRO.
ODPORNÍKY TRAKČNÍ APLIKACE
DTZ Liberec VÁŠ DODAVATEL TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ
AMiT, spol. s r.o.. O společnosti 2 Elektronika pro kolejová vozidla a veřejnou dopravu AMiT je společnost s ručením omezeným Vysoce kvalitní výrobky.
Projekt EVO1 Jednočlánkové bezbariérové tramvajové vozidlo typu EVO1 člen skupiny
Měřící přístroje pro kolejovou dopravu. Obsah prezentace O společnosti. Hlavní oblasti, specializace. Automatické měřící systémy pro kontrolu tvarů a.
Šance pro všechny CZ.1.07/1.2.06/ Montáže Autor: Ing. Bc. Petra Řezáčová.
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI SDP října PARTNER DOPRAVNÍCH PODNIKŮ PARTNER VÝROBCŮ VOZIDEL PARTNER PRO VÁS.
TECHNICKÉ SLUŽBY BAHOZA s. r. o. Klimatizační jednotky tramvajových vozidel Ing. Ladislav Meluš.
VY_32_INOVACE_AUT1_15 Požadavky na karoserii z hlediska bezpečnosti.
INTEGROVANÝ SYSTÉM MĚŘENÍ A OBRÁBĚNÍ DVOJKOLÍ KOLEJOVÝCH VOZIDEL.
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
DTZ Liberec VÁŠ DODAVATEL TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ
kcnlacjkAaklvnmxdlkvm vlkmcl mk,.
Zakázková výroba plastových a pryžových dílů
Marketingový plán podniku
Rekonstrukce interiéru tramvaje 14T
Management projektu Fakulta sportovních studií MU Brno 2013 Ing
POKART spol. s r.o. provozovna: POKART spol. s r.o. Holešovská 1677
Sdružení dopravních podniků odborná skupina TRAMVAJE
PROJEKT SYSTÉMU ŘÍZENÍ PODNIKU
Inter Informatics Group
KPV/PIS Websol s.r.o. Jaroslav Plzák Lukáš Choulík Tomáš Kraus.
ELCOM,a.s. ZKUŠEBNÍ ZAŘÍZENÍ a NAPÁJECÍ ZDROJE ELCOM a.s., Divize Virtuální instrumentace a Divize Aplikované elektroniky Ing. Jindřich Kaluža Dr. Ing.
včetně soukromých dopravců
Prezentace účasti FEST-Engineering Ltd. na projektu „Salechard“
Autorizovaný servis pro:
LOKOMOTIVA řady 380 aneb TAURUS po česku….
INFORMAČNÍ SYSTÉMY PRO VEŘEJNOU DOPRAVU
Transkript prezentace:

Inter-Informatics Group Kolejová vozidla

Kdo jsme Spolehlivý poskytovatel inženýrských služeb a IT řešení Aktivní na světovém trhu od roku 1991 Soukromě vedená a vlastněná společnost Vysoce profesionální tým cca 290 zaměstnanců Obrat okolo € 12 mil./rok Inter–Informatics Group Inter-Informatics, spol. s r.o./CZ TC INTER-INFORMATICS a.s./CZ TC Inter-Informatics, spol. s r.o./SK Inter Informatics GmbH/DE Inter-Informatics S.R.L./RO Inter-Informatics/FR INTER-INFORMATICS US INC./US Německo Hamburg Herborn Mnichov Česká republika Praha Plzeň USA Mobile, Alabama Francie Toulouse Slovensko Trenčín Rumunsko Bukurešť Sídlo Konstrukční kanceláře Obchodní zastoupení Zákazníci

Naše odbornosti /Organizační jednotky Letectví  letadla Interiéry Drak letadla (kovové/kompozitové konstrukce) & systémy Elektrické instalace/elektronika Výrobní nástroje a přípravky Kolejová doprava  tramvaje, lokomotivy, vagóny Interiéry Hrubá stavba a podvozky Výstroj a subsystémy vozidel Výrobní nástroje a přípravky Strojírenství  energetika, užitková vozidla Prvky jaderných a uhelných elektráren, turbíny, kompresory, chladicí systémy Kabiny užitkových vozidel, hrubá stavba a interiéry, hydraulické systémy Výrobní zařízení a přípravky Informační služby  podnikové IS a aplikace DMS, PDM/PLM řešení a SW nástroje pro inženýring Podnikové IS, automatizace procesů Reinženýring SW aplikací Vývoj SW na zakázku

Reference - Zákazníci Letectví Kolejová vozidla Strojírenství IT / IS

Kolejová vozidla - kompetence Tramvaje, příměstské jednotky, vlakové soupravy pro regionální dopravu, lokomotivy

Řešení projektů Studie proveditelnosti Projekce 3D konstrukce, 2D výkresová dokumentace, kusovníky Správa dat a schvalovací procesy v PDM systému zákazníka Pevnostní analýzy Asistence při montáži prototypu vozidla Výroba dílů nebo přípravků

Řešení projektů Konstrukce navržená zejména z pohledu Funkčnosti vozidla a jeho komponentů při dosažení co nejnižší hmotnosti a ceny při seriové výrobě vozidla Použití nejmodernějších materiálů, splňujících normy UIC a TSI Certifikace ISO9001 Certifikace EN15085-2, třída CL4 pro návrh svařovaných konstrukcí

Interiéry Podlahy Obložení bočnic Podstropní panely Stropní osvětlení Rozmístění a upevnění sedadel Záchytné tyče Vnitřní příčky Montáž WC buněk Montáž dveří a nástupních plošin nebo ramp Montáž oken

Interiéry Návrh a montáž klimatizace a vytápění prostoru pro cestující i kabiny řidiče / strojvedoucího Montáž informačního systému Montáž automatů na jízdenky Montáž kamerového systému Izolace vozidla Kabina a pracoviště řidiče / strojvedoucího Pevnostní výpočty upevnění jednotlivých komponentů

Vybavení vozidel Brzdové systémy Pískování a mazání okolků Přechody mezi články Absorbéry nárazu Vnější opláštění Navíc dodáváme softwarové vybavení pro řídicí panely kolejových vozidel.

Hrubé stavby Střecha Bočnice Čelnice Spodek Kabina řidiče

Podvozky Dvojkolí včetně prvotního vypružení Rám podvozku Kolébka Druhotné vypružení a spojení podvozku se skříní Vzduchové potrubí a kabeláž Výpočty vypružení a obrysu

Reference ŠKODA TRANSPORTATION a.s. Voith Engineering Services GmbH Tramvaj 14T pro Prahu Tramvaj 15T ForCity Alfa pro Prahu a Rigu Lokomotiva 109E Příměstská jednotka RegioPanter Tramvaj 26T pro Miskolc Tramvaj 30T, 29T pro Bratislavu Voith Engineering Services GmbH Dvoupodlažní jednotka DOSTO 2010 ŠKODA VAGONKA a.s. City Elefant – úpravy CZ LOKO a.s. Lokomotiva ř. 719 Stadler Rail AG Leo Expres PROSE AG Lokomotiva Blue Tiger Poštovní vagón

Tramvaj 14T Zákazník: ŠKODA TRANSPORTATION a.s. Rozsah práce Vývoj a konstrukce pětičlánkové jednosměrné tramvaje pro Prahu Hrubé stavby Interiér kabiny řidiče Vytápění a klimatizace kabiny řidiče Interiéru prostoru pro cestující Rozsah práce Projekční aktivity 3D konstrukce 2D výkresová dokumentace a kusovníky Asistence při výrobě prototypu

Tramvaj 15T Zákazník: ŠKODA TRANSPORTATION a.s. Rozsah práce Vývoj a konstrukce plně nízkopodlažní jednosměrné tříčlánkové tramvaje pro Prahu Kabina řidiče Prostor pro cestující ve variantním provedení stropních panelů a sedadel Svařovací přípravky na svařování hrubých staveb a komponentů podvozků tramvaje Rozsah práce Projekční aktivity 3D konstrukce 2D výkresová dokumentace a kusovníky Asistence při výrobě prototypu

Tramvaj 26T Zákazník: ŠKODA TRANSPORTATION a.s. Rozsah práce Vývoj a konstrukce pětičlánkové obousměrné tramvaje pro Miskolc Prostor pro cestující Hrubá stavba Kabina řidiče Rozsah práce Projekční aktivity Pevnostní analýzy 3D konstrukce 2D výkresová dokumentace a kusovníky Asistence při výrobě prototypu

Lokomotiva 109E Emil Zátopek Zákazník: ŠKODA TRANSPORTATION a.s. Vývoj a konstrukce komponentů vícesystémové univerzální lokomotivy Pneumatické rozvody na spodku lokomotivy Řešení jednotlivých celků hrubé stavby Zakrytování motoru Instalace kamerového systému Rozsah práce Projekční aktivity 3D konstrukce 2D výkresová dokumentace a kusovníky Dokazeme maly projekt v radu 100 hodin i velky projekt v radu tisicu hodin Metodiky – nestaci prevest data do 3D pokud to ma byt pouzitelne i v budoucnu

Elektrická jednotka 471 a další Zákazník: ŠKODA TRANSPORTATION a.s. Vývoj a konstrukce různých modifikací el. jednotky řady 471 City Elephant Rozmístění sedadel v prostoru pro handicapované pasažéry Zabudování kupé pro vlakvedoucího v motorovém voze Výměna sedadel na vyšší řadu pro dálkovou dopravu Změna polic z příčných na podélné Rozsah práce Projekční aktivity Pevnostní analýzy 3D konstrukce 2D výkresová dokumentace a kusovníky

Elektrická jednotka RegioPanter Zákazník: ŠKODA TRANSPORTATION a.s. Vývoj a konstrukce interiéru jednopodlažní elektrické jednotky Rozsah práce Projekční aktivity Pevnostní analýzy 3D konstrukce 2D výkresová dokumentace a kusovníky Plnění požadavků zákazníka na použití moderních lehkých materiálů za dodržení nízkých cen dodávek pro sériovou výrobu Podpora při výběru dodavatelů jednotlivých komponent Asistence při montáži prototypu

EMU DOSTO 2010 Zákazník: Voith Engineering Services Rozsah práce Vývoj a konstrukce komponentů dvoupodlažní elektrické jednotky Bočnice jednotlivých vozů Nástupní prostory Spodek, střecha a podlaha Rozsah práce Pevnostní analýzy 3D konstrukce 2D výkresová dokumentace a kusovníky

Tramvaj 30T/29T Zákazník: ŠKODA TRANSPORTATION a.s. Rozsah práce Vývoj pětičlánkové obousměrné a jednosměrné nízkopodlažní tramvaje pro Bratislavu Hrubé stavby Prostor pro cestující a kabina řidiče Exteriér, spojení článků, brzdy Rozsah práce Projekční aktivity 3D konstrukce včetně pevnostní analýzy 2D výkresová dokumentace a kusovníky Asistence při výrobě prototypu

Přípravky Vývoj a konstrukce přípravků včetně jejich výroby Přípravky pro svařování ocelových i hliníkových konstrukcí Přípravky pro obrábění Přípravky pro montáž a měření hrubých staveb a komponentů podvozku

Elektrická jednotka Regio 2N Zákazník: BOMBARDIER Vývoj, konstrukce a výroba svařovacích přípravků pro elektrickou jednotku Hrubé stavby Spodek Střecha Představek Rozsah práce Projekční aktivity Pevnostní analýzy 3D konstrukce 2D výkresová dokumentace a kusovníky Výroba Asistence při svařování prvního kusu Dokazeme maly projekt v radu 100 hodin i velky projekt v radu tisicu hodin Metodiky – nestaci prevest data do 3D pokud to ma byt pouzitelne i v budoucnu

Svařovací přípravky pro tramvaj 15T Zákazník: ŠKODA TRANSPORATION A.S. Vývoj, konstrukce přípravků pro tramvaj Svařovací přípravky pro bočnici, spodek, střechu Vrtací přípravky Instalační přípravky Kontrolní přípravky Rozsah práce Projekční aktivity Pevnostní analýzy 3D konstrukce 2D výkresová dokumentace a kusovníky Asistence při svařování prvního kusu Dokazeme maly projekt v radu 100 hodin i velky projekt v radu tisicu hodin Metodiky – nestaci prevest data do 3D pokud to ma byt pouzitelne i v budoucnu

Elektrická jednotka RegioPanter Zákazník: ŠKODA VAGONKA a.s. Vývoj, konstrukce a výroba svařovacích přípravků pro elektrickou jednotku Hrubá stavba Spodek a představek Rozsah práce Projekční aktivity Pevnostní analýzy 3D konstrukce 2D výkresová dokumentace a kusovníky Výroba včetně ustavení Zaškolení ,Asistence při svařování prvního kusu

Výhody pro zákazníka Kvalifikovaný tým specializovaný pro oblast kolejových vozidel se znalostí norem a procesů Podpora celého životného cyklu vozidla Certifikace ISO9001 EN15085-2, třída CL4 pro návrh svařovaných konstrukcí Možnost vývoje u zákazníka, v interním i zákaznickém PDM systému a s použitím CAD systému podle potřeby