11. 11. 2015, Olomouc, konference globální granty Ing. Andrea Závěšická, ředitelka PhDr. Jan Další vzdělávání pracovníků v Jeseníkách: rozvoj soft-skills.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Další vzdělávání pracovníků v cestovním ruchu v praxi.
Advertisements

NORTH BOHEMIA CONVENTION BUREAU, o.p.s. (NBCB) obecně prospěšná společnost, založena na podporu zařazení Libereckého kraje a města Liberce mezi prestižní.
Projekt: Místní akční plán rozvoje vzdělávání na území ORP Bystřice pod Hostýnem Informace o projektu.. Projekt „Místní akční plán rozvoje vzdělávání na.
E-LEARNING VPŠ MV v Praze „Implementace nové integrovatelné e-learningové infrastruktury do resortu MV prostřednictvím videokonferenčního řešení“ 1. 6.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Kurzy ICT ve výuce pro pedagogické pracovníky PROJEKT ESF 2010 – 2012.
Projekt Národního technického muzea V technice je budoucnost Projekt „V technice je budoucnost“ (reg. číslo CZ.1.07/1.1.32/ ) je finančně podpořen.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
Grantový projekt OP VK oblast podpory 1.3 DVPP škol a školských zařízení Mozaika nových inspirací pro pedagogy mateřské školy CZ.1.07/1.3.02/
Transport 50 Škoda Superb, Diplomová práce Marketing v českém profesionálním fotbale Jan Javůrek Vedoucí práce: doc. Ing. Jana Přikrylová, Ph.
Nástroje a prostředky CCR VM k podpoře cestovního ruchu Ing. Zdeněk Urbanovský Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Výroční konference cestovního.
Strategické dokumenty, řízení, plánování a směřování Jihočeského kraje Ing. Luboš Průcha vedoucí oddělení regionálního rozvoje KÚ JčK.
ZÁKLADY CESTOVNÍHO RUCHU Management cestovního ruchu JS 2013.
INTERREG V-A AT-CZ Listopad 2015 Informace pro Pracovní skupinu/regionální kolegium pro cestovní ruch při RSK JMK.
Výzkum efektivnosti fungování veřejné správy Interní grant VŠP Jihlava Měrtlová - Nečadová - Kovář.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, Jírovcova 24/1347, České Budějovice 1 Vzdělávání poskytovatelů sociálních.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Ondřej Hýsek, Gymnázium INTEGRA BRNO Učíme o Moravě.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S2_07.
VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ZKUŠENOSTI S PODPOROU ESF VE VELKÉ BRITÁNII.
Datové tržiště zaměřené na faktory ovlivňující vzdělávání dospělých a rozvoj lidských zdrojů s ohledem na trhu práce.
Využíváme ICT ve výuce.  Akademie Hotelnictví a cestovního ruchu 2 Využíváme ICT ve výuce Název výzvy: Žádost o finanční podporu z OPVK – IPo – Oblast.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO 14001
Dokument KAP MSK - obsah
Zdravé město J I L E M N I C E Fórum, 11. dubna 2013.
Pedagogická psychologie
Jak získat stážisty s finanční podporou EU?
Autor: Zuzana Dvořáková Vedoucí práce: Ing. Ludmila Opekarová, Ph.D.
Plánování rozvoje sociálních služeb Ústecký kraj
Komplexní systém hodnocení
Seminář Evaluace poskytovatelů „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z.
Komplexní systém hodnocení
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Motivační a věrnostní programy jako nástroj budování loajality zákazníků Autor práce: skopalová.
Systém odměňování pracovníků
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v Kraji Vysočina
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Analýza trhu biopotravin
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 2. ročník oboru.
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
Společenská odpovědnost ve školství
Analýza řízení privátní značky v maloobchodní jednotce
Cíle Pardubického kraje v oblasti cestovního ruchu
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE IROP, OP VVV, PA/ŠAP Kristýna Žižková
KAP, 25. září 2017, Krajský úřad SK
Praha 7 bez odpadu Ing. Soňa Jonášová
Inspirace pro přípravu projektů do Operačního programu
Evaluace a hodnocení Evaluace Autoevaluace ©.
Pedagogická psychologie
PhDr.Hana Pazlarová, Ph.D
Program celoživotního učení Comenius
Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ
Chytrá řešení od společnosti E.ON
ZÁKLADNÍ INFORMACE PS 2015/16 Název předmětu: MANAGEMENT 1 (BKH_MAN1)
Personální plánování.
Kurikulum předškolního vzdělávání (plánování vzdělávací práce)
ÚVOD DO PSYCHOLOGIE Jak absolvovat kurz?
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
Jak na články? Regionální konference 2009 Jan Šperl
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Střední škola obchodně technická s. r. o.
CENTRA VZDĚLÁVÁNÍ PRO UDRŽITELNOU BUDOUCNOST
Klíčové aktivity projektu
IPs APIV_B Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Projekt „Plánování sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
Ing. Alena Opletalová, Ph. D. , 9. 6
Transkript prezentace:

, Olomouc, konference globální granty Ing. Andrea Závěšická, ředitelka PhDr. Jan Další vzdělávání pracovníků v Jeseníkách: rozvoj soft-skills a moderní trendy v cestovním ruchu

Základní informace  doba realizace – Cíl projektu  zdokonalení měkkých dovedností v oblasti chování ke klientům  řešení nestandardních situací  aktuální trendy v hotelnictví, gastronomii a cestovním ruchu

Vývoj  Další vzdělávání pro rozvoj cestovního ruchu v Jeseníkách: reflexe vzdělávacích potřeb pracovníků v cestovním ruchu (2010 – 2012)  Další vzdělávání pro rozvoj cestovního ruchu v Jeseníkách: balíčky pro cestovní ruch (2012 – 2013)  Další vzdělávání pracovníků v Jeseníkách: rozvoj soft- skills a moderní trendy v cestovním ruchu (2013 – 2015)

Soft skills a moderní trendy  důraz na propojení moderních trendů s praxí  2 vzdělávací kurzy  Střední management (obchodní zástupci, marketingový manažeři,...)  Nižší management (číšníci, servírky, kuchaři, obsluha IC,...) přihlášení do kurzu přímá výuka e-learning závěrečný test vyhodnocení předání osvědčení

Soft skills a praktická cvičení pro střední management Témata?  prodejní kanály  prodej firemní klientele  internetový obchod  rezervační systém  SEO optimalizace  20 účastníků

Soft skills a praktická cvičení pro střední management říjen 2014 (dvoudenní přímá výuka) Propojení teorie s praktickými cvičeními.

Soft skills a praktická cvičení pro nižší management Témata?  nespokojenost hosta a její komunikace  kompenzace a nákladovost  současné trendy v hotelnictví a moderní gastronomii  20 účastníků

Soft skills a praktická cvičení pro nižší management říjen 2014 (dvoudenní přímá výuka) Výuka prostřednictvím praktických příkladů.

E-learning  společný portál pro oba kurzy  samostudium  závěrečný test  možnost přihlášení široké veřejnosti  dostupnost vzdělávacích materiálů elearning.jesenikytourism.cz

Závěrečná konference  únor 2015, 90 účastníků  regionální rozvoj a systém řízení CR  rozvoj lidských zdrojů  trvale udržitelný rozvoj  vyhodnocení projektu  předání osvědčení

Evaluace – dotazníkové šetření Jaký je důvod pro účast ve vzdělávacím kurzu?

Evaluace – dotazníkové šetření Do jaké míry podle Vás kurz naplnil očekávání? *osa x pětibodová školní stupnice

Evaluace – dotazníkové šetření Ke zlepšení kvality/pro budoucnost by pomohlo, kdyby...

Děkuji za pozornost! Jeseníky – Sdružení cestovního ruchu Ing. Andrea Závěšická