Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Fenestra (Okno) Eclessiae (Církve). Page 2 Fenestra Ecclesiae Je projekt studentů Vyšší odborné školy publicistiky v Praze, kteří se zajímají o problematiku.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Fenestra (Okno) Eclessiae (Církve). Page 2 Fenestra Ecclesiae Je projekt studentů Vyšší odborné školy publicistiky v Praze, kteří se zajímají o problematiku."— Transkript prezentace:

1 Fenestra (Okno) Eclessiae (Církve)

2 Page 2 Fenestra Ecclesiae Je projekt studentů Vyšší odborné školy publicistiky v Praze, kteří se zajímají o problematiku víry a náboženství

3 Page 3 Proč: Projekt studentského blogu Fenestra Ecclesiae vznikl na jaře 2011 v rámci specializované dílny „agentura PubliCity.“ Projekt má sloužit jako komunikační most mezi studenty VOŠP a kaplanem školy Karlem Soukalem (sloužícím v blízkém kostele Nejsvětější Trojice ve Spálené ulici).

4 Page 4 Pro koho: Čtenář nebo redaktor studentského webu Fenestra Ecclesiae nemusí být nutně věřící. Tento projekt je otevřený i lidem, kteří se o víru a její prameny zajímají čistě ze zvědavosti. Nebo si jen chtějí doplnit své znalosti této problematiky. Důležitá je zde touha hledat a poznávat, touha vzdělávat se v umění porozumění a tolerance.

5 Tajemství víry v rámci katolické církve západního i východního rituálu Je jedno z hlavních témat projektu (Mystéria jednotlivých svátků v rámci liturgického kalendáře)

6 Zklidnění, Ztišení, Umění meditace a hledání nové duchovní energie To jsou další témata projektu Fenestra Ecclesiae

7 Hledáme nové členy redakce webu Fenestra Ecclesiae

8 Redakční práce pro web Fenestra Ecclesiae může být zajímavým podnětem k poznávání něčeho nového a tajemného. Projekt nemá ambice být odborným webem. Chce být komunikační studentskou platformou. Chce zobrazovat, jak jeho redaktoři sami chápou danou problematiku …jakou mají osobní zkušenost. Pro více informací: Tereza Jeřábková, studentka 3. ročníku VOŠP (terka.jerabkova @ gmail.com) Kontakt na kaplana Karla Soukala najdete na nástěnce před Velkou aulou VOŠP. Šance na nové zážitky:


Stáhnout ppt "Fenestra (Okno) Eclessiae (Církve). Page 2 Fenestra Ecclesiae Je projekt studentů Vyšší odborné školy publicistiky v Praze, kteří se zajímají o problematiku."

Podobné prezentace


Reklamy Google