Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

FUTURE ARRANGEMENTS. Sejdeme se na náměstí. V pondělí jede Jana do Vídně. Oni budou obědvat v restauraci. Zítra navštívíme národní park. O víkendu Tom.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "FUTURE ARRANGEMENTS. Sejdeme se na náměstí. V pondělí jede Jana do Vídně. Oni budou obědvat v restauraci. Zítra navštívíme národní park. O víkendu Tom."— Transkript prezentace:

1 FUTURE ARRANGEMENTS

2 Sejdeme se na náměstí. V pondělí jede Jana do Vídně. Oni budou obědvat v restauraci. Zítra navštívíme národní park. O víkendu Tom přijíždí z dovolené. Ve čtvrtek píšeme test. Příští týden hraju tenis s Jimem. Dnes mají hodinu angličtiny navíc. Co děláš tento víkend? Kdy se Paul setká s kamarády?

3 We are meeting in the square. On Monday Jane is going to Vienna. They are having lunch in a restaurant. Tomorrow we are visiting the national park. At the weekend Tom is arriving from holiday. On Thursday we are writing a test. Next weekend I am playing tennis with Jim. Today they are having an extra English lesson. What are you doing this weekend? When is Paul meeting his friends?


Stáhnout ppt "FUTURE ARRANGEMENTS. Sejdeme se na náměstí. V pondělí jede Jana do Vídně. Oni budou obědvat v restauraci. Zítra navštívíme národní park. O víkendu Tom."

Podobné prezentace


Reklamy Google