Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST."— Transkript prezentace:

1 Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Živá příroda pokračování rostliny - prvouka pro 3.ročník

2 Rozdělení ovoce malvice peckovice bobule

3 Rozdělení zeleniny listová kořenová plodová cibulová košťálová

4 Rozd ě lení rostlin okrasné plané jedovaté

5 Rozd ě lení rostlin léčivé chráněné

6 Části rostliny

7 Rostliny s dřevnatým stonkem stromy keře

8 Rostliny s dužnatým stonkem byliny

9 Druhy stonků bylin lodyha stvol stéblo

10 LISTY jednoduché složené

11 Části listu

12 HOUBY jedovaté nejedlé jedlé

13 Téma: Živá příroda pokračování rostliny - prvouka pro 3.ročník Použitý software: držitel licence - ZŠ J. J. Ryby v Rožmitále p.Tř. Windows XP Professional power Point Zoner - České kliparty 1, 2, 3 internet Autor: Mgr.Svatava Hošková ZŠ J. J. Ryby v Rožmitále p.Tř. (www.zsrozmital.cz)


Stáhnout ppt "Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST."

Podobné prezentace


Reklamy Google