Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Náš výlet jsme započali okolo deváté hodiny na nádraží v Pardubicích, odkud nás trolejbus společně dovezl ke kolejím, kde jsme se ubytovali.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Náš výlet jsme započali okolo deváté hodiny na nádraží v Pardubicích, odkud nás trolejbus společně dovezl ke kolejím, kde jsme se ubytovali."— Transkript prezentace:

1

2 Náš výlet jsme započali okolo deváté hodiny na nádraží v Pardubicích, odkud nás trolejbus společně dovezl ke kolejím, kde jsme se ubytovali.

3 Po snídani ve škole jsme se pustili do práce a stali se z nás chemici.  očkování půd  mletí a síťová analýza

4  sušení  stanovení koeficientu tepelné vodivosti

5  Výlet k Bohdanečskému rybníku, kde jsme pozorovali hnízdiště ohrožených druhů ptactva a inhalovali čerstvý vzduch, daleko od víru velkoměsta.

6  Návštěva veterinární kliniky MVDr. Vladimíra Tlučhoře v Pardubicích a Městského útulku, pomazlili jsme se zvířátky a prohlídli si prostory kliniky.

7  Prohlídka stálé expozice „Příroda východního Polabí“ ve východočeském muzeu v Pardubicích.

8 Práce ve školních laboratořích  výroba kyseliny acetysalicilové(aspirin)

9  stanovení dusíku v půdě  stanovení tvrdosti vody titračně  kontrola čistých mlékárenských kultur (metodou barvení dle Grama)

10 Ve čtvrtek jsme se seznámili s novým oborem „Bezpečnostně právní činnost“ a měli jsme přednášku o oboru balistika a pyrotechnika.

11 Dozvěděli jsme se i něco o daktyloskopii a dělali jsme si vlastní otisky prstů.

12


Stáhnout ppt "Náš výlet jsme započali okolo deváté hodiny na nádraží v Pardubicích, odkud nás trolejbus společně dovezl ke kolejím, kde jsme se ubytovali."

Podobné prezentace


Reklamy Google