Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Akademie prarodičů a vnoučat Perspektiva-Pružnost-Prozíravost-Porozumění-Potřebnost Mezigenerační vzdělávací projekt společného setkávání a „ studia“ vnoučat.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Akademie prarodičů a vnoučat Perspektiva-Pružnost-Prozíravost-Porozumění-Potřebnost Mezigenerační vzdělávací projekt společného setkávání a „ studia“ vnoučat."— Transkript prezentace:

1 Akademie prarodičů a vnoučat Perspektiva-Pružnost-Prozíravost-Porozumění-Potřebnost Mezigenerační vzdělávací projekt společného setkávání a „ studia“ vnoučat a jejich prarodičů. Dvojice prarodič-vnouče tvoří tým, který si vzájemně pomáhá a radí. Prarodiče v roli poradců uplatňují svoji moudrost a děti se seznamují s obory, které je zajímají a mohou se stát jejich budoucím profesním zaměřením.

2 Lektoři: odborníci UP Olomouc, dobrovolníci z řad seniorů, studenti Týmy: senior a vnouče 6-12 let, 10-20 týmů v jednom místě Místo: v první fázi 4 obce Regionu Haná (Náměšť na Hané,..), pronajaté prostory, technika Témata: Výpravy za dobrodružstvím přírody Jak se co vyrábí a k čemu to slouží Lidské tělo, zdraví a pohyb Potraviny se vždy vyráběly na venkově Zvířata v lese, na poli, ve vodě, ve vzduchu Potřebujeme peníze ? Kámen, papír, tužka, psací stroj, počítač, tablet, inspirion.... Rozsah: 8 ( 2 hodinových )„ lekcí“,sobota 10-12, pátek 16-18, 1(2)x měsíčně, od září 2015 Cena: 1000Kč/dvojice/“semestr“

3 Pozn.: Souběžně 4 témata na čtyřech místech s následnou rotací Závěrečné setkání všech dvojic zúčastněných v Akademii Podpora obcí, seniorských klubů, knihoven... Perspektivně (2016) projekt OP Zaměstnanost (VVV) Garance: Region HANÁ, základní školy … Prostor pro upevňování vztahů tří generací


Stáhnout ppt "Akademie prarodičů a vnoučat Perspektiva-Pružnost-Prozíravost-Porozumění-Potřebnost Mezigenerační vzdělávací projekt společného setkávání a „ studia“ vnoučat."

Podobné prezentace


Reklamy Google