Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

„Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Investuje do venkovských oblastí"

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "„Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Investuje do venkovských oblastí""— Transkript prezentace:

1 „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Investuje do venkovských oblastí"

2 zaměřen na „oživení podnikatelského ducha“ regionu, s cílem rozvoje podnikatelských aktivit zdůraznění celistvosti venkovského prostoru Zábřežska a využití jeho potenciálu s cílem nabídnout návštěvníkům regionu zajímavou a komplexní nabídku služeb a produktů. „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Investuje do venkovských oblastí"

3 Potenciál malých producentů specifických regionálních výrobků, poskytovatelů specifických služeb. „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Investuje do venkovských oblastí"

4 1.Venkovský prostor – specifikum pro zahájení podnikání 2.Dotační možnosti pro podnikatele 3.Regionální produkce 4.Cestovní ruch na venkově „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Investuje do venkovských oblastí"

5 FO i PO, které chtějí diverzifikovat svou zemědělskou činnost, rozšířit činnosti v oblasti cestovního ruchu, chtějí začít nově podnikat v oblasti cestovního ruchu či místních řemesel. „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Investuje do venkovských oblastí"

6 Min. 12 proškolených osob, 64 hodin vzdělávání cílových skupin, rozvoj místního partnerství, zahájením spolupráce vzdělávaných subjektů, vytvořené projektové náměty účastníků – min.4 „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Investuje do venkovských oblastí"

7 „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Investuje do venkovských oblastí"


Stáhnout ppt "„Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Investuje do venkovských oblastí""

Podobné prezentace


Reklamy Google