Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

O SEL A STÍN Osvobozené divadlo. O SEL A STÍN Co všechno už o hře a jejích autorech víte? Jak se jmenovalo divadlo, ve kterém autoři vystupovali? Na.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "O SEL A STÍN Osvobozené divadlo. O SEL A STÍN Co všechno už o hře a jejích autorech víte? Jak se jmenovalo divadlo, ve kterém autoři vystupovali? Na."— Transkript prezentace:

1 O SEL A STÍN Osvobozené divadlo

2 O SEL A STÍN

3 Co všechno už o hře a jejích autorech víte? Jak se jmenovalo divadlo, ve kterém autoři vystupovali? Na čem byla založena poetika tohoto divadla? Jak se nazývaly výstupy před oponou, které reagovaly na aktuální události? Kdo byl autorem hudby ke hrám Voskovce a Wericha?

4 O SEL A STÍN – PRÁCE S TEXTEM http://avantgarda.dejinydivadla.cz/subdom/avantga rda/index.php/v-w-osel-a-stin Přečtěte si text o hře Osel a stín a odpovězte na následující otázky. Odpovědi napište do sešitu.

5 O SEL A STÍN - OTÁZKY Jaké je téma hry? Na jakém místě a v jaké době se hra odehrává? Vysvětlete proč. Pomocí osnovy napište obsah hry. Jak hra končí? Jaké byly reakce na uvedení hry?


Stáhnout ppt "O SEL A STÍN Osvobozené divadlo. O SEL A STÍN Co všechno už o hře a jejích autorech víte? Jak se jmenovalo divadlo, ve kterém autoři vystupovali? Na."

Podobné prezentace


Reklamy Google