Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Postup práce Dobře omyjte sklenici a odstraňte z ní případně papírové etikety. Nemusíte ji vysušit. Přeložte papírový ubrousek na polovinu, srolujte.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Postup práce Dobře omyjte sklenici a odstraňte z ní případně papírové etikety. Nemusíte ji vysušit. Přeložte papírový ubrousek na polovinu, srolujte."— Transkript prezentace:

1

2

3

4

5

6 Postup práce Dobře omyjte sklenici a odstraňte z ní případně papírové etikety. Nemusíte ji vysušit. Přeložte papírový ubrousek na polovinu, srolujte ji do trubičky a vsuňte do sklenice. Pomocí lžíce přitiskněte ubrousek na stěny sklenice. Kousky ubrousků, které vyčnívají ze sklenice, odtrhněte. Vložte semínko mezi stěnu sklenice a ubrousek. Stejným způsobem vložte do sklenice další dvě semínka a ubrousek zvlhčete několika lžícemi vody. Postavte sklenici na teplé a světlé místo. Každý den nalijte do sklenice několik lžic vody, aby byl papírový ubrousek stále vlhký. Rostlinku fazole zasaďte do květináče nebo na zahradu. Přivažte ji k opěrnému klacíku a pravidelně ji zalévejte. V létě budete sklízet fazolové lusky, které jste si sami vypěstovali.

7

8 http://www.projektprvouka.cz/


Stáhnout ppt "Postup práce Dobře omyjte sklenici a odstraňte z ní případně papírové etikety. Nemusíte ji vysušit. Přeložte papírový ubrousek na polovinu, srolujte."

Podobné prezentace


Reklamy Google