Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.03 Téma: PowerPoint.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.03 Téma: PowerPoint."— Transkript prezentace:

1 Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.03 Téma: PowerPoint Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.1826 Klíčová slova: PowerPoint, prezentace, snímek, vložit. obrázky Anotace: V prezentaci se žáci zaměřují na práci s vkládáním obrázků a textů s ohledem na autorské právo. Vybírají animace, přechody snímků, časování a různé doplňky. Prezentace slouží k procvičení základních uživatelských dovedností při práci s programem PowerPoint.

2 Úkoly do úvodního snímku vlož obrázek slunéčka sedmitečného do úvodního snímku vlož obrázek slunéčka sedmitečného Do úvodního snímku doplň základní informace o tomto řádu hmyzu Do úvodního snímku doplň základní informace o tomto řádu hmyzu Do ostatních snímků vlož obrázky nadepsaných druhů brouků Do ostatních snímků vlož obrázky nadepsaných druhů brouků nastav pozadí snímků nastav pozadí snímků zvol přechody mezi snímky zvol přechody mezi snímky zvol typ promítání prezentace – automaticky – nutno nastavit časování zvol typ promítání prezentace – automaticky – nutno nastavit časování prezentaci ulož jako Brouci do své složky Informatika a odešli na adresu informatika0123@seznam.cz prezentaci ulož jako Brouci do své složky Informatika a odešli na adresu informatika0123@seznam.cz Na závěr TENTO SNÍMEK SMAŽ Na závěr TENTO SNÍMEK SMAŽ Materiál vytvořila: Ing. Markéta Šindelářová Materiál vytvořila: Ing. Markéta Šindelářová Období vytvoření materiálu: listopad 2011 Období vytvoření materiálu: listopad 2011 Určeno pro žáky II.stupně ZŠ Určeno pro žáky II.stupně ZŠ Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Vzdělávací obor: Informatika Vzdělávací obor: Informatika Tematický okruh: PowerPoint Tematický okruh: PowerPoint VY_32_INOVACE_ICT33.03

3 Brouci

4 Mandelinka bramborová

5 Tesařík alpský

6 Roháč obecný

7

8 Anotace: Tato prezentace slouží žákům ke splnění zadaných úkolů k procvičení PowerPointu, které najdou na úvodním snímku, prezentaci učitel pošle dětem po síti zároveň s instrukcemi, tento snímek při zadávání žákům je nutné odstranit. Autor:Ing.Markéta Šindelářová Vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Vzdělávací obor :Informatika Tematický okruh:PowerPoint Téma :Tvorba prezentace Očekávaný výstup : Zpracovává a prezentuje výsledky své práce s využitím pokročilých funkcí aplikačního softwaru a internetu Klíčová slova :Práce s internetem, tvorba prezentace, citace, text, písmo, barva, schémata Druh učebního materiálu :PowerPointový soubor Období vytvoření materiálu:Listopad 2011 Typická věková skupina:12 – 14 let


Stáhnout ppt "Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.03 Téma: PowerPoint."

Podobné prezentace


Reklamy Google