Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

HTC – testování smartphone (úloha A) Kontaktní osoba: Zdeněk Míkovec (xmikovec)

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "HTC – testování smartphone (úloha A) Kontaktní osoba: Zdeněk Míkovec (xmikovec)"— Transkript prezentace:

1 HTC – testování smartphone (úloha A) Kontaktní osoba: Zdeněk Míkovec (xmikovec)

2 TUR - zadání semestrálních prací (2) [HT-SMART_WP7] CÍLOVÁ SKUPINA – –Čtyřčlenná rodina ve složení otec, matka a dvě děti vyrazí na týdenní dovolenou na Lipno. Otec (Petr) ve věku 26 let pracuje jako tazatel ve společnosti pro průzkum trhu, přičemž druhým rokem dálkově studuje VŠE. Matka (Martina) pracuje administrativní pracovnice na Městském úřadě na Živnostenském odboru. Děti mají dvě. Holčička ve věku 3 let a kluk ve věku 7 let. Modelové situace – –Petr před odjezdem na týdenní dovolenou na Lipno odeslal šéfovi prezentaci s výsledky z posledního průzkumu trhu. Během cesty na Lipno zavolá Petrovi šéf, že v prezentaci udělal několik poznámek, aby se na ně ihned podíval a prezentaci upravil. Dokument s poznámkami je uložen na firemním serveru. Finální prezentaci musí mít šéf na stole do hodiny, aby ji mohl prezentovat klientovi. – –Rychlé pořízení fotografie dcery na tobogánu a její odeslání MMSkou a vložení na FB. – –Martina se vrací z nákupů s plnou náručí věcí, když v tom jí zavolá kamarádka. Telefon má matka v kapse a volnou jen jednu ruku, protože nechce věci pokládat na zem. Kamarádka potřebuje okamžitě poslat vizitku s telefonním číslem na Petra.

3 TUR - zadání semestrálních prací (3) [HT-SMART_ANDROID] CÍLOVÁ SKUPINA – –Čtyřčlenná rodina ve složení otec, matka a dvě děti vyrazí na týdenní dovolenou na Lipno. Otec (Petr) ve věku 26 let pracuje jako tazatel ve společnosti pro průzkum trhu, přičemž druhým rokem dálkově studuje VŠE. Matka (Martina) pracuje administrativní pracovnice na Městském úřadě na Živnostenském odboru. Děti mají dvě. Holčička ve věku 3 let a kluk ve věku 7 let. Modelové situace – –Petr nezná cestu na Lipno a zapomene vzít s sebou mapu. Použije tedy Google navigaci. Do toho mu zavolá šéf z práce, že potřebuje okamžitě odeslat wordovsky dokument ze závěrečnou zprávou z průzkumu trhu. V oblasti není žádná dostupná Wi-Fi síť a soubor má otec na svém notebooku. – –Rychlé pořízení fotografie dcery na tobogánu a její odeslání MMSkou a vložení na FB. – –Martina se vrací z nákupů s plnou náručí věcí, když v tom jí zavolá kamarádka. Telefon má matka v kapse a volnou jen jednu ruku, protože nechce věci pokládat na zem. Kamarádka potřebuje okamžitě poslat vizitku s telefonním číslem na Petra.


Stáhnout ppt "HTC – testování smartphone (úloha A) Kontaktní osoba: Zdeněk Míkovec (xmikovec)"

Podobné prezentace


Reklamy Google