Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nedočkavý šéf sleduje hodinky... Už nevěří, že jeho nejlepší pracovník dorazí včas, aby dokončil jednu důležitou zprávu nutnou pro schůzi, která za chvíli.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nedočkavý šéf sleduje hodinky... Už nevěří, že jeho nejlepší pracovník dorazí včas, aby dokončil jednu důležitou zprávu nutnou pro schůzi, která za chvíli."— Transkript prezentace:

1

2 Nedočkavý šéf sleduje hodinky... Už nevěří, že jeho nejlepší pracovník dorazí včas, aby dokončil jednu důležitou zprávu nutnou pro schůzi, která za chvíli začne. Rozhodne se zavolat svému zaměstnanci domů…

3 - Ahoj...? – ozve se hlas dítěte, které skoro šeptá. -Ahoj. Je táta doma? -Je... - zašeptá. - Můžu s ním mluvit? -Ne.... – odpoví dítě potichu.

4 Napůl naštvaný šéf zkouší mluvit s někým dospělým : - A tvoje matka? Je tam? - Je. - M- Mohla by ona se mnou mluvit? - Ne. Nemá čas.

5 - A někdo jiný tam je? - Ano... - šeptá. - Kdo? - Policajt. Šéf, trochu překvapený, pokračuje: - A ten co tam dělá?

6 -Mluví s mým tátou, s mámou a s jedním hasičem Šéf poslouchajíc velký zmatek na druhé straně telefonu se ptá vystrašeně: - Co je to za zvuk?

7 -V-Vrtulník. - V- Vrtulník !? -A-Ano. Je z pátrací jednotky. - ¿- ¿¿¿Co se tam děje??? A ten dětský hlas, napůl vysmátý, odpoví:

8 -Oni mě hledají...


Stáhnout ppt "Nedočkavý šéf sleduje hodinky... Už nevěří, že jeho nejlepší pracovník dorazí včas, aby dokončil jednu důležitou zprávu nutnou pro schůzi, která za chvíli."

Podobné prezentace


Reklamy Google