Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zálohování dat Zoner cloud Webové úložiště fotografií. Virtuální disk. Zabezpečené přihlašovací údaje.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zálohování dat Zoner cloud Webové úložiště fotografií. Virtuální disk. Zabezpečené přihlašovací údaje."— Transkript prezentace:

1 Zálohování dat Zoner cloud Webové úložiště fotografií. Virtuální disk. Zabezpečené přihlašovací údaje.

2 Dropbox Aplikace v mobilu. Není určená jako zálohovací aplikace ale lze jí tak využívat. Cloudové úložiště.

3 Účet Google Kontakty se budou synchronizovat s adresářem GMailu (pokud je nebudete ukládat lokálně). Ve spojení s Google+ můžete aktivovat automatické nahrávání všech pořízených fotografií do cloudu. Všechny e-maily budou v GMailu, dostupné odkudkoli přes webové rozhraní.

4 Přeposílání fotek/videí Úschovna.cz Stačí nahrát soubory k odeslání a zadat adresy příjemců, kterým pak dorazí e-mailem zpráva s odkazem na stažení zasílaných dat. program si pamatuje adresy posledních příjemců a umí navázat na přerušené nahrávání souborů na server úschovny. Zasílané soubory mají příjemci k dispozici po dobu 14 dní (nebo na celkem na 30 stažení). Za delší uložení dat je třeba zaplatit.

5 eDisk Bezplatně lze nahrávat jednotlivé soubory až do velikosti 2 GB a odesílat odkazy k jejich stažení na libovolný počet adres. K dispozici je přímý odkaz na každý soubor i odkaz na jeho smazání ze serveru. Připlatit si můžete za možnost rychlejšího stahování souborů. Přístup k vašim souborům je rovněž možné ochránit heslem.

6 Badongo.com ez omezení kapacity získáte úložiště pro vaše soubory, hudbu či filmy, prostor pro alba digitálních fotografií i možnost přehrávat uloženou hudbu odkudkoli prostřednictvím internetového prohlížeče. neplatících uživatelů je omezen denní přenos dat na 12 GB s maximální rychlostí stahování na úrovni 500 kbps. Nepoužívané soubory jsou po 90 dnech smazány (u neregistrovaných uživatelů po 50 dnech).


Stáhnout ppt "Zálohování dat Zoner cloud Webové úložiště fotografií. Virtuální disk. Zabezpečené přihlašovací údaje."

Podobné prezentace


Reklamy Google