Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nový pracovní řád pro naše zaměstnance

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nový pracovní řád pro naše zaměstnance"— Transkript prezentace:

1 Nový pracovní řád pro naše zaměstnance

2 Onemocnění S okamžitou platností přestáváme akceptovat lékařská potvrzení jako důkaz Vašeho onemocnění. Pokud jste schopni dostavit se k lékaři, můžete se rovněž dostavit na pracoviště.

3 Operace Operace se Vám Vám výslovně zakazují. Pokud jste zaměstnanci této firmy, potřebujeme všechny vaše orgány. Zakazujeme Vám nechat si cokoliv odstranit. Byli jste přijati jako neporušení. Nechat si cokoliv odstranit pro Vás znamená okamžitou výpověď.

4 Dovolená Každý zaměstnanec má nárok na 104 volných dnů ročně. Tyto dny se jmenují Sobota a Neděle.

5 Úmrtí Úmrtí není žádnou omluvou pro opuštění pracoviště. Neexistuje nic, co byste ještě mohli udělat pro svého mrtvého přítele nebo příbuzného. Najděte si někoho, kdo Vás na pohřbu zastoupí.

6 Úmrtí 2 Ve výjimečných případech, ve kterých je Vaše přítomnost na pohřbu bezpodmínečně nutná, by jste si měli přeložit termín obřadu do pozdních odpoledních hodin. Povolíme Vám pracovat během polední přestávky a tím Vám umožníme odejít o půl hodiny dříve, pokud budete mít vyřízeny své denní úkoly.

7 Vlastní smrt Toto je jediný důvod, kdy Vám může být omluvena Vaší nepřítomnost. Jste povinni ji nahlásit 14 dnů předem, protože ještě musíte zapracovat svého nástupce.

8 Používání toalety Na toaletách je promarněno příliš cenného pracovního času. Do budoucna budou toalety používány podle plánu v abecedním pořadí. Všichni se jménem začínajícím na „A“ mezi 08:20 a 08:40, potom ti, jejichž jméno začíná na „B“, atd.) Pokud se Vám nepodaří vyřídit si svoji potřebu v přiděleném čase, budete muset počkat do následujícího dne, až Vaše jméno bude zase na řadě.

9 Používání toalety 2 V extrémních případech nouze si můžete se svým spolupracovníkem vyměnit Vaše pořadí, pokud k tomu máte písemné povolení svého nadřízeného. Čas na toaletu je omezen na tři minuty. Poté zazní výstražný tón, automaticky se otevřou dveře a toaletní papír se zasune zpět do schránky.

10 Polední přestávka: Štíhlí zaměstnanci mají přestávku hodinu, aby vypadali zdravěji. Normální lidé mají přestávku půl hodiny, aby si udrželi svou figuru. Tlustí zaměstnanci mají přestávku pět minut. To stačí, aby spolkli dietní pilulku a vypili zeštíhlovací nápoj.

11 Předpis o oblékání: Musíte se oblékat přiměřeně svému platu. Pokud nosíte zakázkové obleky nebo značkové zboží, vycházíme z toho, že nepotřebujete zvýšení platu.

12 Děkujeme Vám... Děkujeme Vám za Vaše loajální chování k firmě.
Jsme tu proto, abychom Vám předávali pozitivní pracovní zkušenosti. Proto se se všemi dotazy, komentáři, obavami, stížnostmi, frustracemi, podrážděním, agresí, strachem, návrhy, atd. obracejte vzájemně jeden na druhého a ne na nás.

13 Přejeme Vám plodný a produktivní den
Vedení společnosti


Stáhnout ppt "Nový pracovní řád pro naše zaměstnance"

Podobné prezentace


Reklamy Google