Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_6,čj.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_6,čj."— Transkript prezentace:

1

2 ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_6,čj

3 Ježek má 1. dobrý čich. 2. dlouhé fousky. 3. bodliny na zádech. 4. ráda sýr. N N

4 Kočka má 3. dobrý čich. 2. bodliny na zádech. 1. dlouhé fousky. 4. ráda sýr.

5 Pejsek má 1. bodliny na zádech. 3. dlouhé fousky. 4. dobrý čich. 2. rád sýr.

6 Myška má 1. dobrý čich. 4. dlouhé fousky. 2. ráda sýr. 3. bodliny na zádech.

7 ÚKOL : List 2,3,4,5 : Pokud klikneš na prázdný ovál po levé straně papouška, objeví se ti otázka a zároveň se rozkliknou čtyři možné dokončení vět. Když vybereš tu správnou papoušek ti zatleská. Zpět na list 2 se vrátíš kliknutím na ÚKOL Číslo sady: 1 Číslo DUM v sadě: 6 Téma sady: Človíčku na slovíčko Název DUM: Papoušek se ptá: Autorka: Helena Jordánová, Mgr. DUM lze využít při čtení s porozuměním. Žáci hádají správné dokončení vět podle vlastní zkušenosti. ANOTACE


Stáhnout ppt "ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_6,čj."

Podobné prezentace


Reklamy Google