Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Snape ve svém kabinetu od Patrounus 13/06. Rozhovor s profesorkou Prýtovou 1.Já je vaše nejoblíbenější kouzelná bylina? Asi bych měla říct madragoru,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Snape ve svém kabinetu od Patrounus 13/06. Rozhovor s profesorkou Prýtovou 1.Já je vaše nejoblíbenější kouzelná bylina? Asi bych měla říct madragoru,"— Transkript prezentace:

1 Snape ve svém kabinetu od Patrounus 13/06

2 Rozhovor s profesorkou Prýtovou 1.Já je vaše nejoblíbenější kouzelná bylina? Asi bych měla říct madragoru, ale ne, je to Timideus Vulnerabia. Soudím tak podle vlastností rostlinky. Určité věci máme společné. 2. Jaké to je být v pozici Galadriel? Nepopsatelně :o) 3. Jaký máte názor na mistra Elronda? Mistr Elrond. Abych pravdu řekla, nemám na něj názor. Tahle otázka mě fakt dostala. Beru jej jako přítele, a zároveň k němu chovám obrovskou úctu. Snad se neurazí, ale já mám podobné přátelství se svým vlastním dědou. Můžeme si spolu o čemkoli povídat, ale znám své meze, které nedokážu překročit. Tak to cítím i k mistru Elrondovi.

3 4. Jaká je vaše životní filozofie? Jednou já tobě, podruhé ty mě. Snažím se co nejvíc pomahát a nikoho si neznepřátelit ( i když se někdy bohužel podaří opak), nikdy nevím, co se může stát a jakou pomoc budu potřebovat.

4 Něco o nás Albus Brumbál (David) (Čti prosím Dejvid) Davy překračuje hranice ve smysl materiálním i v prostoru myšlenek do funkce Brumbála byl zvolen zakládajícími členy při založení klubu pro svoji laskavost, uvážlivost a moudrost. Ani ne třicetiletý David je těžce fyzicky indisponován a to jak pohybově tak sluchově a nemluví, ale vidět to na něm v rámci internetu není, komunikuje jako ostatní a je to Brumbál ze vším všudy.

5 Pět minut s profesorem Snapeem 1.První lektvar, co tě napadne? Veritaserum. 2. Jaký film jsi viděl na posledy? Matrix. 3. Jaká je tvá oblíbená postava s toho filmu? Asi Seraf. 4. Proč právě on? Nemám tušení. 5. Kolikrát jsi Matrix viděl? 5x. Všechny tři díly.

6 Nový názor na věc! Severus – Oběť incestu? Někteří fanoušci zacházejí až příliš do úplných detailů a představují si věci až podrobností. I u nás je dokonce takový žák, opravdu nebudu jmenovat ona je stejně důležitější ta teorie. Tato myšlenka jako mnoho dalších vysvětluje profesorovo kruté a jízlivé chování. Jenže tady čtenáři přisuzují vinu Tobbiasovi, Sevěrově otci, který podle těchto lidiček svého syna pohlavně zneužíval. Klubový profesor Snape se k této záležitosti vyjadřovat nechtěl a to ze zřejmých důvodů. Záleží jen na vás, co si o tom budete myslet, já pouze interpretuji to, co jsem zaslechl. Sám na to vyhraněný názor nemám.

7 Klubová anketa – Severus převálcoval Remuse! Ať je to způsobeno Rickmanovým šarmem, lítostí nebo vírou, že je nevinný nebo čímkoliv jiným je to tak, Severus Snape vede na žebříčku nejoblíbenějších učitelů z knih HP. :o) To tu zatím vůbec nebylo.

8 Sestavil klubový R. J. Lupin :o) Reakce, novinky, věci do Myslánky, názory, glosy i cokoliv dalšího mi můžete zasílat na mail. Budu Vám velice vděčný. d.velisek@sezam.cz


Stáhnout ppt "Snape ve svém kabinetu od Patrounus 13/06. Rozhovor s profesorkou Prýtovou 1.Já je vaše nejoblíbenější kouzelná bylina? Asi bych měla říct madragoru,"

Podobné prezentace


Reklamy Google