Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

INFORMATIKA 8 Windows do r. 2000 III2 – I8- 08. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "INFORMATIKA 8 Windows do r. 2000 III2 – I8- 08. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,"— Transkript prezentace:

1 INFORMATIKA 8 Windows do r. 2000 III2 – I8- 08

2 ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive Praktikum z informatiky v 8. ročníku, oblast Informační a komunikační technologie. Doplněno o úkoly. Zaměřeno na práci s počítačem a využití informací z internetu. Materiál lze využít pro společnou práci ve třídě pomocí dataprojektoru nebo na interaktivní tabuli.

3 Windows obecně Microsoft Windows je v informatice označení pro několik různých operačních systémů od firmy Microsoft. Všechny mají grafické uživatelské rozhraní, avšak liší se použitým jádrem, úrovní podpory multitaskingu (současného běhu více úloh najednou) i používanými knihovnami a účelem použití.informaticeoperačních systémůMicrosoftgrafické uživatelské rozhraníjádremmultitaskinguknihovnami

4 Předchozí verze OS Windows do r. 2000 : Windows 1.0 Windows 2.0 Windows 3.0 a 3.1 Windows 95 Windows 98 a 98 SE

5 Úkol : Najdi pomocí internetu rok vydání jednotlivých verzí OS Windows.


Stáhnout ppt "INFORMATIKA 8 Windows do r. 2000 III2 – I8- 08. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,"

Podobné prezentace


Reklamy Google