Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kolejní 2906/4 612 00 Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií INVESTICE DO ROZVOJE.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kolejní 2906/4 612 00 Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií INVESTICE DO ROZVOJE."— Transkript prezentace:

1 http://www.ietbrno.eu Kolejní 2906/4 612 00 Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

2 Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií Petra Peterková Kick off meeting k projektu IET 1 6.5.2009 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

3 Základní údaje o projektu Institut experimentálních technologií 1 Cíl: vytvoření systému pro zvýšení motivace žáků základních a středních škol ke vzdělávání se v elektrotechnických oborech a zlepšení podmínek pro výuku elektrotechniky a fyziky 1.4.2009-31.3.2012 rozpočet: 18,422 mio CZK INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

4 Hlavní aktéři projektu ÚTEE – management, řešení projektu Učitelé ZŠ, SŠ, gymnázií Žáci ZŠ, SŠ, gymnázií + talentovaní žáci Kariérní poradci škol Siemens – profil absolventa, zapojení odborníků do výuky (partner bez finančního příspěvku) INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

5 Realizační tým PoziceÚvazekForma úvazku Koordinátor - řešitel40%Pracovní smlouva Komunikační pracovník50%Pracovní smlouva Administrativní pracovník50%Pracovní smlouva Ekonomický pracovník10%Pracovní smlouva Webmaster5%Pracovní smlouva Právník5%Pracovní smlouva Technický pracovník10%Pracovní smlouva Lektor - akademický pracovník 240%Pracovní smlouva Mentor120%DPČ Metodik - konzultant1 600hodinDPP Metodické vedení projektu25%DPČ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

6 Výstupy projektu WBS INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

7 Klíčové aktivity Kick of meeting, mobilizace projektového týmu Management Zvýšení odborné kvalifikovanosti pedagogů počátečního vzdělávání pro výuku odborných předmětů Zvýšení ICT gramotnosti pedagogů počátečního vzdělávání pro multimediální podporu výuky odborných předmětů Elektrotechnická výuková pracoviště Podpora talentovaných žáků SŠ Vzdálená laboratoř elektrotechniky Zvyšování kvalifikace projektové základny Podpora informovanosti kariérních poradců, rodičů a žáků o možnostech studia Metodická příručka pro efektivní využívání ICT ve výuce v počátečním vzdělávání Publicita projektu Konference Zhodnocení, ukončení, audit projektu popis / výstupy INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

8 Vazba projektu na další synergické projekty a zainteresované subjekty INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

9 Co posuzuje MŠMT Monitorovací indikátory: Nové výukové moduly:8 Nové výukové moduly s prvkem ICT: 1 Počet osob poskytujících služby: 46 Počet podpořených dospělých: 193 Počet podpořených dětí a žáků: 4112 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

10 Změny plánu nutno žádat/informovat MŠMT ovlivňuje ostatní parametry projektu !!!uvážit, zda jsou změny opravdu nutné!!! pokud ano, postupovat podle pravidel programu INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

11 Pravidla komunikace mail: IET1_... dopis – hlavička: IET1_... Na webové stránky IET1: harmonogram projektu zápisy z jednání informace o chystaných setkáních a akcích + celému projektovému týmu do mailu tipy/doporučení INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

12 http://www.ietbrno.eu Kolejní 2906/4 612 00 Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií Tel.: 541 149 510 Fax: 541 149 512 e-mail: iet@feec.vutbr.cz Děkuji Petra Peterková petrapeterkova@seznam.cz INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "Kolejní 2906/4 612 00 Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií INVESTICE DO ROZVOJE."

Podobné prezentace


Reklamy Google