Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Návštěva prodejny zemědělské techniky. Náš den začal srazem ve škole. V plném počtu jsme se odebrali k dopravnímu prostředku- mikrobusu a vyrazili jsme.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Návštěva prodejny zemědělské techniky. Náš den začal srazem ve škole. V plném počtu jsme se odebrali k dopravnímu prostředku- mikrobusu a vyrazili jsme."— Transkript prezentace:

1 Návštěva prodejny zemědělské techniky

2 Náš den začal srazem ve škole. V plném počtu jsme se odebrali k dopravnímu prostředku- mikrobusu a vyrazili jsme na cestu se seznamovat s novou zemědělskou technikou.

3 Hned jak jsme přijeli na místo ujal se nás pracovník podniku KLAS Nekoř a.s. a šel nás s novou zemědělskou technikou obeznámit. Stroje jsme prozkoumali ze všech stran.

4

5 Po představení strojů jsme se odebrali na výborný oběd. Najezení jsme měli možnost „prolézt“ všechnu techniku vevnitř a vžít se do role řidiče.

6 Jako třešnička na dortu pro nás byla přichystána jízda traktory různého výkonu. Spokojení a plní zážitků jsme se odebrali zpět k našemu vozidlu a jeli jsme do školy. Moc se mi to líbilo.


Stáhnout ppt "Návštěva prodejny zemědělské techniky. Náš den začal srazem ve škole. V plném počtu jsme se odebrali k dopravnímu prostředku- mikrobusu a vyrazili jsme."

Podobné prezentace


Reklamy Google